Az poznavam bulgari koito rabotiat v Canada kato psiholozi.bart написа:Problem e. S tazi profesija edva li shte poluchi(sh) neshto za adaptivnost, t.k. i na nai-tupija e jasno, che nikoga njama da raboti(sh) kato psiholog.
Shansovete spored men sa mnogo malki.
МОЛБА ЗА ПОМОЩ,ПСИХОЛОГ С 40000 USD И ВЕЧЕРНА.......
-
za svedenie.
rabita za psoholozi ima mnogo, po razbiraemi prichini. zaplashtaneto e poveche ot dobro. ako si na chastna praktika 60-80 $ na chas. stiga da imash cenz i da si sazdadesh klientela. otnema mnogo vreme no e vajmojno. no tribva da se izuchish i da vlezesh v ordera na psiholozite. posle ti se otvariat dosta vratichki. no te chiakat mnogo trud, nervi i bezsanni noshti. ako si gotov, pochvai da uchish za interviewto. GOOD LUCK.

rabita za psoholozi ima mnogo, po razbiraemi prichini. zaplashtaneto e poveche ot dobro. ako si na chastna praktika 60-80 $ na chas. stiga da imash cenz i da si sazdadesh klientela. otnema mnogo vreme no e vajmojno. no tribva da se izuchish i da vlezesh v ordera na psiholozite. posle ti se otvariat dosta vratichki. no te chiakat mnogo trud, nervi i bezsanni noshti. ako si gotov, pochvai da uchish za interviewto. GOOD LUCK.

благодаря за сведението-Pincher,и досега не ми е било лесно,не очаквам и в бъдеще да ми бъде,смятам ,че съм много мотивиран ,и не ми остава нищо друго освен подготовка,подготовка и пак подготовка .благодаря още веднъж за информацията като,че ли вече виждам добри възможности за близко бъдеще.а трудностите -ще ги има в изобилие , това е ясно , но човек какво ли не прави за едно по-добро бъдеще
E на т'ва му викам аз приказки и легенди на народите.Аз ако съм слушала как и колко е трудно, нямаше да завърша висше. Половин курс се отказа пред очите ми да влезе на изпит,щото им казали, че било трудно. По-лесен изпит не бях имала, та чак се ядосах после. Оглеждай се преценявай, но никога не се отказвай, щото някой е казал, че било трудно. На теб, пък може да ти е лесно.Хората имат различно усещане що е гърч.Кандидатствай и успех.

- nikolovata
Привет,
единственото, което не уточняваш в постинга си е, за къде си се насочил да емигрираш (имам предвид Кебек или Онтарио). Относно шансовете за виза, др. са ти отговорили изчерпателно, така че не виждам нужда да се повтарям.
Ето инфо, която може да ти е полезна за следване в Кебек (цена на всеки кредит около 200$), приема изобщо не е труден (личен опит) и дори трудов стаж по специалността може да компенсира някои др. изисквания. Страницата е на френски, но се надявам да има кой да ти я преведе (ако не, мога да се наема да резюмирам).
http://www.websysinfo.uqam.ca/regis/pkg ... 091#CONADM
единственото, което не уточняваш в постинга си е, за къде си се насочил да емигрираш (имам предвид Кебек или Онтарио). Относно шансовете за виза, др. са ти отговорили изчерпателно, така че не виждам нужда да се повтарям.
Ето инфо, която може да ти е полезна за следване в Кебек (цена на всеки кредит около 200$), приема изобщо не е труден (личен опит) и дори трудов стаж по специалността може да компенсира някои др. изисквания. Страницата е на френски, но се надявам да има кой да ти я преведе (ако не, мога да се наема да резюмирам).
- nikolovata
nikolovata написа:Привет,
Ето инфо, която може да ти е полезна за следване в Кебек (цена на всеки кредит около 200$), приема изобщо не е труден (личен опит) и дори трудов стаж по специалността може да компенсира някои др. изисквания. Възможност за степендия от държавата (при необходимост), която после се разделя на две-заем(плаща се с минимална лихва в срок договорен с банката) и степендия, около 60 %, която се дава безвъзмездно.
Страницата е на френски, но се надявам да има кой да ти я преведе (ако не, мога да се наема да резюмирам).
благодаря ти - ''nikolovata''- относно къде точно ,все още не съм решил, затова и питам по информираните от мен,вероятно там където има повече възможности за не толкова скъпо образование,съчетано с възможности за работа,в смисъл да покривам някаква част от разходите си а не само да харча готовите пари,а това за Кебек,което пишеш звучи доста добре , ако имам проблеми с превода, и са ми необходими някакви уточнения, ще ти изпратя ЛС, още веднъж ти благодаря