Neterra?
Neterra?
Имате ли проблеми последните 10 дни - 2 седмици с влизането в сайта и със стартирането на новини или други предавания? Имам чувство, че цяла вечност ми отнема. Поне 10-15 минути минават, докато пусна новините. До сега не съм имала проблем, като изключим първите дни, когато направиха новият сайт, а и интернета ми е бърз, без лимит.
- Ivet
- Обратна връзка:
Джой пак се изказа неподготвена.Joy написа:Новините, Шоуто на Слави и още куп други вече са платени и гледането безплатно въобще не е възможно.

AnnaR написа:Къде?Ivet написа:Ако ти е само за новините, защо не ги гледаш от дуги места?
Новините на Канал 1:
http://news.bnt.bg/content/view/video_emissions
А тук можеш да гледаш канал1 и БТВ в реално време:
http://www.djtacho.com/.
A Нетерата се местят от.com на .tv, предполагам, че оттам идват проблемите, но все пак си е напълно безплатно и съвсем възможно.
Последно промяна от Ivet на Пон Сеп 18, 2006 3:36 pm, променено общо 1 път.
Let it go...
Не бе! Видео-емисиите на Нова телевизия.Ivet написа:Кое е заключено, бе Джой? Видео емисиите на БНТ ли? Щот аз в момента гледам новините съвсем отключено и напълно безплатно.
И нетерата като се преместят предполагам, че пак ще се отключат.
Я слез от черешата!

Нетерра отдавна са преместени и не знам да се местят пак.
Всъщност, заради жлъчните ти "заядки" имах търпението да вляза и си поднових абонамента, който все още е безплатен. Сори ако съм изплашила някой!
- Дякон Игнатий
Само да уточния,че тия от нетерата се местят от .net на .tv, и не ще се ,а вече се преместиха и откакто са на .tv са за такъв кашмер,че не знам как искат от хората пари за тия бавежи.....
Не е имало и един път да ми зареди както преди,чакам и вися като тарантула по половин час докато се логна и т.н.
Не знам какъв им е проблема но е голям и за това което предлагат не давам и кинта.
Преди се гледаше с медиата и куик-тайма без проблеми ,сега са едни плъг-ини едни дивотии ,ама нейсе..................
Кога ли ще огрее сателит над тия гео.ширини???
Имам доста приятели по Европата и чрез Булсатком,гледат та се късат за по 15 евровски пари на месец
Но всуе............
Не е имало и един път да ми зареди както преди,чакам и вися като тарантула по половин час докато се логна и т.н.
Не знам какъв им е проблема но е голям и за това което предлагат не давам и кинта.
Преди се гледаше с медиата и куик-тайма без проблеми ,сега са едни плъг-ини едни дивотии ,ама нейсе..................
Кога ли ще огрее сателит над тия гео.ширини???
Имам доста приятели по Европата и чрез Булсатком,гледат та се късат за по 15 евровски пари на месец
Но всуе............
НАПРАВИ НЕЩО ЗА РОДИНАТА-ЕМИГРИРАЙ
аз не мога да разбера какъв е проблема, днес гледах новини по bTV, в началото ми написа ,че абонамента е изтекъл и линк да си го подновя.Отива се на едно място, пише абонамент-0,00лв, цъкваш там, и ти подновява абонамента за 1 месец.Не е особено сложно, мисля че и другите предавания могат да се гледат, като мине месец, предполагам пак ще е същото, докато не ни искат пари става.Новините на TV7 , също са добри.
Дяконе, гледам си новините с уин медията, на средно качество, не мога да схвана за какво са ти плъгините и т.н. дивотии...системата си работи,верно малко бавно ама е на аванта.
С Булсатком, тук е далавера да гледаш мачовете през уикенда , доста народ си взеха апарати..
Дяконе, гледам си новините с уин медията, на средно качество, не мога да схвана за какво са ти плъгините и т.н. дивотии...системата си работи,верно малко бавно ама е на аванта.
С Булсатком, тук е далавера да гледаш мачовете през уикенда , доста народ си взеха апарати..
...мразя мастика без айрян...
проблема ми е, че и аз се пререгистрирах и въпреки всичко много бавно се логвам и ме разпознава. Това трае поне 10-15 минути и съответно много се дразня. Опитвам се да гледам по различно време, стараейки се сървъра да не е пренатоварен, но все тая. В добрия случай, започвам да гледам новините на 10 минута, а по някога изобщо и неуспявам.totev написа:аз не мога да разбера какъв е проблема, днес гледах новини по bTV, в началото ми написа ,че абонамента е изтекъл и линк да си го подновя.Отива се на едно място, пише абонамент-0,00лв, цъкваш там, и ти подновява абонамента за 1 месец.Не е особено сложно, мисля че и другите предавания могат да се гледат, като мине месец, предполагам пак ще е същото, докато не ни искат пари става.Новините на TV7 , също са добри.
Да де. Така и направих.totev написа:аз не мога да разбера какъв е проблема, днес гледах новини по bTV, в началото ми написа ,че абонамента е изтекъл и линк да си го подновя.Отива се на едно място, пише абонамент-0,00лв, цъкваш там, и ти подновява абонамента за 1 месец.

И сега пробвах и пак не става. На верния сайт съм http://www.neterra.tv/bg/