nqkoi s pokana za visi skoro?

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Аватар
Deso
Обратна връзка:

Мнение от Deso »

И ние получихме зелена светлина за финалната права!
Доидоха и нашите покани за визи! :beer: :beer:
По е-маила (не зъбния) разбира се!
За съжаление не може да се ходи лично в смисъл че трябва да се чака 15 дни. :beer: :beer:
Аватар
zaia
Обратна връзка:

Мнение от zaia »

Честито и на новите "поканени" :D Пращайте паспортите и се въоръжете с търпение, не се шашкайте преди да минат 3 седмици.. Успех :beer:
cinderela

Мнение от cinderela »

към калпазанка
Писах на официалния имейл bucarest-immigration@international.gc.ca
Какво точно им писах - две изречения : Предпочитам да си получа поканата за виза по имейла , ако е възможно. Нямам доверие в пощенските служби. Това го писах на английски, защото със френския спрях след интервюто.
Трите имена, бар кода и нищо повече!
Аватар
zaia
Обратна връзка:

Мнение от zaia »

Мисля, че така се пише: bucharest-immigration@international.gc.ca
Пращай смело, пък където стане :D
vlado^
Обратна връзка:

Мнение от vlado^ »

Ama kakvo stava be hora,vsi4ki samo po e-maila polu4avate pokana? I ot koga tova stana praktika,po princip pokanata se pra6ta po obiknovennata po6ta.Iavno ima mnogo neturpelivi hora koito zadrustvat Bukure6t ot e-maili,predpolagam zatova se zabavqt pokanite,za6toto sa angajirani da opravqt purvo tezi s e-mailite.Ne ukorqvam nikoi,ama tezi koito ne burzat tolkova da zaminavat vednaga,spokoino be hora,vsi4ko shte si doide na mqstoto :wink:
Аватар
Milenka

Мнение от Milenka »

аз пък имам други съмнения относно писмата, които би трябвало да получим и наистина е по-удачния начин, всичко да премине през ел.поща
I'll try being nicer if you'll try being smarter.
vlado^
Обратна връзка:

Мнение от vlado^ »

Tezi koito az poznavami sa zaminali,vsi4ki sa polu4avali pokanite po obiknovennata po6ta!
калпазанка
Обратна връзка:

Мнение от калпазанка »

И какво от това. Виж само колко много хора вече си получават поканите по мейла. Все пак човек си прави някакви планове, а със забавянето им, съответно и плановете се провалят.
Трябва да си малко луд, за да не полудееш съвсем!!!
vlado^
Обратна връзка:

Мнение от vlado^ »

ami ni6to,iskam samo da kaja 4e naposleduk imam 4uvstvoto 4e po4ti vsi4ki po4naha da pra6tat e-maili,a po princip pokanite se pra6tat po po6tata.Razbiram za tezi koito mnogo burzat da trugvat,ama edva li vsi4ki sa se razburzali tolkova.6tom ne pra6tat zna4i ima nqkakva pri4ina,ako vsi4ki zapo4nat da pi6at e-maili,nqma da nasmognat samo na tqh da otgovarqt.Molbata mi e tezi koito nqma da trugvat skoro,da ostavim horata da si vur6at rabotata.
cinderela

Мнение от cinderela »

Аз лично не съм ги притеснявала относно моята покана, просто изразих желание да ми я пратят по електронната поща, ( когато стане готова),защото наистина нямам вяра в пощенските служби.Документите за медицинските дойдоха в ужасно състояние- пликът беше мръсен и разпокъсан все едно сам е дошъл от Румъния!!!
Мисля че и тяхната работа ще се улесни ако използват нета! :wink:
mikemastercorp
Обратна връзка:

Мнение от mikemastercorp »

Привет и от нас. Само исках да посъветвам Владо (не че ми е работа де, но все пак ако приема съвети), направи и ти така - прати им емейл и им упомени, че предпочиташ да си получиш поканата по ел. поща, а не по пощата, защото, повярвай ми, толкова съм чул и видял за БГ пощи, че просто ум да му зайде на човек. Мисля, че те хората ако нямат време и/или сили да отговорят на всички, те просто ще спрат. А дали ще заминаваш скоро, или по-нататък, си е твое решение, но поне за мен е добре да си заформя всички документи, а след това да имам времето за решение (разбира се в рамките на позволеното забавяне до влизането в страната).

Успех с получаването.
Az znam che ti znaesh che az znam :)
Заключено