Някой да е с accuse с ориентировъчен срок за интервю 2007?
Някой да е с accuse с ориентировъчен срок за интервю 2007?
Тия да не би да щракат на стандартната бланка все още 2-ра половина на 2006, щото току що си взех accuse-то и ме застрелват с тая 2-ра половина на 2006, то не остана от нея вече...Ще се озъбя яко ако ме гръмнат след 1 месец с дата за декември с това ниво на френски на което съм сега...Ма пък как ми се иска... То не се и знае, може да ме гръмнат с някоя отсрочка или нещо друго...
Ако не опиташ, винаги ще съжаляваш...
И сега съжалавам...че не го направих по-рано

- estoyanova
- Обратна връзка:
Това е супер новина!А се беше притеснил нещо!Значи доста бързо обработват документите в момента.От друга страна ,ако започваш френски от 0 не е лошо да си се застраховал с поне 3 месеца плътно учене и след това подаване на документи.Но така или иначе си подал предварително и не ти остава нищо друго освен да чакаш....
Успех ти желая!Ако се наложи напусни работа и само френски по 12 часа на ден до интервюто.
Успех ти желая!Ако се наложи напусни работа и само френски по 12 часа на ден до интервюто.
КОЛКОТО ПОВЕЧЕ-ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ
Ето, че ти пристигна "акюзето"! :coollook: Според статистиката, която е направил kurta за интервютата, сега са на ред тези които са подали документи през пролет/лято 2006 г. така, че най-вероятно ще има дати, за тези подали след това, преди или след Нова Година някъде! Commence a etudier le francais vite et bonne chance! 
1) DCS - 17.08.2006
2) Получени във Виена на 22.08.2006
3) Accusé de réception - 13.09.2006 (Пристига на 18.09.2006 по пощата)
4) 05.10.2006 - Писмо с искане на доп. документи
------------------------------------
Ici et maintenant
2) Получени във Виена на 22.08.2006
3) Accusé de réception - 13.09.2006 (Пристига на 18.09.2006 по пощата)
4) 05.10.2006 - Писмо с искане на доп. документи
------------------------------------
Ici et maintenant
Е не не съм от 0, април месец започнах в Алианс и преди 2 седмици приключих с 2-те нива на метода Initial. основите са твърдо поставени, но все пак има доста за трупане като речников запас и способности за добро изразяване, но все си мислех че твърдо ще ми отговорят, че 2007 ще бъдем извикани... А че ми е кът времето е вярно
... ще видим, рано е още, но се радвам, че поне за сега всичко е наред

Ако не опиташ, винаги ще съжаляваш...

- estoyanova
- Обратна връзка:
re
a osven tova i mnogo im se iska da vsemat kolkoto se moje pove4e balgari, sa6toto snaiat, 4e balgarite se sramuvat ot socialni pomo6ti...
As sashto dnes poluchih Ac de Rec , v koeto pishe, che ako documentite
sa ni nared shte ni vikat NA INTERVIU vtorata polovina na 2006!
Mnogo ne mi e iasno kak shte stane....veche SME VAV vtorata polovina na
2006!!!
A te oshte ne sa ni razgledali dokumentite, ako lipsva niakoi dok. triabva
da ni dadt vreme da do namerim/iskarame i prevedem, nali?
Uf.....napravo shte se pobarkam ot naprezhenie.
Viarno e che si e ziala igra na nervi...
----------
------------
Imam vapros, imalo li e sesii prez ianuari niakoga???
-------------------------------------
1) DCS-19.08.2006
2) Accusé de réception-25.09.2006
sa ni nared shte ni vikat NA INTERVIU vtorata polovina na 2006!
Mnogo ne mi e iasno kak shte stane....veche SME VAV vtorata polovina na
2006!!!
A te oshte ne sa ni razgledali dokumentite, ako lipsva niakoi dok. triabva
da ni dadt vreme da do namerim/iskarame i prevedem, nali?
Uf.....napravo shte se pobarkam ot naprezhenie.
Viarno e che si e ziala igra na nervi...
----------

------------
Imam vapros, imalo li e sesii prez ianuari niakoga???
-------------------------------------
1) DCS-19.08.2006
2) Accusé de réception-25.09.2006
-
- Обратна връзка:
Честито на всички
Дано Ви извикат когато вие сметнете, че сте готови за това, но според мен, човек като е притиснат пред стената, се мотивира най-добре, и дава най-доброто от себе си. Иначе си представете,как имате още време до февруари, и тези дни са в учене, учене и учене.. А сега другата картинка: Вие си минавате интервюто, и вече много по-уверени в пътя нататък, учите езика, не защото някой ще Ви изпитва или проверява колко знаете, а защото евентуално ще имате тази езикова потребност (поне за онези които са планирали френската част).
И в двата случая, успех желая на всички, и нека им покажем какво значи Бюльгар
Ако някой спомене на интервю, че е започнал да учи езика едва от 3-4 месеца, ще го приемат като лъжа. Те просто не проумяват как го правим
И в двата случая, успех желая на всички, и нека им покажем какво значи Бюльгар

Ако някой спомене на интервю, че е започнал да учи езика едва от 3-4 месеца, ще го приемат като лъжа. Те просто не проумяват как го правим

Az znam che ti znaesh che az znam 

- nevergiveup
Здравейте! И ние сме в абсолютно същото положение. Има ли някой, който е получил отговор, че интервюто му ще е през определен период а пък то да се е състояло през следващия(без да се броят отлагания по разни причини)? Защото като се консултирах със статистиката на kurta007http://bgcanada.com/pforum/viewtopic.ph ... &start=150 - датите от 01.12.2006г. нататък, са подозрително свободни.
"Life isn't about finding yourself, Life is about creating yourself" (unknown)