Въпрос за изпращане на паспортите

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Аватар
Blue Passion
Расист-ново поколение

Въпрос за изпращане на паспортите

Мнение от Blue Passion »

...
Последно промяна от Blue Passion на Пет Апр 30, 2004 10:05 am, променено общо 1 път.
Muzi

Мнение от Muzi »

Трябва да изпратиш само:
-писмото което си получил от тях с попълнено инфо за ръст, очи и т.н
-документ за платен РОЛФ ако не си платил преди това
-придружително писмо за връщане на паспортите по същата куриерска служба. Ако използваш УПС (не ми се превключва латиницата !?) трябва да напишеш писмото клиентски номер който е А82003. Помоли куриерската агенция да ти попълни обратна товарителница за да ги улесниш румънците.
Можеш да напишеш и координатите на куриерите в Румъния, има ги в интернет страницата им

Ами това е. Струва 24$отиване и 29$ връщане с УПС
Аватар
Blue Passion
Расист-ново поколение

Мнение от Blue Passion »

...
Последно промяна от Blue Passion на Пет Апр 30, 2004 10:07 am, променено общо 1 път.
iani

Мнение от iani »

Струва 24$отиване и 29$ връщане с УПС . Za edin pasport li se otnasia ili za pratkata (nezavisimo ot broia na pasportite 1 , 2 ili 4 ). Kade se namira sedalishteto na UPS v Sofia ? Thanks !!!
Аватар
Blue Passion
Расист-ново поколение

Мнение от Blue Passion »

...
Последно промяна от Blue Passion на Пет Апр 30, 2004 10:09 am, променено общо 1 път.
iani

Мнение от iani »

Blagodaria ti za barzia otgovor ! Mnogo Uspehi otvad okeana !
Аватар
titi
Обратна връзка:

Мнение от titi »

UPS или официалният им представител за България - Ин-тайм куриер се намира до площад " Славейков ". На много лесно място е. Не може да го объркаш или да не го откриеш. :lol:
Аватар
balbi

SUKZ

Мнение от balbi »

UPS sa sukz!!! Za poreden pyt se ubedih v tova i ne znam koj me bi po glavata da gi izpolzvam pak!:)
Takiva amathjori sa, 4e ne e istina. Pone tuk vyv Varna.
Obyrkaha imeto na fakturata, koqto mi dadoha. Obyrkaha adresa za vryshtane. Ne znaeha koj adres da se pishe - li4nata karta ili tozi na kojto defakto jiveem. Kakvo pove4e da kaja :evil: Sega pisha tracking number-a za da vidya dali pratkata se e ponesla na nqkyde i mi dava 4e number-a bil nepoznat za systemata....
Osven tova kato im kazah 4e iskam da mi podgotvyat obratna tovaritelniza me izgledaha kato kosmi4eski korab doletyal ot Melmak...

Da jivee UPS (mamicata im gadna)!!!
ritko

UPS-Sofia -da

Мнение от ritko »

Prez zqlata prozrdura polzvahme UPS i ne sujalqvame.No izglejda, 4e na mesta v provinziqta sa nekompetentni, jalko. Az prosto im se obajdam idvat v ku6ti i mi nosqt i posle vsi4ki dokumenti v ku6ti, daje sa mnogo lubezni . Su6toto be6e i naskoro s vizite, taka 4e uspeh na vsi4ki!!! :lol:
Заключено