Знаете ли откъде може да се купи добро колело, без да е безумно скъпо?
Става въпрос за велосипед за големи (не детски), за каране в градски условия...
Благодаря ви!
Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
Canadian Tire i WallMart sa nai-evtini, v Costco kazvat sa mnogo prilichni, a po-taka sa vyv verigata Pro Cycle, te prodavat predimno Rocky Mountain i Miele. Posle triabva da mi svetish denonoshtno, kradat se kato topyl hliab. Moi poznati sa minali po tozi pyt - ot nai-skypite kolela sega pazaruvat SAMO ot garage sale.
Ей каква логика, значи :idea:
Така и така всичко дето ядем ставайки на нещо отива в канализацията.
Що копувате братя, наредете се на тръбата и си яще .......
Namirash nqkoi arabin s falshiva kreditna karta i toi ti go kopuva ot kudeto si poiskash na 1/2 cena, oshte po dobre otivash v centura i pazarish kradcite da ti go otkradnat ot nqkude ili nqkoi - taka e nai eftino...
"Une réaction anormale à une situation anormale est une réaction normale."
V.Frankl (1962)
agaton написа:Namirash nqkoi arabin s falshiva kreditna karta i toi ti go kopuva ot kudeto si poiskash na 1/2 cena, :
e kwa e dalaverata za tozi pich togava?
ami toj wzima "polowinata" pari i niama da pla6ta ni6to na kreditnata karta - nali e fal6iwa :"))
e хубаво де, ами аз за какво съм му тогаз? да си купува с неговата менте каквото си поиска , какъв му е проблема, хем няма да дели с никой
ami "ti" mu triabwa6 da mu dade6 PARI za koleloto koeto toj 6te kupi s falshiwata karta :"))) na nego koleleta ili produkti ne mu triabwat, PARI iska fal6ifikatora
ЗАВИСТTА "УБИВА" ТОЗИ КОЙТО Я ИЗПИТВА.
ЖИВОТЪТ Е ХУБАВ, НЕ СИ ГУБЕТЕ ВРЕМЕТО И НЕРВИТЕ А ПОТЪРСЕТЕ ХУБАВОТО И ЗА ВАС.
аааа, sega се светнах по въпроса вече, това е хитро... макар че менте кредитна карта би трябвало да е почти невъзможно да се направи и най-вече използва , ама явно и на това са му намерили колая