град Квебек

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
renata12

град Квебек

Мнение от renata12 »

Здравейте. На финалната линия преди пускането на документите до Виена си задавам един много важен въпрос. Не е ли по добре ако се пише някой град различен от Монреал. На свички е ясно че големият град предлага много повече възможност за реализация, но вчера на срещата със представителя на имигр. власти , мосюто не пропусна да отбележи на няколко пъти как и малките градове предлагат доста добри условия за реализация. Не знам дали не гледат по- положително на семейство, което е решило да се засели в град Квебек например.....и до каква степен играя роля изборът на град според вас.
Аватар
kurta007

Мнение от kurta007 »

Така е ,и на днешната среща в Пловдив тва го намекнаха многократно та ако питаш мен пиши си некои малък град/кебек,шербруг/ .Разбира се ако пишеш че имаш приятели тогава пишеш града в които са те.А вече като вземеш виза не е задължително да ходиш където си писал :idea:
renata12

к

Мнение от renata12 »

да, ама лошото е че нямам познати там. Иначе ще пиша него.
Аватар
kurta007

Мнение от kurta007 »

Мисълта ми бе ,че ако си писала че имаш приятели и те са в монреал не върви да пишеш че ще идеш в кебек защото на интервюто ще те питат ,вече ако не си писала че имаш приятели в документите можеш да пишеш квото си искаш.
renata12

и

Мнение от renata12 »

Ами аз все още не съм пуснала документите, а приятели в Монреал имам и ако реша да пиша М. ще ги посоча - нали носи точка, но все си мисля че ако намеря "приятел" в Квебек е по добре да го пиша него. А какво става ако посочиш в полето за познати двама души от различен град.
Аватар
MARIETA

Мнение от MARIETA »

Ние също сме посочили гр.Квебек, а приятелите са ни от Монреал. Нямаше никакъв проблем на интервюто. Попита ни само от колко години ги познаваме и с какво се занимават.
renata12

Мнение от renata12 »

Това значили че, не го правят на въпрос ако посочиш приятели в Мон. а пишеш че ще се остановиш в Квебек. Така пак ли дават точка по параграфа "приятел"
Аватар
c.o.r.n.y

Мнение от c.o.r.n.y »

Първо се посъветвайте с вашите приятели от Montreal и след това взимайте това решение! Ако ще ви е трудно в Montreal, то в Quebec ще ви се стори ужасно. А що се отнася до срещите и до пропагандата на господата, НЕ ИМ ВЯРВАЙТЕ. Те си гонят техните интереси, а не вашите!
Заключено