Vapros do vsi4ki zeni rodili naskoro
Vapros do vsi4ki zeni rodili naskoro
Iskam da vi popitam dali sled razdaneto ste imali kosopad i po-to4no kak ste se otarvali ot nego. Do tretia mesec sled razdaneto niamah niakakv problem s kosata. A sega za edin mesec imam 4ustvoto, 4e izgubih polovinata si kosa. Molia ako niakoi znae kak da se otarva ot tozi kosopad da spodeli ...
Със сигурност и тук има козметика и витамини, но не знам какви. Това което съм чувала от мои познати в България е било, че са оставали доволни от Фитовал и от шампоана и от лосиона и от витамините.Косопад след раждането.
След раждането организмът елиминира рязко вълшебните хормони и при някои жени внезапното спиране на пренасищането с хормони поражда смущения и започва процес на силен косопад.
Ако твърдението, че косите стават по-крехки, не отговаря на истината, поне за времето на нормалната бременност, истина е, че след раждане косите на младите майки капят.
Бързам да ви уверя, че дори и когато опадването на косите е значително и видимо впечатляващо, явлението е възвратимо: косите винаги поникват отново.
Косопада може да настъпи два или два и половина месеца след раждането, не бива да ви тревожи.
Трябва да се въоръжите с търпение: косите поникват отново с 1см или 1,5см на месец, следователно необходимо е дълго време, за да достигнат нормалната си дължина.
Освен маски за заздравяване, подхранване и укрепване на косъма, косата трябва да се храни отвътре. Включете в менюто си черен дроб, риба, телешко и пилешко месо, яйца, извара, безсолно сирене и нискомаслено мляко.
-
Holy,аз имах също ужасен косопад след като родих, който продължи 1 година.Пробвах всичката козметика на пазара, но не ми помогна и в един момент се оказа,че половината ми коса я нямаше, а имах дълга и гъста коса.Тогава започнах (по препоръка на баба ми) маска с чесън.Веднъж седмично търкаш косата с начукан чесън, изчакваш половин час и отгоре правиш втора маска с кисело мляко,зехтин и белтък.Ефекта при мен беше поразителен, не само ми спря косопада,но след месец и косата ми се сгъсти.Лошото е ,че докато си правиш маската, ако косата се намокри и започва да мирише на чесън.
x
Blagodaria vi mnogo za otgovorite. Yavno naistina sled razdane kosopadat se s4ita za ne6to normalno. No vse pak, pusta sueta ... 

- dart vador
И при мен косопада бе неизбежен -импровизирах с маски в къщи, купих си и на Ив РОше една подхранваща маска и въпреки, че ми падаше - косата ми се заздрави
И въпреки, че кърмех слд 6-я месец спря да капе
Пожелавам ти скоро да отмине при теб

И въпреки, че кърмех слд 6-я месец спря да капе
Пожелавам ти скоро да отмине при теб

"Добре е да имаш пари и нещата, които можеш да си купиш с тях, но също е добре, от време на време да се уверяваш, че не си загубил нещата, които не могат да се купят с пари"
-
Здравей! Моята коса започна да капе около четвъртия месец след раждането. Беше нещо страшно-от дълга до кръстта, естествено къдрава коса, остана една ,, проскубана метла ,,. Фризьорката ми ме успокояваше, че е нормално. Даже бабате казвали, че когато на бебето започне да му расте коса-на майката и окапва. Не съм ползвала никакви маски.Не се притеснявай! С времето всичко ще се оправи.
malko izvan temata
Skupi sunarodnichki, kato doide shtastliviq den sled 8-9 meseca chakane vi preporuchvam ako e vuzmozno da idete v bolnicata na Repentigny - kazva se Le Gardeur i e super moderna ( postroena e prez 2004 ) Vsichki stai v genekologiqta sa oburudvani taka che razdaneto stava v samata staq bez da vi razhozdat po etazite!!! (izcluchaq cezarovite) Personala e super lubezen i kaduren ( poznavam golqma chast ot tqh )... Vsichko nai!
Dans Le Gardeur, nous sommes les meilleurs!
Dans Le Gardeur, nous sommes les meilleurs!
"Une réaction anormale à une situation anormale est une réaction normale."
V.Frankl (1962)
V.Frankl (1962)
Re: malko izvan temata
А в Le Gardeur предлагат ли чесън след ражданетоagaton написа:Skupi sunarodnichki, kato doide shtastliviq den sled 8-9 meseca chakane vi preporuchvam ako e vuzmozno da idete v bolnicata na Repentigny - kazva se Le Gardeur i e super moderna

Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че вече сме се квалифицирали да правим всичко от нищо. (KИ, 1881)