Shots fired at Dawson College in Montreal
- Lub0
- Обратна връзка:
Shots fired at Dawson College in Montreal
Lub0 for President!
###############
"Геврек, геврек", викаха децата, без да знаят, че питката е смъртно ранена...
###############
"Геврек, геврек", викаха децата, без да знаят, че питката е смъртно ранена...
Леле, ужас
Почнаха пак да говорят за пънкарите - видян негър-пънкар /баси съчетанието/, други казват, че бил бял-пънкар, с дълга пушка. Аз съм писала тук какъв ужас изживях с бунта на пънкарите 2003 г., когато запалиха над 40 коли и изпочупиха сумати магазини по Сент Катрин.
3-ма с опасност за живота, още ранени, един май, който е пребит /убит/ от полицията
Друг, който май се самоубил 

Почнаха пак да говорят за пънкарите - видян негър-пънкар /баси съчетанието/, други казват, че бил бял-пънкар, с дълга пушка. Аз съм писала тук какъв ужас изживях с бунта на пънкарите 2003 г., когато запалиха над 40 коли и изпочупиха сумати магазини по Сент Катрин.
3-ма с опасност за живота, още ранени, един май, който е пребит /убит/ от полицията

Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че вече сме се квалифицирали да правим всичко от нищо. (KИ, 1881)
- filipne
- Изгонен от форума
- Обратна връзка:
Не разбирам въпроса ти кримон ?krimon написа:това успокоява ли те в момента, филипне! Явно нямаш деца в училище.
В какъв смисъл да ме успокоява ? Може ли да ме успокои факта че в центъра на Монтреал се стрелят ? Или че в центъра на София стрелят ?
Или факта че в Монтреал има престрелки, както има такива и в София ?
Нищо успокоително няма в това ! Но факта си е факт ! И тук се стреля !
А колкото до децата, явното за теб, не е истина. Имам деца на училше, представи си ...
Тогава трябва да разбереш, че коментара ти е е абсолютно не на място. Има хора и от форума, чиито деца учат точно в този колеж! Изказването ти е цинично-злобно, ние живеем тук и сега и място за сравнение няма - нито с България, нито с Щатите, нито с други страни. Повече съчувствие и разбиране.
Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че вече сме се квалифицирали да правим всичко от нищо. (KИ, 1881)
- Леля Екимка
- Диване
- Обратна връзка:
- filipne
- Изгонен от форума
- Обратна връзка:
Не мислиш ли че попрекаляваш малко ??krimon написа:Тогава трябва да разбереш, че коментара ти е е абсолютно не на място. Има хора и от форума, чиито деца учат точно в този колеж! Изказването ти е цинично-злобно, ние живеем тук и сега и място за сравнение няма - нито с България, нито с Щатите, нито с други страни. Повече съчувствие и разбиране.
Нито е цинично, нито е злобно !
Май емоциите вземат здраво връх над разума ти !
Аре обясни тогава какво общо има твоето изказване тук, че не само в България се стреляло! Обясни колко е мило и съчувстващо на хората, които са пострадали покрай този случай в центъра на Монреал ?