Da chakam ili da ne chakam,pomognete!
Da chakam ili da ne chakam,pomognete!
Kajete kak da postapq ima li smisal da podavam dokomenti predi da sam si vzela diplomata za vis6e?mart mesec mi e za6titata, moga li da mina samo s akademi4na spravka za semestrialno zavar6ila?Na 24 sam specialnost prostranstven dizain,s angliiski i u4a v momenta frenski?Blagodarq vi predvaritelno.
За да пуснеш сега ти трябва да им изпратиш дипломите с които разполагаш, както и документите за изкарани курсове, с продължителност поне 1 година. Значи дипломата за висше не можеш да им я изпратиш в момента и съответно губиш точките за съответното образование, които могат да ти дадат. Те не признават академични справки и всякакви други форми на доказване на образование освен дипломи за ЗАВЪРШЕНО такова. Така, че моят съвет е да изчакаш и през това време да се постараеш да си подобриш останалите показатели
vanio
blagodarq za otgovorite !
Napravih si testa ,polujitelen e.No kakvo ot tova ni6to ne zna4i.A trqbva li posledno da imame deklaraciq ot priqtel koito da ni posre6tne ili ne?Toi e kanadec?
za priatela zabravi tiku 6to go videh v pravenika i e otpadnalo , za dok ako si napravi6 truda da si smetne6 to4kite i minava6 58t sas sredno puskai kato im pi6i 4e prez mart se diplomira6 tova vednaga 6teti gi vdigne to4kite za intervito no smetni 58 sas sredno ubrazovanie!!! i kasmet , nese bavi s DCS (pone az izgubih s novia pravelnik) vsi4ko se zatvaria i stava vse po trudno (li4no mnenie)
Oh olekna mi merci za poiasnenieto.
Prebroih si to4kite mnogo pati i vse ne mojeh da gi sabera tezi 58 to4ki.54 sabiram bez vis6eto.