Ima li usloviq za praktikuvane na extremni sportove

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Kro

Ima li usloviq za praktikuvane na extremni sportove

Мнение от Kro »

Tova koeto me interesuva e ima li usloviq za praktikuvane na extremni sportove v Quebec city. Nprimer skateparkove (stava vapros za sportove ne kato bunji ili ska4ane s para6ut ili ne6to podobno a za sportove kato skateboard rollerblading BMX) Za6toto tuk v bulgariq polojenieto po tozi vupros e tragi4no... :cry: Ot vsqkade te gonqt i ti kazvat da kara6 drugade a kade drugade kato edna zala nqma?! Ujas! Shte sum vi blagodaren za dadena informaciq.

Blagodarq!
rath

Мнение от rath »

skateboard rollerblading BMX extremni sportove li sa?
Аватар
Hemoglobin
Любим форумец
Любим форумец
Обратна връзка:

Мнение от Hemoglobin »

Разбира се че има, макар и не тези които ти очакваш....

Имам предвид че живота в Квебек сам по себе си понякога е екстртемен спорт :D :D
Joy

Мнение от Joy »

Тук има условия за всякакъв вид спорт.
По "Дискавъри" в България много често съм гледала именно канадски програми за разни ектремни спортове.
На моя позната българка дъщеря и всяко лято заминава по дивите природи на Квебек за да се спускат по разни бързи реки (не помня как се наричаше този спорт).Опасно,но явно който го е опитал веднъж,се заразява за цял живот...Общувах със запалени делтапланеристи също.Много е популярно катеренето и дори в училищата по физкултура го учат...Сигурна съм,че тук ще намериш най-добрите условия за ектремни спортове.
imalizna4enie

Мнение от imalizna4enie »

rafting ,mnogo e populiaren tuka, a divite prirodi sa na 60 km ot Montreal :wink:
Rien n'est si dangereux qu'un ignorant ami, mieux vaudrait un sage ennemi.
Joy

Мнение от Joy »

imalizna4enie написа:rafting ,mnogo e populiaren tuka, a divite prirodi sa na 60 km ot Montreal :wink:
:D Мерси за подсказката! Точно рафтинг.
imalizna4enie

Мнение от imalizna4enie »

Kato govorim za raftinga, deto moje da se praktikuva na 1 kra4ka, ta se setih za skite. Hodihte li na praznika na snega? Ne go propuskaite osobeno ako ste s deca! A i da ne ste si zaslujava. Mnogo me kefi tova, 4e tuka v Montreal si imame planinski kurort v grada. Dnes taka kakto biahme si sednali krai edna durvena pe4ka da pohapnem navun i dosta mi zaprili4a na Borovec, samo deto tuka ima6e i stra6no mnogo razvle4eniq. Ne go propuskaite iako e :wink:
Rien n'est si dangereux qu'un ignorant ami, mieux vaudrait un sage ennemi.
Аватар
Hemoglobin
Любим форумец
Любим форумец
Обратна връзка:

Мнение от Hemoglobin »

Да за тези които не са го виждали досега ще е алтернатива на неделния ден,
но ако сте ходили на тва нещо предишни години, може би вече сте забелязали че всичко е едно и също всяка година.
Аватар
Maverick

Мнение от Maverick »

skateboard rollerblading BMX extremni sportove li sa?
I az tova 6tiah da pitam! :D
(stava vapros za sportove ne kato bunji ili ska4ane s para6ut ili ne6to podobno
Kro,Ami ti to4no extremnite si gi slojil v skobi! :D :D
ssttoo
Администратор
Обратна връзка:

Мнение от ssttoo »

Не знам дали това е екстремен спорт, ама скоро колегите го дискутираха оживено, та викам да преразкажа:

Става въпрос за спускане по хълмища с колело през лятото. По разни пътеки, ски писти и камънак. Било "мноо яко" и страшно, летиш с бясна скорост из павета и клони и само се чудиш как още си жив :) Имало колела под наем, не се карало с обикновено колело. Единия колега разказваше с блясък в очите, а другия се кълнеше, че е пробвал веднъж (завели го приятели-екстремисти :) ) и нямало да повтори, щото явно бил напълнил гащите успешно още при първия опит.
Аватар
Lub0
Обратна връзка:

Мнение от Lub0 »

Сто, я вземи адреса на телефона на фирмата дето ги дава тия колелета под наем...
Lub0 for President!
###############
"Геврек, геврек", викаха децата, без да знаят, че питката е смъртно ранена...
ssttoo
Администратор
Обратна връзка:

Мнение от ssttoo »

ех, Люб0, с натежало сърце и пълно съзнание за риска да ми тежиш на съвестта после, попитах колегата с блясъка в очите.
Той ходел на Бромонт, страшна работа било и всичко можело да си наемеш оттам.
http://www.skibromont.com/en/velo-accueil.asp
(Най-отгоре дето пише Mountain Biking е падащо меню.)

Значи явно на спорта му викат Downhill Biking/Mountain Biking.
Alina

Мнение от Alina »

Здравейте приятели

А има ли хора в клуба които си падат по туризма. И могат ли да ми дадат малко пове4ко инфо откъде се снабдяват с екипировка. Защото тук в Отава друго освен Колумбия и то якета и панталони, и няколко вида обувки, друго не съм видяла.

Интересуват ме палатки, спални 4ували, свестни обувки и добро яке... знаете общо взето какво е най-важното и сенното като си в планината.

Тук никъде не намерих спесиализиран магазин само за ка4ествена туристи4еска екипировка...

Сори, може просто да не зная къде да търся, но първият месес обикалях доста града.

И кои са любимите ви места за туризъм, и кое не бива да се пропуска да се види. Може да ми дадете някакви примерни трекове за по 2-З дена, за седмиса и за 10 ... 4е лятото идва, ей го къде е :D :D :D

Благодаря ви приятели предварително
Alina
Аватар
Lub0
Обратна връзка:

Мнение от Lub0 »

Марше централ, магазина се казва Еко-нещо си, има например палатки за зимата и т.н.
Lub0 for President!
###############
"Геврек, геврек", викаха децата, без да знаят, че питката е смъртно ранена...
Аватар
Maverick

Мнение от Maverick »

Той ходел на Бромонт, страшна работа било и всичко можело да си наемеш оттам.
http://www.skibromont.com/en/velo-accueil.asp
(Най-отгоре дето пише Mountain Biking е падащо меню.)

Значи явно на спорта му викат Downhill Biking/Mountain Biking.
Downhilla si e mnogo yak sport i s udovolstvie bih si stro6il glavata s nego.Saita e hubav,cenite sa6to.
Заключено