ima li o6te 4aka6ti za medicinski
- nasko29
- Обратна връзка:
ima li o6te 4aka6ti za medicinski
iskam da popitam ima li i drugi kato nas 4aka6ti medicinski koito sa ot aprilskata sesia i kolko e maksimalnia srok za polu4avaneto na tezi blanki 4e ve4e sme savsem obarkani.
nestiga 4e niamame i barkodove polu4eni a to minaha 3 mes ot vtorite ni dokumentino vse pak ot edinia ni emeil do tiah v otgovora im ima6e edin nomer koito se okaza v posledstvie 4e e na6ia barkod i kato go proverihme pi6e6e 4e dokumentite ni se razglegdat ot 02.avgust.to vse o6te niama ni6to.pi6ete ni.daite niakakva nasoka.ima li i drugi kato nas.izpratihme vtorite dokumenti na 17 mai.polu4eni sa tam na 23.mai .pomagaite.

-
- Обратна връзка:
Несе притеснявайте бе хора по мой сметки ще получите медицинските до 10 дни
. "Спокойствие и само спокойствие" е казал Карлсон който живее на покрива
-----------------------------------------------------------------------------------
15.05.2006-подадени документи до Букорещ
17.05.2006-получени и заведено досие в Букорещ
06.062006-получени баркодове
14.08.2006-изпратени медицински от Букорещ
21.08.2006-получени в моята пощенска кутия
Търпение!!!

-----------------------------------------------------------------------------------
15.05.2006-подадени документи до Букорещ
17.05.2006-получени и заведено досие в Букорещ
06.062006-получени баркодове
14.08.2006-изпратени медицински от Букорещ
21.08.2006-получени в моята пощенска кутия
Търпение!!!
- nasko29
- Обратна връзка:
blagodaria vi mnogo za informaciata .iska mi se mnogo skoro i az da se pohvalia s ne6to no ne znamkoga 6te e.i mnogo vaprosi minavat prez glavata mi i neznam za6to vsi4ko se bavi.stignah do edno zaklu4enie 4e tova 4e si platihme i vizite pri podavaneto na dokumentite e nai veroiatnata pri4ina za zabavianeto na dokumentite sega.Nali sme si dali parite 6te gi 4akame sega kolkoto se moge po dalgo.
pritesniava me tova 4e deteto mi e na 6 godini i se nadiavahme da sme tam kam oktomvri za u4ebnata godina no tova e vse o6te mirag.USPEH NA VSI4KI 4AKA6TI NEZAVISIMO KOI KAKVO.

Наистина е кофти това чакане. И ние си мислим, че толкова бързо ни пратиха поканата за визи, за да си получат парите. Ти си им платил предварително какво толкова да се зорят...но това е само предположение, може причините да са други.
Всъщност, реших да пиша, само за да ти кажа за други хора от форума - също имат дете и помолили в МОМ да им съдействат за по-бързо разглеждане на документите им, за да хване детето началото на учебната година. Били им някакъв печат "спешно" или нещо такова на формулярите. Не знам къде беше писано това, съвсем скоро го четох, а не мога да намеря темата. Опитайте и вие, когато най-накрая дойдат тия медицински. Успех и не се отчайвайте
Всъщност, реших да пиша, само за да ти кажа за други хора от форума - също имат дете и помолили в МОМ да им съдействат за по-бързо разглеждане на документите им, за да хване детето началото на учебната година. Били им някакъв печат "спешно" или нещо такова на формулярите. Не знам къде беше писано това, съвсем скоро го четох, а не мога да намеря темата. Опитайте и вие, когато най-накрая дойдат тия медицински. Успех и не се отчайвайте

-