Търся си......

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в провинцията.
Заключено
mademoisella

Търся си......

Мнение от mademoisella »

Здравейте, дали ще се намери някой самотен родител, който е имигрирал в Квебек с детето си, много ми се иска да си поговоря с някой, който се намира или се е намирал в подобна на моята ситуация, през април ми беше интервюто, а сега съм на етап медицински. Ще заминем аз и дъщеричката ми която е на 6 годинки. Искам да знам, доколко условията там са подходящи за хора, които сами отглеждат децата си, не се залъгвам, че ще е лесно, но поне ако познавам някой, който вече се е сблъскал с трудностите, би било по-добре.
Il n'y a pire que l'eau qui dort
Аватар
Doktora

Re: Търся си......

Мнение от Doktora »

mademoisella написа:Здравейте, дали ще се намери някой самотен родител, който е имигрирал в Квебек с детето си, много ми се иска да си поговоря с някой, който се намира или се е намирал в подобна на моята ситуация, през април ми беше интервюто, а сега съм на етап медицински. Ще заминем аз и дъщеричката ми която е на 6 годинки. Искам да знам, доколко условията там са подходящи за хора, които сами отглеждат децата си, не се залъгвам, че ще е лесно, но поне ако познавам някой, който вече се е сблъскал с трудностите, би било по-добре.
Look at your post!
I have sent you a letter.
The Dok...........
TROUBLEMAKER
Заключено