OK na Medicinski?
Абсолютно същата история е и при насLucien_vr написа:Ne znam kak e s vas(suforumci) no na men poslednite metri do finala mi se struvat nai-iznervq6ti.....dano po-skoro idvat tiq pokani za vizi.....
"Може да си разочарован ако не успееш, но си обречен ако не опиташ"!!!
някой минал медицинските през седмицата на 24-28.07 да е получил ОК, защото ние минахме на 25.07 и още никакъв резултат. Миналата седмица компютрите в Букурещ не работили, а като се обадих днес ми казаха че 14 и 15 били неработни дни за тях? Честно казано чак ми стана неудобно че позвних, а ми омръзна да чакам.
Последните им списъци били от 20.07
Последните им списъци били от 20.07
-
DOLPH
ok na Medizinski
има ли някой резултати от медицински направени през седмицата 17.07- 21.07 моля нека да сподели
:
Може да си разочарован ако не успееш,но си обречен ако не опиташ !
И аз днес звъних за резултата от втората рентгенова снимка.. Обясниха ми, че миналата седмица са си правели нещо по сървърите, така че едва ли са свършили кой знае колко работа, а 14-ти и 15-ти август са им били почивни, така че да не се надявам да реагират скоро.. Не е много чакането, по-гадното е притеснението ОК ли ще кажат или нещо друго... Още малко търпение ни трябва, а дотогава -

Най-накрая и ние да се похвалим с вече пълно ОК на медицинските! Още малко остана
А искането на втора снимка няма нищо общо с пушенето. Мъжът ми не пуши, но не му се били виждали ъгълчетата на белите дробове на първата снимка, та му искаха втора. А аз очаквах, че ще искат на мен, защото малко от косата ми падна на гърба и до последно се притеснявах.. Добре, че и това препятствие мина
А искането на втора снимка няма нищо общо с пушенето. Мъжът ми не пуши, но не му се били виждали ъгълчетата на белите дробове на първата снимка, та му искаха втора. А аз очаквах, че ще искат на мен, защото малко от косата ми падна на гърба и до последно се притеснявах.. Добре, че и това препятствие мина