Помощ!Работа!
Помощ!Работа!
Привет, съфорумци!
Вече около месец сме в Монреал и взе да ни обзема паника, защото средствата се топят, а работа не се намира (освет това сме тук с две малки деца). И двамата с мъжа ми говорим (и пишем) английски, разбираме френски (говорим малко), полски и немски. Дайте, моля някаква конкретна информация за работни места! Благодаря!
Вече около месец сме в Монреал и взе да ни обзема паника, защото средствата се топят, а работа не се намира (освет това сме тук с две малки деца). И двамата с мъжа ми говорим (и пишем) английски, разбираме френски (говорим малко), полски и немски. Дайте, моля някаква конкретна информация за работни места! Благодаря!
- filipne
- Изгонен от форума
- Обратна връзка:
Re: Помощ!Работа!
Няма място за паника. Подайте веднага документи за социал. Социала ще ви даде възможност спокойно, без притеснения , да търсите работа в течение на месеци.meg написа:Привет, съфорумци!
Успех !
Porovete se v www.jobboom.ca moze puk da izkochi neshto...
Последно промяна от agaton на Пет Авг 25, 2006 2:58 pm, променено общо 1 път.
"Une réaction anormale à une situation anormale est une réaction normale."
V.Frankl (1962)
V.Frankl (1962)
- Дякон Игнатий
Тук също има доста обяви за работа, към амплоа Кебек е намери си за Монтреал защото това са за южния бряг ...: http://placement.emploiquebec.net/mbe/u ... &CL=french
НАПРАВИ НЕЩО ЗА РОДИНАТА-ЕМИГРИРАЙ
Виж тук в този руски сайт има много адреси
Има агенции за нискоквалифицирана работа, обикновено пускат обявите си във вестниците в метрото. Малки карета.
Има агенции за нискоквалифицирана работа, обикновено пускат обявите си във вестниците в метрото. Малки карета.
"Искай и ще ти се даде"
Питай и ще ти се каже
Старото куче
Питай и ще ти се каже
Старото куче
Не е лошо да се попрочете тази тема за работата има интересни подтемички и за конкретни позиции и за написване на СВ и какво да се говори на интервюто.
http://www.monquebec.com/ru/forum/viewf ... =0&start=0
"Искай и ще ти се даде"
Питай и ще ти се каже
Старото куче
Питай и ще ти се каже
Старото куче
*******filipne написа:*****meg написа:Привет, съфорумци!
Meg drasni mi LS!
Napylno sym syglasen.dog написа:Не е лошо да се попрочете тази тема за работата има интересни подтемички и за конкретни позиции и за написване на СВ и какво да се говори на интервюто.
Sled kato ste tuk samo mesec ne vi e qsno za kakvo stava vypros vyob6te.
Tuk vsi4ko e naobratno ot BG i mislq 4e nai-vajno e za vas da otidete da izkarate kurs kak se tyrsi rabota TUK.
Ciao & uspeh -:)
- Boko
- Има 1 предупр. за БАН
- Обратна връзка:
hi
Az imam telefona na edin balgarin koito se zanimava s renovazii na jili6ta i sgradi. Ako vi interesuva 6te vi dam telefona samo mi mapi6ete LS.
Каквото посееш това ще пожънеш! Каквото си надробиш това ще сърбаш!
Ако посееш сега ще пожънеш после!
Ако посееш сега ще пожънеш после!
не бе идват от БГ, а тям под работа се разбира друго нещо.....Stoni написа:На мъжа и, му предложих работа в склад.
Отговора беше:
НЕ МЕРСИ.![]()
![]()
Щот съм бил Стони, а аз мислех, че си търсят работа
навремето когато работех имах доста пациенти, които се водеха безработни и беха страшно заети и беше истинска мъка да им се даде удобен час. след кратко разпитване на поредния такъв разбрах, че той всъщност работи на частно, но работа значи държавна такава, от 9 до 5, на бюро да си клатим краката....къде тук ти намесваш работата в склад ????
-
Ne spomenahte kakvo ste ucili. Vse pak ako ne ste s IT bes frenski ste vi e trudno. Ne znaia susto kakvi sa vio planovete: da zakurpite, da se ustroite? pishi po podrobno za vas! Obsta rabota vse pak se namira...ako tova iskate.meg написа:Привет, съфорумци!
merci