Честито на успелите на интервюто, успех на следващите...
Благодаря на всички за поздравленията и за милите думи!
А сега, както каза Мадам Орнер, да следваме процедурата нататък и да се подготвяме психологически и финансово...
ДРУГАРКИ И ДРУГАРИ по канадска съдба.
минахме успешно.
аз, николай, ми разказаха играта. тя, жената, мина метър, без да я закачат. даже се почувствала пренебрегната. толкова се подготвяла, а пък я питаха 3, 4 въпроса.
за всички ще пожелая успех и дано не ви мъчат като мен.
nikito написа:ДРУГАРКИ И ДРУГАРИ по канадска съдба.
минахме успешно.
аз, николай, ми разказаха играта. тя, жената, мина метър, без да я закачат. даже се почувствала пренебрегната. толкова се подготвяла, а пък я питаха 3, 4 въпроса.
за всички ще пожелая успех и дано не ви мъчат като мен.
Честито nikito ,като се осефериш очакваме подробности
Честито и от мен, Ники! Имам една молба към теб.
Дай подробностите в другата тема -Започна се. 1 на нула за нас. за да е по-систематизирана информацията т.е. всичко да е на едно място.
Благодаря предварително!
Il vaut mieux vivre avec des remords qu'avec des regrets!!
Малейййй, Ники...пак честито!
Смяла съм се с глас. А сега ми се реве.
Хем искам подробности за интервютата, хем колкото повече чета, толкова по-зле става.
Хубава почивка ви пожелавам и стягайте докс за букурещ.
Поздрави..
desisa не се притеснявайте,нормално е да реагираш така но....споко важното е, че иска нова среща и не ви е отрязала.Това трябва да ви радва...може да е за добро.Носете каквото ви е поискала и спокойно!!!Ама че работа
Браво, nikito, голяма борба е било, но сте успели и това е страхотно, весело празнуване на победата и лека и бърза процедура
desisa, жалко че мадам ви разкарва и създава излишни главоболия, всъщност най-гадното е, че ще ви държи в напрежение две седмици, но щом ви го иска аз също си мисля, че ще ви одобри. Стискаме палци за щастлив край и на вашата битка! Успех
Браво nikito направо сте я разбили! Явно мадам обича да предизвиква,но сте успели да се справите.Благодарим за изчерпателния и емоционален разказ! Успех по нататък и бързо получаване на визи!