Здравейте, приятели,
Имаме нужда от информация и съвет:
На моя приятел, който е електронен инженер и е от Алжир и в момента чака виза, когато са му дали сертификата за селекция, са му препоръчали да отиде в областта Laurentides, защото там имало повече работа по неговата специалност. Даже са му го написали в Certificat de sélection pour le Québec.
Въпроси:
1. Това означава ли, че е длъжен да отиде точно в Laurentides? Или трябва да се разбира просто като препоръка и може да отиде където той реши?
2. Що за област е това Laurentides? Някой знае ли нещо за живота и работата там? Доколкото видяхме в интернет, повечето градове там са малки. Има ли в тази област българи?
Ще бъдем много благодарни, ако някой ни даде информация.
Питане: Някой знае ли нещо за областта Laurentides?
Никой не може да задължи твоя приятел да отиде на определено място.
Визата важи за цяка канада, а не само за квебек.
Утре мойе да кацне в торонто, ванкувър или дори в икуалут, никой копче не може да му каже
Визата важи за цяка канада, а не само за квебек.
Утре мойе да кацне в торонто, ванкувър или дори в икуалут, никой копче не може да му каже
Защо предпочитат Квебек?
Защото ги е страх от Алберта.
Kоя е Aлберта?
Жената, дето ги пресява на интервюто за Монреал и Торонто
Защото ги е страх от Алберта.
Kоя е Aлберта?
Жената, дето ги пресява на интервюто за Монреал и Торонто
Благодарим за отговорите!
Благодарим за отговорите!
Марина и Джемай
Марина и Джемай
-
moje bi imat predvid firmi kato Bell Helicopter ili prosto iskat da razseliat potoka imigranti izvan montreal. tam si e divo i skat da go opitomiat malko che ima mnogo hora koito napuskat regionite i se nasochvat kam golemia grad ili se mestiat vav Alberta ili B.C. a naikoi preskachat i do francia. tam im haresva a i praiat kinti v evropata. tuka pazara e slab, ta se probvat kadeto imat po-goliam shans za uspeh i za poveche kinti.

Abe LuBo ako imash edin postoyanen dohod...ot nqkyde si, kakvo ti pre4i da si jiveesh tam!:)Lub0 написа:marina_iv, честно казано, според мен тази област става само за екскурзии и риболов
Na men mi haresva, a i kato trygnesh po 15 na sever i vlqvo i vdqsno ima naj-razli4ni kompanii, firmi4ki i tn... Moje pa da diryat specove znae li 4ovek?!