Porednata sreshta w Burgas...
Porednata sreshta w Burgas...
Dami i gospoda,
Otnowo e wreme da posetim birariq "Shwejk" i da unishtojim nqkolko halbi "Stolichno". Az sum bolen i moje da ne prisystwa zatowa wi molq wie da datete predlojeniq za wremeto na sreshata-mqstoto e izwestno ("Shwejk").
Otnowo e wreme da posetim birariq "Shwejk" i da unishtojim nqkolko halbi "Stolichno". Az sum bolen i moje da ne prisystwa zatowa wi molq wie da datete predlojeniq za wremeto na sreshata-mqstoto e izwestno ("Shwejk").
Zdrawe i kysmet na wsichki!
-
Pone kajete kojden:)
Wzemete hora da kajite towa zawedenie do obshinat koeto e li??
I koj den w 17:30
Mersi predwaritelno
I koj den w 17:30
Mersi predwaritelno
предложение
Важно!!!Скъпи бургазлии, обсъдихме задълбочено предстоящата срещата и решихме да излезем с предложение същата да се отложи за следващата събота - 31.01.2003г. Изтъкваме следните причини:
1) Времето е много, много студено;
2) Грипът върлува застрашително;
3) Gogo е болен и е с висока температура;
4) Аз съм на рожден ден и сигурно няма да успея да дойда, а не ми се пропуска това просветно мероприятие;
5) Други ...
Оставам решението на вас! Ще се радвам да се видим другата седмица и да смачкаме по една пица в "Пица палас", бившия "Хелиос" и още по-бившия магазин за колбаси.
1) Времето е много, много студено;
2) Грипът върлува застрашително;
3) Gogo е болен и е с висока температура;
4) Аз съм на рожден ден и сигурно няма да успея да дойда, а не ми се пропуска това просветно мероприятие;
5) Други ...
Оставам решението на вас! Ще се радвам да се видим другата седмица и да смачкаме по една пица в "Пица палас", бившия "Хелиос" и още по-бившия магазин за колбаси.
напомняне
Напомням за срещата в Бургас! На всички присъстващи, на които им предстои интервю обещавам съдействие пред оценяващите на интервютата, за тези на по-късен етап съдействие пред Посолството в Букурещ! На взелите вече визи, но все още в България ще пожелаем задружно "Bon voyage"!
-
Subota,17,30 ili kolko?4asovnika pred hotel"Bulgaria",proslovutoto stupaloto na Svobodnia ili kude?Shveik,Hеlios ili 9/8- mi?Ako ostava prednata ugovorka,pishete.4akame s neturpenie, 4e tova shte e poslednata ni sreshta shto se otnasq do nasheto prisustvie.Vizite doidoha,biletite kupihme,kufarite stegnahme.
Vаlentin i Antonia

Vаlentin i Antonia
-
-