mikemastercorp написа:Здрасти, Можеш ли да споменеш поне на кой сървър си намери Pimsleur, че аз вече няколко сървъра обикалям (Донкей 1, 2) но намирам всички други езици или целия пим, но не и само 2-ра част, а да точа 1ГБ за 30МБ няма смисъл. Дори ако не те затруднявам и можеш да го качиш някъде в дата.бг или където и да е, ще са ти благодарни много хора
Мерси предварително.
Ето в този торент го има Урок 24. Когато отвориш торента с Бит Комет или с квото там дърпаш махни отметките на другите файлове и остави само този който ти трябва. Така не ще се наложи да дърпаш 1,5 ГБ.
И тука е 25 ся го дръпнах ,пише 24 урок но като го пуснеш е 25.Няма смисъл да се рови целия нет за един урок според мен,явно че тоя които го е рипвал Пимслеура в началото и го е пуснал в нета го е направил с грешка /25 вместо 24/ и оттам насетне навсякъде е така
Нещо, което пропуснах - тъй като чак сега пробвах да инсталирам речника от Коралсофт. Нужно е да си с Windows2000, XP , или друга по-нова версия на компито, щото на тоя, с който пробвах, не стана - има само скромния W98. Ама щото съм тъп и упорит , ще се пробвам да си го метна в къщи на XP-то./ само трябва да го зипна, след това да го фрагментирам, и после да го запиша на дискети.....наистина съм тъп/ Я да си влезна през БТК-то да си го дръ....божееееее, аз сега се сетих , че съм дал пари за речника на Коралсофт, дето даже и парлари.Айде чао и късмет в инсталациите!
Ами....щото ей сега гледам, че има едно /index.php отзаде на всичкото това - по принцип. Това е, за да отидеш директно на речниците. Аз влизам и без него, та затова не го и пиша - за мързел чувал ли си
kurta007 написа:
И тука е 25 ся го дръпнах ,пише 24 урок но като го пуснеш е 25.Няма смисъл да се рови целия нет за един урок според мен,явно че тоя които го е рипвал Пимслеура в началото и го е пуснал в нета го е направил с грешка /25 вместо 24/ и оттам насетне навсякъде е така
Явно съм пуснал линк към друг торент. При мен нищо не липсва и 24 и 25 са си там. Както и да е. И аз смятам че това не е от кой знае какво значение.
"Нищо велико на този свят не е постигнато без страст" Георг Вилхелм Фридрих Хегел
kurta007 написа:
Явно съм пуснал линк към друг торент. При мен нищо не липсва и 24 и 25 са си там. Както и да е. И аз смятам че това не е от кой знае какво значение.
Виж ся да обясня че оставаме неразбрани а и стана вече банален тоя 24 урок. Значи имаме 24 и 25 урок и те са записани в мп3 ,като пуснем 25 урок в началото диктора казва "това е 25 урок" и почва самия урок ,а като пуснем урок 24 тои казва "това е 25 урок" и наистина е 25 а не 24 както пише:) демек 24 и 25 са един и същ ,но ги изписват че са 24 и 25 :idea:
Е това, което свалих от мулето, си казава точно - това е 24, това е 25 урок, и са си различни. Така, че ги има пълните уроци, само дето трябва да се тегли пълния комплект от 90 урока. А който спокойно се справя със следващите уроци, въобще да не се коси, че няма 24-ти