Здравейте отново на всички приятели на форума!
Благодаря за тези, който вече ми дадоха информация за предишни въпроси...ето ме сега отново със следното запитване:
Има ли някой от вас, който да е подал/а документите си след 15.08.2006 г. и да е получул покана за интервю?
Мерси предварително!
1) DCS - 17.08.2006
2) Получени във Виена на 22.08.2006
3) Accusé de réception - 13.09.2006 (Пристига на 18.09.2006 по пощата)
4) 05.10.2006 - Писмо с искане на доп. документи
------------------------------------
Ici et maintenant
подали след средата на август има, но за интервю за октомври не вярвам някой да е извикан, за декември не се знае ще има ли още, и там подалите в края на лятото едва ли ще се класираме, може би на евентуална ранна сесия в началото на другата година...аз още си чакам писмото от Виена, че всичко е наред с документите (дай Боже...)
Ако не опиташ, винаги ще съжаляваш...
И сега съжалавам...че не го направих по-рано
Ами така като гледам май наистина трябва да се чака. Понеже съм чувал, че процедурата ставала много бързо. Ще чакам....нямам избор! Patience is gold!
Апропо, ако пощенската ми кутия можеше да говори щеше да ме пита със сигурност защо я зяпам по 150 пъти на ден...!!
1) DCS - 17.08.2006
2) Получени във Виена на 22.08.2006
3) Accusé de réception - 13.09.2006 (Пристига на 18.09.2006 по пощата)
4) 05.10.2006 - Писмо с искане на доп. документи
------------------------------------
Ici et maintenant
Може би, но ние не се радваме кой знае колко много, понеже франсето не ни е много добро, та си правехме сметка да сме по-късно, ама......! Захапваме здраво френския и даже обмисляме варианта да си слагаме и учебниците дори под възглавниците докато спим.
RobinHood написа:Може би, но ние не се радваме кой знае колко много, понеже франсето не ни е много добро, та си правехме сметка да сме по-късно, ама......! Захапваме здраво френския и даже обмисляме варианта да си слагаме и учебниците дори под възглавниците докато спим.
Слагай, слагай. Аз така като пварих в Университета и изкарвах винаги хубави оценки на изпитие
alkaponbg написа:Много добра новина, тия май се забързаха нещо
И мен ме учудват малко ,интервюта ще има почти 2 мес. нон-стоп , целия октомври и ноември .Интересно дали ще е един изпитващ или ще са двама един през октомври и един през ноември :nenam: