UPS sa SUKZ i sa golemi amatjori!!!
UPS sa SUKZ i sa golemi amatjori!!!
UPS sa sukz!!! Za poreden pyt se ubedih v tova i ne znam koj me bi po glavata da gi izpolzvam pak!
Takiva amathjori sa, 4e ne e istina. Pone tuk vyv Varna.
Obyrkaha imeto na fakturata, koqto mi dadoha. Obyrkaha adresa za vryshtane. Ne znaeha koj adres da se pishe - li4nata karta ili tozi na kojto defakto jiveem. Kakvo pove4e da kaja Sega pisha tracking number-a za da vidya dali pratkata se e ponesla na nqkyde i mi dava 4e number-a bil nepoznat za systemata....
Osven tova kato im kazah 4e iskam da mi podgotvyat obratna tovaritelniza me izgledaha kato kosmi4eski korab doletyal ot Melmak...
Da jivee UPS (mamicata im gadna)!!!
Dano vyrnat passporta jiv i zdrav...
Takiva amathjori sa, 4e ne e istina. Pone tuk vyv Varna.
Obyrkaha imeto na fakturata, koqto mi dadoha. Obyrkaha adresa za vryshtane. Ne znaeha koj adres da se pishe - li4nata karta ili tozi na kojto defakto jiveem. Kakvo pove4e da kaja Sega pisha tracking number-a za da vidya dali pratkata se e ponesla na nqkyde i mi dava 4e number-a bil nepoznat za systemata....
Osven tova kato im kazah 4e iskam da mi podgotvyat obratna tovaritelniza me izgledaha kato kosmi4eski korab doletyal ot Melmak...
Da jivee UPS (mamicata im gadna)!!!
Dano vyrnat passporta jiv i zdrav...
- gez
- Обратна връзка:
I az se ubedih v sashtoto:
1. proverka na pratkata - ne moje da bade namerena,
2. poshtenskia kod za poluchavane obarkan,
3. poshtenskia kod na posolstvoto go niama vaobshte,
4. familiata mi sbarkana.
Egati maloumnicite sa tuka vav Varna!!!!! Ne znam dali vaobshte shte otidat teq pasporti, pak da se varnat - savsem....
1. proverka na pratkata - ne moje da bade namerena,
2. poshtenskia kod za poluchavane obarkan,
3. poshtenskia kod na posolstvoto go niama vaobshte,
4. familiata mi sbarkana.
Egati maloumnicite sa tuka vav Varna!!!!! Ne znam dali vaobshte shte otidat teq pasporti, pak da se varnat - savsem....
Мисли за най-лошото, за да стане най-хубавото
-
- Администратор
- Обратна връзка:
Аз пък като ги ползвах тук, ми взеха акъла. Обаждах се после да проверя докъде е пратката и си продиктувах на глас по телефона ИД-то на пратката (май беше мешано цифри и букви) и то го продиктувах на някаква машинка! Тя се оказа дори, че ме е разбрала и повтори.
Викам си - 'басии 21-ия век, 'басии voice-recognition-a!
Викам си - 'басии 21-ия век, 'басии voice-recognition-a!
-
- Обратна връзка:
FedEx
Iasno, shte se prashta pak s FedEx. :idea:
Ima gi v Plovdiv, predpolagam i vyv Varna, za Sofia - da ne govorim.
Tarifata im e v "Kiulcheta zlato", no pyk taka se kupuva spokoistvieto - po Internet proslediavash dvijenieto na pratkata si po stancii - v kolko chasa,
v koia stancia se namira; choveka mi vze dannite bukva po bukva.
Togava adresyt beshe na nemski i toi staratelno mi syobshti, che tochkite
na "e"-to ne moje da gi pishe, zashtoto takiva sa pravilata.
Kazah si - shtom i otdelnite bukvi gledat - DOBRE.
Niamashe nikakyv problem s pratkite - 2 pyti sym gi polzvala.
Posle idva syobshtenie i po poshtata, che pratkata e poluchena ot edi koi si - s podpis.
Ima gi v Plovdiv, predpolagam i vyv Varna, za Sofia - da ne govorim.
Tarifata im e v "Kiulcheta zlato", no pyk taka se kupuva spokoistvieto - po Internet proslediavash dvijenieto na pratkata si po stancii - v kolko chasa,
v koia stancia se namira; choveka mi vze dannite bukva po bukva.
Togava adresyt beshe na nemski i toi staratelno mi syobshti, che tochkite
na "e"-to ne moje da gi pishe, zashtoto takiva sa pravilata.
Kazah si - shtom i otdelnite bukvi gledat - DOBRE.

Niamashe nikakyv problem s pratkite - 2 pyti sym gi polzvala.
Posle idva syobshtenie i po poshtata, che pratkata e poluchena ot edi koi si - s podpis.
think positive
az pak polzvam UPS i sam mnogo dovolen, korektni, tochni, prosto the best. iavno si popadnal na nekadarnici v Varna ili ne si im obiasnil tochno kakvo iskash i na koi adres da si poluchish pratkata. obiknoveno stava s nalojen platej - COD (cash on dellivery). nai dobre e da si poluchih pratkata lichno v ofisa im, a te da ti zvannat po telefona kogato e poluchena.
:(
Abe kaka kaji mi koj da poklzvam tuka ot BG?!?! Shibanyacite ot DHL se dyrjaha tyj vse edno gospod gi dyrji za shlifera ili maj beshe obratno. Mislihj da polzvam TNT, no office-a im bil smenen i reshih da ne gi tyrsya shtoto i telefona im beshe razli4en.sofiya написа:Balbi, priateliu moi, az kolko pati ti kazah da ne polzvash UPS !!!
sega ako ne mi se dostavite s jena ti do kraia na fevruari ste te cherpia samo malki romcheta kato mi idvash na gostii to ot nai-eFtinite
Speedy imali uj do Bukuresht, no tuk vyv Varna ne znaeli za tazi usluga ili pone taka mi kazaha i reshih otnovo UPS(deto mi hvyrliha paketa pred home v Mtrl...) Znam gi kaka, no nqmashe drugi ...