работа в детска градина
работа в детска градина
Ако някой може да ми помогне и посъветва относно започване на работа в детска градина в Монтреал. Какви са условията и какви курсове трябва да се изкарат и къде? Искам да благодаря много и на Кримон за отзивчивостта й по темата а именно:
Здравейте. Не съм толкова добре информирана. Добре е да пуснете това съобщение във форума, за да бъде видяно и прочетено от повече хора, а не да остане на лична поща. Така ще могат повече хора да ви отговорят. На първо време ви давам два линка, откъдето да прочетете какво е писано вече във форума и да зададете въпроси, които могат да доизяснят ситуацията. С търсачката на форума могат да се прочетат много полезни неща по темата. Аз не работя нито в детска градина, нито в училище и не съм много компететна.
Това е за детска градина
http://www.bgcanada.com/pforum/viewtopi ... el&start=0
има обаче още много теми във форума, които третират въпроса
Ето я и основната тема за учителстването в Квебек
http://www.bgcanada.com/pforum/viewtopi ... ght=permis
Най-важното е да отидете в МРСИ и да си приравните дипломите на първо време. После се подава молба в Министерство на образованието, от където ще изададат решение дали ви дават право на преподаване в училище.
Това е процедурата
http://www.mels.gouv.qc.ca/dftps/interi ... info_f.htm
За останалото по-нататък, защото сега съм заета. Но предпочитам да се обсъжда във форума /ако можете там да копирате и сегашното ми мнение/, за да бъде максимално полезно и за другите. Благодаря и успех.
Здравейте. Не съм толкова добре информирана. Добре е да пуснете това съобщение във форума, за да бъде видяно и прочетено от повече хора, а не да остане на лична поща. Така ще могат повече хора да ви отговорят. На първо време ви давам два линка, откъдето да прочетете какво е писано вече във форума и да зададете въпроси, които могат да доизяснят ситуацията. С търсачката на форума могат да се прочетат много полезни неща по темата. Аз не работя нито в детска градина, нито в училище и не съм много компететна.
Това е за детска градина
http://www.bgcanada.com/pforum/viewtopi ... el&start=0
има обаче още много теми във форума, които третират въпроса
Ето я и основната тема за учителстването в Квебек
http://www.bgcanada.com/pforum/viewtopi ... ght=permis
Най-важното е да отидете в МРСИ и да си приравните дипломите на първо време. После се подава молба в Министерство на образованието, от където ще изададат решение дали ви дават право на преподаване в училище.
Това е процедурата
http://www.mels.gouv.qc.ca/dftps/interi ... info_f.htm
За останалото по-нататък, защото сега съм заета. Но предпочитам да се обсъжда във форума /ако можете там да копирате и сегашното ми мнение/, за да бъде максимално полезно и за другите. Благодаря и успех.
л.с. остават лични, а информацията почва да се губи във форума
може да има много хора, които се интересуват от нея, нека да бъдем полезни
Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че вече сме се квалифицирали да правим всичко от нищо. (KИ, 1881)
Kazah li4ni, za6toto Keri ne pi6e ve4e tuk, no si polu4ava li4nite i tova e edinstvenia na4in da se svarje6 s neiakrimon написа:л.с. остават лични, а информацията почва да се губи във форума
Защо предпочитат Квебек?
Защото ги е страх от Алберта.
Kоя е Aлберта?
Жената, дето ги пресява на интервюто за Монреал и Торонто
Защото ги е страх от Алберта.
Kоя е Aлберта?
Жената, дето ги пресява на интервюто за Монреал и Торонто
Като гледам все по-малко оставаме пишештите тук.iliana написа:Kazah li4ni, za6toto Keri ne pi6e ve4e tuk, no si polu4ava li4nite i tova e edinstvenia na4in da se svarje6 s neiakrimon написа:л.с. остават лични, а информацията почва да се губи във форума
И аз съм горе долу "пътник".
Разбираш за какво говоря Илиана!
Док..........
TROUBLEMAKER
- petia4444
- Обратна връзка:
Re: работа в детска градина
1.Zavurshila si preduchilishtna pedagogika?Ivche написа:Ако някой може да ми помогне и посъветва относно започване на работа в детска градина в Монтреал. Какви са условията и какви курсове трябва да се изкарат и къде?. Благодаря и успех.
2.Na kakvo nivo govorish Frenski i angliiski?
Dai poveche info za spezialnosta ti?
Всичко идва ,за да си отиде!
Остава само кристалната форма на онова,
което е било и никога няма да се върне!
Благодаря на всички за отзивчивоста Ви и се извинявам за забавените отговори, но имах неприятности с нета.
Специалността ми е Предучилищна и начална училищна педагогика - магистърска степен, с работен стаж и на двете места. Нивото ми на френски език мисля е добро, а на английски не толкова много, по-скоро на разговорно. Имам ли шансове да започна като помощник -учител или друго по-ниско ниво на тази работа?
Специалността ми е Предучилищна и начална училищна педагогика - магистърска степен, с работен стаж и на двете места. Нивото ми на френски език мисля е добро, а на английски не толкова много, по-скоро на разговорно. Имам ли шансове да започна като помощник -учител или друго по-ниско ниво на тази работа?
- petia4444
- Обратна връзка:
Ami moga da ti kaja che az sum sus sushtata diploma,priznaxa mi ia tuk izcialo bez da e neobxodimo da douchvam kakvoto i da e,kato izkluchim testa za permito,bez nego niama vlizane v nachalno uchilishte,zatova puk v detska gradina niamash problemi,rabota ima,mojesh dori sama da si napravish chastna gradina,koeto nikak ne e slojno,kato doidesh tuk,obadi se za da ti pomogna za dokumentite,Uspex!
Всичко идва ,за да си отиде!