Колко Върнати и с Нова дата има!?

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
comptable

Колко Върнати и с Нова дата има!?

Мнение от comptable »

Преди да съм започнал да си гледам името по целия монитор от честитене на преминалите, и преди да съм забравил за какво съм тука, да ЗАПИТАМ !
Знае ли някой , дали и преди е имало такъв случай - върнати за допълнителни докс, възможно най-бързо. Уточнявам, че имаме дата за повторно явяване с годишна данъчна декларация на фирмата - касае специално мен, за да докажа рентабилност. Освен, че иска оооще мааалко френски от мене, който няма как да наваксам за няма и две седмици / старая се все пак - радио емисии на френски, 4 часа седмично дрънкам на френски всякакви глупости и т.н./
Знам, че има и други върнати за такива документи, но май всички се чудим какво точно да очакваме.
Така че, ако някой може да каже нещо повече по този въпрос, ще бъда благодарен да чуя мнение, независимо дали е за добро или за лошо.
И, така и така наближава бирено / или ракиено/ време, наздраве :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: :beer2:
Veronica
Обратна връзка:

Мнение от Veronica »

da i drugi sa vrashtani za dopalnitelen dokument v ramkite na sashtata izpitvashta sesia. Nosish dokumenta i ti vrachvat sertifikata za selekcia....
desisa

Мнение от desisa »

Вероника, това звучи много добре!
Дано е така, защото ако пак се захванат с нещо друго ще изпадна в истерия! :x
И ние като comptable сме върнати за данъчна декларация, за да ми признае стажа!
Ако има и други подобни ситуации при хора, които са минали въпреки, че са били върнати, моля пишете, че вече немам нерви :evil:

Хайде успех на тези, които тепърва ще се срещнат с Мадам! :?: :wink:
-------------------------------------------------------
Аватар
kurta007

Мнение от kurta007 »

Аз за човек върнат дирекно с отказ от бабката не съм чул :roll:
Самото връщане за 2 седмици и след тва да покажеш по висок френски ми се струва меко казано доста глупаво :roll: ?
Така че тва е замазване на очите ,няма кво да се плашите
Виж, вече ако беше очакваите отговор с писмо до 2 сед. както е било миналата година е друго ,но сега щом ви викат е за да ви разпечатат сертификатите пред вас :D
Аиде и да черпите :beer:
comptable

Мнение от comptable »

Ами , да почерпим,Курта007, що не...то и без това захладнява, та дорде стигне пиенето до тебе, няма да се е стоплило :lol:
Е, камък ми падна вече от сърцето, пък като кажа и на половинката, и на нея. Ама ако се чуе тътен отнейде, все едно планина пада, значи сме ние - вече сме взели и сертификатите!
Заключено