nqkoi s pokana za visi skoro?
nqkoi s pokana za visi skoro?
zdraveite na vsi4ki .interesuvame nqkoi polu4aval li e pokana za vizi naskoro.nie minahme medicinski na 3.08 i sme s ok ot 25.08.ne 4e e fatalno no vse pak mi e interesno kak e pri drugite.
Аз съм с медицински 01.09
ОК - някъде около 14.09 (тези от МОМ нещо не са в час, 'щото докато не се обадих в МОМ Румъния не разбрах имам ли ОК или не)
Днес питах посолството и ми отговориха така:

ОК - някъде около 14.09 (тези от МОМ нещо не са в час, 'щото докато не се обадих в МОМ Румъния не разбрах имам ли ОК или не)

Днес питах посолството и ми отговориха така:
Ако има някой със септемврийски медицински и покана, да се обажда, че да им досаждамеDear Sir,
Please be advised that your file is still under review. As soon as a
decision is taken you will be notified in writing,
Regards,
Immigration Section

-
- Обратна връзка:
- Nilvap
- Обратна връзка:
Ние сме с медицински от 07.08 , и ОК на медицинските на 25.08 .
Изпратихме електронна поща и ни отговориха до няколко дни директно с покана за виза.
Вече изпратихме паспортите за визи със Спийди.
Поздрави и не се отчайвайте - скоро ще имате - освен ако не предизвикате съдбата и не им пишете сами.
Павлин
Изпратихме електронна поща и ни отговориха до няколко дни директно с покана за виза.
Вече изпратихме паспортите за визи със Спийди.
Поздрави и не се отчайвайте - скоро ще имате - освен ако не предизвикате съдбата и не им пишете сами.
Павлин
-
- Обратна връзка:
-
Ние имаме покана за визи. Получихме я вчера- 07.10., но не на адреса за кореспонденция, а на домашен адрес, което не сме очаквали. Интересно е , че писмото е било подготвено на 22.09., а е било пуснато от Букурещ на 02.10. така че няма страшно може да са бавни, но хората работят. Всички ще получат покани скоро. Само спокойствие, спокойствие и силна храна/ Карлсон, който живееше на покрива/ Успех.