Manitoba - Quebec

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
rumen
Обратна връзка:

Manitoba - Quebec

Мнение от rumen »

Pri polojenie, che sam kandidatstval i priet po programata za Manitoba moga li da ostana da jiveq v Quebec? Dali nqma da mi napravqt problem kanadskite vlasti?
Аватар
Dido Fido

Мнение от Dido Fido »

Davaj Rumba, nie sme s teb, samo taka, bravo.........
Ako iskash da poluchavash, nauchi se da davash!
Аватар
IvHaydu
Хайдутин на годината
Хайдутин на годината

Мнение от IvHaydu »

Mojesh da se ustanovish navsiakade v Canada, shtom imash kanadska viza. Samo che minalite prez programata za Quebec imigranti poluchavat Sertifikat za selekcia za Quebec, koito sertifikat im dava pravo da se polzvat ot specifichnite bonusi v Quebec - po-evtino ovrazovanie, niakoi socialni plashtania i t.n.
Inache niama problemi.
Uspeh!
:D :D :D
Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
rumen
Обратна връзка:

Мнение от rumen »

"...im dava pravo da se polzvat ot specifichnite bonusi v Quebec - po-evtino ovrazovanie, niakoi socialni plashtania i t.n. "

Imash predvid, che nqma da imam pravo na socialni pomoshti, da mi plashtat za da ucha frenski ezik i deteto mi shte trqbva da plashta, za da hodi na uchilishte li?
Аватар
IvHaydu
Хайдутин на годината
Хайдутин на годината

Мнение от IvHaydu »

rumen написа:"...im dava pravo da se polzvat ot specifichnite bonusi v Quebec - po-evtino ovrazovanie, niakoi socialni plashtania i t.n. "

Imash predvid, che nqma da imam pravo na socialni pomoshti, da mi plashtat za da ucha frenski ezik i deteto mi shte trqbva da plashta, za da hodi na uchilishte li?
Shte imash pravo na social - toi se izplashta ot federalnite, dokolkoto znam. Niama da ti plashtat, za da uchish frenski - tova go praviat v centrovete COFI (te sega sa s drugo ime, no kakto i da e). Niama i da poluchavash chast ot detskite nadbavki, otpuskani ot pravitelstvoto na Quebec. Shte plashtash visoki taksi za obuchenie vav universiteti. Kofti e bez CSQ v Quebec...
:beer: :beer: :beer:
Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
Аватар
shnorhela
Лисодав
Обратна връзка:

Мнение от shnorhela »

Shte imash pravo na social - toi se izplashta ot federalnite, dokolkoto znam.
Грешка !!! Не е така но в обяснения няма да се впускам, ако човек пита за да знае в случай на нужда, да ама не е така. Не знам даже защо има статия по въпроса - тук никой няма да те остави да умреш от глад или на студ като се наложи ще разбереш много бързо.
Botzo

Мнение от Botzo »

Абсолютно съм съгласен със shnorhela.
Но мисля че има разни други плюсове и миснуси. Аз например знам че Канада дава детски. А провинция Квебек дава някаде около 50 повече. Но мисля че ако не си влязал по програмата за Квебек няма да ти ги дадат. Както предполагам и различните стипендий за учене.
Аватар
IvHaydu
Хайдутин на годината
Хайдутин на годината

Мнение от IvHaydu »

Ami nali i az tova kazvam - imash pravo na social (ako otgovariash na usloviata de) i na detski nadbavki (ako niamash sertifikat za selekcia za Quebec, poluchavash samo federalnite nadbavki, no ne i quebecskite takiva).
:D :D :D
Аватар
Niko

Re: Manitoba - Quebec

Мнение от Niko »

Ako jiveesh 1 godina v Quebec poluchavash pravo na vsichki tezi "ekstri", dori i bez da imash Sertifikat za selekcia. A, "ekstrite", do kolkoto az se seshtam, sa: bezplatno uchilishte za deteto, bezplatno COFI za vas i detski nadbavki ot 50,08CAD.
Аватар
IvHaydu
Хайдутин на годината
Хайдутин на годината

Re: Manitoba - Quebec

Мнение от IvHaydu »

Niko написа:Ako jiveesh 1 godina v Quebec poluchavash pravo na vsichki tezi "ekstri", dori i bez da imash Sertifikat za selekcia. A, "ekstrite", do kolkoto az se seshtam, sa: bezplatno uchilishte za deteto, bezplatno COFI za vas i detski nadbavki ot 50,08CAD.
Da ne propuskame i cenata na vissheto obrazovanie... :D
:beer: :beer:
Molson

Мнение от Molson »

québec ima dosta predimstva po otnoshenie na drugite provincii- visheto obrazovanie e po-evtino, moje da nauchish frenski i da ti plashtat za tova. social moje da poluchish po-lesno i mnogo po-barzo. jivota e po-evtin v provincia quebec. gradskia transport v montreal se vodi za nai-dobria v ciala severna amerika pri tova nai-evtin (vse oshte). i mnogo drugi preimushtestva.
bateto

Мнение от bateto »

Bira i vino se prodavat svobodno na vseki agal i da se napieesh nyama kak da ostanesh na ulicata ,na -30C iztreznyavash barzo i oshte po barzo si namirash kashtichkata,tova samo edno ot predimstvta ,za drugite ste pisha ponatatak.
Аватар
IvHaydu
Хайдутин на годината
Хайдутин на годината

Мнение от IvHaydu »

bateto написа:Bira i vino se prodavat svobodno na vseki agal i da se napieesh nyama kak da ostanesh na ulicata ,na -30C iztreznyavash barzo i oshte po barzo si namirash kashtichkata,tova samo edno ot predimstvta ,za drugite ste pisha ponatatak.
Shte chakame s interes i drugi takiva saveti! :D :D
:beer: :beer: :beer:
rath

Мнение от rath »

rumen написа:"...im dava pravo da se polzvat ot specifichnite bonusi v Quebec - po-evtino ovrazovanie, niakoi socialni plashtania i t.n. "

Oste ne zarabotili i vednaga iskat socialni pomostio, tipichen Bulgaria mantalitet
Заключено