Kanadskia pasport

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в провинцията.
Polejan

Kanadskia pasport

Мнение от Polejan »

zdraveite!
niakoi znae li dali moje da se vzeme kanadski pasport bez realno da si jivial 3 godini v Canada?
4uval sam 4e imalo na4ini da se izliza i vliza prez USA za6toto ne slagat pe4ati na granitcata -no dali 6te e taka ot 2007? a sa6to taka 4e triabva da se idva pone vednaj na godina za da se podpisva6 v niakakva slujba-kakva e tazi slujba,koia e tazi slujba? I osven smetki na tvoe ime po kakav drug na4in triabva da "simulira6"prebivavane v Canada-kak stoi vaprosa s danatci i osigurovki?
I vaob6te osven pe4atite v pasporta kakvo drugo bi bilo pre4ka? mnogo 6te sam blagodaren ako niakoi otgovori! :roll: :roll: :roll:
Аватар
Ivet
Обратна връзка:

Re: Kanadskia pasport

Мнение от Ivet »

Polejan написа:zdraveite!
niakoi znae li dali moje da se vzeme kanadski pasport bez realno da si jivial 3 godini v Canada?
4uval sam 4e imalo na4ini da se izliza i vliza prez USA za6toto ne slagat pe4ati na granitcata -no dali 6te e taka ot 2007? a sa6to taka 4e triabva da se idva pone vednaj na godina za da se podpisva6 v niakakva slujba-kakva e tazi slujba,koia e tazi slujba? I osven smetki na tvoe ime po kakav drug na4in triabva da "simulira6"prebivavane v Canada-kak stoi vaprosa s danatci i osigurovki?
I vaob6te osven pe4atite v pasporta kakvo drugo bi bilo pre4ka? mnogo 6te sam blagodaren ako niakoi otgovori! :roll: :roll: :roll:
Тук за симулации аспиринче не дават, паспорт - също. Май си пообъркал държавата, стой си в БГ-то, там службите с лопата да ги ринеш. :twisted: Бе все ще се намери някой тарикат, дето е по-умен от всички нас! И аз искам да си припичам задника на Гибралтар, а да ми текат годините за паспорт тук, ама тц! Не ста'а..
Let it go...
Аватар
filipne
Изгонен от форума
Обратна връзка:

Мнение от filipne »

На интервюто за гражданство ме разпитваха какво съм правил през тези 3 години. Хората искаха да се убедят, че наистина съм бил тук през това време. От което автоматично следва извода, че никой не пази информация за това кой и кога е влизал/излизал от Канада. Моя БГ паспорт беше подновен и в него нямаше печат за влизане.
Аватар
sasho71
Зомби 2004
Зомби 2004

Мнение от sasho71 »

filipne написа:На интервюто за гражданство ме разпитваха какво съм правил през тези 3 години.
e па и интервю ли вече има??? нали тест само :) а ако им кажа че не им влиза в работата какво съм правил ще ми откажат паспорта ли :twisted:
Кир по врат0 е стилът ми, брат0!
becks

Мнение от becks »

Аз пък не мога да разбера ква е тази далавера с паспорта, за който толкова всички драпат. Като го вземете какво ще го правите?

Малко ми звучи като жителството навремето ...... "Аз да взема софийско жителство, пък ти не ме мисли" :lol:
Аватар
Ivet
Обратна връзка:

Мнение от Ivet »

sasho71 написа: а ако им кажа че не им влиза в работата какво съм правил ще ми откажат паспорта ли :twisted:
Не, ще ти дадат жълт. :lol: :beer:
Let it go...
Аватар
Lub0
Обратна връзка:

Мнение от Lub0 »

Всичко знаят те тоно от митническите декларации, и аз съм ги чувал тези легенди, но как ще влезеш без да си подал митническа декларация, единствено виждам начин ако преминаваш границата със САЩ нелегално...
Lub0 for President!
###############
"Геврек, геврек", викаха децата, без да знаят, че питката е смъртно ранена...
Аватар
Lub0
Обратна връзка:

Мнение от Lub0 »

Иначе т. нар. интервю след теста е за да видят че знаеш езика, затова питат какво правиш, какво работиш и т.н.
Lub0 for President!
###############
"Геврек, геврек", викаха децата, без да знаят, че питката е смъртно ранена...
Аватар
sasho71
Зомби 2004
Зомби 2004

Мнение от sasho71 »

Lub0 написа:Всичко знаят те тоно от митническите декларации, и аз съм ги чувал тези легенди, но как ще влезеш без да си подал митническа декларация, единствено виждам начин ако преминаваш границата със САЩ нелегално...
ами да де, ти без декларация не можеш, ама примерно си бил в БГ 4 месеца, а в декларацията тука на митницата трябва да посочиш че си отсъствал 4 месеца. Ама ти се правиш на тарикат и пишеш 1 месец... :D
Кир по врат0 е стилът ми, брат0!
Аватар
krimon
гугуле

Мнение от krimon »

хм, за мен по-трудната част е с данъчните декларации и адресната регистрация
Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че вече сме се квалифицирали да правим всичко от нищо. (KИ, 1881)
Аватар
filipne
Изгонен от форума
Обратна връзка:

Мнение от filipne »

Lub0 написа:Иначе т. нар. интервю след теста е за да видят че знаеш езика, затова питат какво правиш, какво работиш и т.н.
Не съвсем ! Тъй като моя БГ паспорт беше подновен и нямаше жходна жиза за Канада, интервщиращия направо си ми каза че трябва да ги убедя че съм бил в Канада през това време. По-точно трябва да им дам доказателства, които да убедят съдията (който отсъстваше тогава), че аз имам 3 те години тук. Така ми го казаха самите те ! От което следва простия извод, че те нямат от къде да знаят дали наистина съм бил или не.
speedy

Мнение от speedy »

Ако излизаш или влизаш със самолет знаят много добре за датите. Авиолиниите им докладват.

Явно не проверяват по принцип, защото би отнело време и пари, но при съмнения питат. Ако ги излъжеш и си направят усилията да проверят, може да се загази. Засичане от канадска страна не се прави при излизане с кола през сухопътната граница, но в тия времена нищо чудно да тече насам информация от американските гранични. Ако още не го правят е въпрос на време. Параноята е голяма работа.
За оплаквания: Armenian Holy Trinity Church - (416) 431-3001
jolo

Мнение от jolo »

Ivet написа:
Тук за симулации аспиринче не дават, паспорт - също. Май си пообъркал държавата, стой си в БГ-то, там службите с лопата да ги ринеш. :twisted: Бе все ще се намери някой тарикат, дето е по-умен от всички нас! И аз искам да си припичам задника на Гибралтар, а да ми текат годините за паспорт тук, ама тц! Не ста'а..
mnogo plosko Ivet ....
parvo gre6ka si - davat pasport za simulacii - za aspirina ne znam ..
vtoro:ne znam koi ste "vsi4ki nas", no ot tebe po-umen mai ne e niakav napan da se nameri ...
i treto: ako darji6 da spodelia6 za zadnika si otvori nova tema ...
4oveka pita6e za ne6to konkretno, koeto iavno interesuva ne malko hora, makar ne i "vsi4ki vas", i e dobre ako ima6 da kaje6 ne6to smisleno da go kaje6 ako ne .... e nali uj vse ot bg-prostotiata se opitvame da izbiagame, ne ni pokazvai kolko e nevazmojno ..dori i tuka, v montreal ...
Аватар
Ivet
Обратна връзка:

Мнение от Ivet »

Я конкретно и аз да попитам - как да получа един милион, без да си мръдна малкото пръстче? По възможност - като прецакам някоя канадска банка! Някой да ми даде съвет? А ако темата стане 10 страници съвети за незаконни действия в публичното пространство, още по-добре!

Като пита човека конкретно за нещо, което не е редно, би трябвало да е готов да получи и отговор като моя, нали? :idea:
За БГ-простотията ако малко помислиш, ще се сетиш от къде тръгва. :x За Монреал не знам, аз там рядко ходя. :lol: И нещо не видях ти конкретно да си отговорил? :twisted:

Иначе и мен ме интерсува, щот нали горе написах - Гибралтар. :D

(пропуснах да уточня, че и това го написах без да мисля, върху плоския екран на монитора, ама кво да се прави - толкоз мога, да ме прощаваш, и не ми прави повече анализи, щот на простия кво да му анализираш?!) :lol:
Let it go...
Аватар
Mark

Мнение от Mark »

Ako uspee6 da wzeme6 Kanadsko grajdanstwo s izmama, sled towa moje po wsiako wreme da ti go otnemat, ako se dokaje izmamata

ЗАВИСТTА "УБИВА" ТОЗИ КОЙТО Я ИЗПИТВА.
ЖИВОТЪТ Е ХУБАВ, НЕ СИ ГУБЕТЕ ВРЕМЕТО И НЕРВИТЕ А ПОТЪРСЕТЕ ХУБАВОТО И ЗА ВАС.
Заключено