каква е цената на билете монреал-сф?

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Аватар
Val

Мнение от Val »

ssttoo написа:
diana_encheva@hotmail.com bounce-на, демек не е "в движение"
Снежи, що не пробваш ти с Галя/Ева. Може пък от Монреал да си купиш по-евтини билети за Т.О.-София.
Правилният email на Диана е:

diana_entcheva@hotmail.com

Ползвам услугите й от две години и искам да ви кажа, че е много коректна и много опитна, повече от 3 години специализира в дестинациите България/Източна Европа и затова, съответно, има добри цени.

Приятна БГ ваканция на всички щастливци, които могат да си я позволят! :D
Гост

Мнение от Гост »

А някой знае ли кой продава най-евтините билети Монреал - Париж - Монреал и Париж - София - Париж ? :D
Сигурно са французи или ... ?
Благодаря предварително .

Разказаха ми една смешна случка с българките продаващи билети в Монреал, но не се сещам за коя от 3-те ставаше въпрос. След направена резервация до България от една българка, която още не си е платила билета, се оказва, че същата си намира друг полет с 400 долара по-евтин, за датата, която й е резервацията при българката. Съответно отказва резервацията, а въпросна дама разбирайки къде са й продали по-евтин билет до София възкликва: "При българите се купуват български билети, при арабите - арабски билети." :shock: :D :wink:
Аватар
Svetlyo

Мнение от Svetlyo »

Благодаря на Sneji. Аз се възползвах от услугите на Диана Енчева. Ще пътувам края на март и се оказа че Диана ми даде доста добра цена - 753CAD за двупосочен билет с чехите, другите дадоха доста по-високи цени.... Питах заради приятели които имам в Монреал, така че и те могат да ползват нейните услуги без проблем. Координатите на Диана Енчева ги имате вече.
Аватар
titi
Обратна връзка:

Мнение от titi »

Zdraveite!

Niakoi moje li da mi kaje dokoga sa namaleniata na biletite za Monreal? Nie smatame da patuvame, ako vsichko e normalno, prez mesec septemvri. Togava ima li niakakvi namalenia ili vse oste se vodi leten period?

Blagodaria vi predvaritelno za otgovorite!!! :lol:
Joy

Мнение от Joy »

Някой може ли да каже как стоят нещата с отправянето на децата за летния период?До кога е срока за закупуване на билетите и на каква цена?
Заключено