Daite akyl kak nai-barzo da priravnia shofiorska knijka v Qc
-
- Обратна връзка:
Daite akyl kak nai-barzo da priravnia shofiorska knijka v Qc
Opiten shofior sym i imam knijka ot Bg. Nalaga mi se speshno da si izkaram kebekarska. Dnes se obajdah za sreshta v SAAQ i mi nasrochvat data chak za noemvri....
Niakoi tuk vav foruma beshe pissal che chrez rusnaci ili drugi vrazki mojelo da se uskori procedurata.
Daite akyl kak nai-barzo da si opravia knijkata - ste cherpia poriadachno estestveno.
Niakoi tuk vav foruma beshe pissal che chrez rusnaci ili drugi vrazki mojelo da se uskori procedurata.
Daite akyl kak nai-barzo da si opravia knijkata - ste cherpia poriadachno estestveno.
Обаждаш се на Роман Колесник - 514-865-2455. Той ти прави спешно рандеву в Лонгьой, даваш му около 200 долара, (караш с колата му + цена на книжката) и излизаш до седмица най-много с квебекски лиценз.

Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че вече сме се квалифицирали да правим всичко от нищо. (KИ, 1881)
Аз имах нужда от спешна дата за практически изпит и той ми я уреди. Мисля, че и за теория може да те вреди. Боже, боже, какви думички позабравени - уреди, вреди
Парите не са много за него - една част, за да караш с неговата кола /което е като бонус пред изпитващия
/, друга част, за да ти дадат шофьорски права и една трета малка част за него - да те преведе по маршрута 1 час преди изпита 

Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че вече сме се квалифицирали да правим всичко от нищо. (KИ, 1881)
- Lub0
- Обратна връзка:
Нйа-бързият начин е следният:
Почваш да работиш за ООН, Червеният кръст, ИАТА или подобна международна организация, ще ти дадът писмо и с него направо ти сменят книжката в САК, става за 30 минути.
Почваш да работиш за ООН, Червеният кръст, ИАТА или подобна международна организация, ще ти дадът писмо и с него направо ти сменят книжката в САК, става за 30 минути.
Lub0 for President!
###############
"Геврек, геврек", викаха децата, без да знаят, че питката е смъртно ранена...
###############
"Геврек, геврек", викаха децата, без да знаят, че питката е смъртно ранена...
с200 много точно ти е написал какво да направиш, аз следвах неговата схема с обажданията и вместо след 1 месец се явих след една седмица на теория - тая част може да си я свършиш и сам, руснаци не ти трябват 
виж за практиката там ще ти бъдат определено полезни, датите за изпит с тяхна кола някак си по-бързо ги раздават

виж за практиката там ще ти бъдат определено полезни, датите за изпит с тяхна кола някак си по-бързо ги раздават

People they come together
People they fall apart
No one can stop us now
'Cause we are all made of stars ...
People they fall apart
No one can stop us now
'Cause we are all made of stars ...
- Дякон Игнатий
Ми аз започнах да работя за червения полумесец и ми я смениха за 40 минути.Дали не са ме прекарали нещо???Lub0 написа:

НАПРАВИ НЕЩО ЗА РОДИНАТА-ЕМИГРИРАЙ