Май ще имаме нов рекорд по време...
-
- Обратна връзка:
Никито, стискам палци батка да си прав, и от твоите уста прямо в божиите уши, че иначе се сещате какво ни чака 
П.С. За тези които не са наясно какво представлява самото интервю, може да погледнат снимката:
http://tsvetkov.be/upld/files/1/Funny/1201052.jpg
Честито на Издържалите

П.С. За тези които не са наясно какво представлява самото интервю, може да погледнат снимката:
http://tsvetkov.be/upld/files/1/Funny/1201052.jpg
Честито на Издържалите

Az znam che ti znaesh che az znam 

- rorcho
- Обратна връзка:
Niakolko vaprosa :)
Zdr i chestito !alkaponbg написа:DSC 29.08.2006
------------------
покана за интервю на 08 декември 2006г
от 9.00ч.
е сега стана страшно...![]()
![]()

Pojelavam ti uspeh na interviuto

Bi li mi kazal s kakvo obrazovanie si, s kakva specialnost si, uchil li si frenski v gimnazia i sega na kolko godini si !?! Magistar li si ?
Blagodaria predvaritelno za otgovorite

Be happy

- klisurov
- Обратна връзка:
Re: Май ще имаме нов рекорд по време...
Ама ти май доста ги стряскаш с тоя си никalkaponbg написа:... е сега стана страшно...

Замислял(а) ли си се, че между това, какво буквално пише в дадено мнение, и какво всъщност се има предвид, може да има съществена разлика?
Или сърбежа да посегнеш към клавиатурата, без да осмислиш какво си прочел(а) е твърде силен?
Koko
Или сърбежа да посегнеш към клавиатурата, без да осмислиш какво си прочел(а) е твърде силен?
Koko
rorcho написа:Zdr i chestito !alkaponbg написа:DSC 29.08.2006
------------------
покана за интервю на 08 декември 2006г
от 9.00ч.
![]()
![]()
Pojelavam ti uspeh na interviuto![]()
Bi li mi kazal s kakvo obrazovanie si, s kakva specialnost si, uchil li si frenski v gimnazia i sega na kolko godini si !?! Magistar li si ?
Blagodaria predvaritelno za otgovorite![]()
Be happy
30 години, женен с едно дете, инженер електронна и комуникационна техника, специализация диагностика на микропроцесорна техника, магистър, никакъв френски до преди 5 месеца, и сега не съм цъфнал

Ако не опиташ, винаги ще съжаляваш...
И сега съжалавам...че не го направих по-рано

Или дългата ръка на мафията има пръст тук :smokin:klisurov написа:Ама ти май доста ги стряскаш с тоя си никalkaponbg написа:... е сега стана страшно...
- rorcho
- Обратна връзка:
Cool
Ti si odobren ...... v kraen sluchei shte te nakarat do 6 meseca da si predstavi6 sertifikat , che si uchil oshte 200ch ALIANSa , no da te skasat ABSURD !!!alkaponbg написа:30 години, женен с едно дете, инженер електронна и комуникационна техника, специализация диагностика на микропроцесорна техника, магистър, никакъв френски до преди 5 месеца, и сега не съм цъфналalkaponbg написа:(перфекния уоркер за канадците, сигурно са потривали доволно ръце и са си викали : ей тоя няма де да шава, ще потъне в дълбоките дебри на канадската експлоатационна машина, обречен е
![]()
![]()
Posle da me cherpish

Be happy !
Е, хайде честито и от мен. Имаш време, така че упражнявай френския. Какви нива беше писал?alkaponbg написа:покана за интервю на 08 декември 2006г
от 9.00ч.
![]()
Докато се усмихнеш...се озъбиш!
Не те базикам но МНОГО правилно си се усетил относно Канада.alkaponbg написа:rorcho написа:alkaponbg написа:DSC
30 години, женен с едно дете, инженер електронна и комуникационна техника, специализация диагностика на микропроцесорна техника, магистър, никакъв френски до преди 5 месеца, и сега не съм цъфнал(перфекния уоркер за канадците, сигурно са потривали доволно ръце и са си викали : ей тоя няма де да шава, ще потъне в дълбоките дебри на канадската експлоатационна машина, обречен е
![]()
![]()
И квебекарите няма на4ин да не се разбарзат- в тоя бран6 (електроника ,софт и от тоя сорт ) няма да има страни от ЕУ които да не позволяват на БГ ри да ба4кат в съответната страна - това за забраните е ала бала -дори в момета в немско без да сме в ЕУ службите по труда издават по4ти без проблеми разре6ения за тая сфера -трябва някои да опава каи6а

та няма на4ин да не бързат -обяснението е от просто по просто.
oganche написа:Е, хайде честито и от мен. Имаш време, така че упражнявай френския. Какви нива беше писал?alkaponbg написа:покана за интервю на 08 декември 2006г
от 9.00ч.
![]()
6/5 за мене
4/4 за жена ми

-
- Обратна връзка:
AlcaponBG: da te skysat - tova ne mi zvuchi gordo. Ia se izpravi Bulgarien i pokaji se kato takyv, da vidish kak shte ti laziat v krakata... Oshte poveche te sa naiasno kakvo znachat dumite: АЗ СЪМ БЪЛГАРЧЕ. Taka che s tvoiata specialnost si mislia che shte te zasmuche niakoe uiutno ofische s pc-ta do teb i razprysnati procesori po biuroto mejdu ofertite za pochivki na Palma De Majorka etc... 
Samo nea sa plashish Kopeue
) Bon Chance

Samo nea sa plashish Kopeue

Az znam che ti znaesh che az znam 

Честито
(перфекния уоркер за канадците, сигурно са потривали доволно ръце и са си викали : ей тоя няма де да шава, ще потъне в дълбоките дебри на канадската експлоатационна машина, обречен е
[/quote]
Ние сме в същото положение, моят мъж е електроинжинер със същата специалност, при нас също станаха бързо нещата.
1.Изпратени документи на 21.07.06
2.Писмо за второ полугодие на 2006 на 20.09
3.На 3.102006 Писмо с дата за интервю 7.12.06 14.00 часа

Ние сме в същото положение, моят мъж е електроинжинер със същата специалност, при нас също станаха бързо нещата.
3.На 3.102006 Писмо с дата за интервю 7.12.06 14.00 часа
Re: Честито
Seny написа:(перфекния уоркер за канадците, сигурно са потривали доволно ръце и са си викали : ей тоя няма де да шава, ще потъне в дълбоките дебри на канадската експлоатационна машина, обречен е![]()
![]()
3.На 3.102006 Писмо с дата за интервю 7.12.06 14.00 часа[/quote]
трахотна новина и за вас, добре дошли на светло в голямото семейство на кандидат емигрантите.
а как сте с френския?