На кон из стария Монреал
-
- Администратор
- Обратна връзка:
На кон из стария Монреал
Нали се сещате, тия каляски/файтони/каруци дето се мотат из стария пор(т). Возихме тука една гостуваща баба, та да споделя - скъпотия. $45 за 30 мин. и общо взето този каруцаря нищо особено не разказва за вълнуващата монреалска история и архитектура.
За майтап става, особено за децата, ама определено не си заслужава парите. Абе туристически атракции, какво друго да очаква човек.
За майтап става, особено за децата, ама определено не си заслужава парите. Абе туристически атракции, какво друго да очаква човек.
Да бе, разбрах.
Мърда под теб, друса и на всичкото отгоре има собствено мнение. Ай сиктир!
А иначе като ученичка исках да тренирам езда. Наще така и не ме пуснаха. А е трябвало - щях да се откажа на втория път.
Мърда под теб, друса и на всичкото отгоре има собствено мнение. Ай сиктир!
А иначе като ученичка исках да тренирам езда. Наще така и не ме пуснаха. А е трябвало - щях да се откажа на втория път.
Защо предпочитат Квебек?
Защото ги е страх от Алберта.
Kоя е Aлберта?
Жената, дето ги пресява на интервюто за Монреал и Торонто
Защото ги е страх от Алберта.
Kоя е Aлберта?
Жената, дето ги пресява на интервюто за Монреал и Торонто
аз пък като дете и по-късно всяко лято яздех конете по Рила и Пирин - тези, които обслужват хижите и да ви кажа много си е гот, еле пък без седло и с впити ръце в гривата на миризливото дживотно :haplio: ... и по миналата есен като минах през България пак опитах едно жребче на Рила, обаче майка му много ми се разсърди и аз ..... беж да ме няма, ама добре си потичах деStoni написа:Не си загубила кой знай какво, повервай ми![]()
![]()

Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че вече сме се квалифицирали да правим всичко от нищо. (KИ, 1881)
Именно "миризливо". Аз немиризлив кон не съм срещала. След яздене вонята още дълго те преследва.
Ай сиктир и удоволствието!
А как е разходката с екскурзионните автобусчета-амфибии? Може би на такова трябваше да повозите бабата... Мен ме возиха с екскурзионен автобус веднъж из два квартала само...е нямам думи! Толкова не знаят и тези дето цял живот там са живяли със сигурност. Страшно интересно- и история, и инфраструктура- всичко!
О, сега се сетих...Ми то толкова е цената на часов полет над Монреал. Ако решеш следващия път да развличаш бабата, Стоо, свиркай- имам сигурен пилот!

А как е разходката с екскурзионните автобусчета-амфибии? Може би на такова трябваше да повозите бабата... Мен ме возиха с екскурзионен автобус веднъж из два квартала само...е нямам думи! Толкова не знаят и тези дето цял живот там са живяли със сигурност. Страшно интересно- и история, и инфраструктура- всичко!
О, сега се сетих...Ми то толкова е цената на часов полет над Монреал. Ако решеш следващия път да развличаш бабата, Стоо, свиркай- имам сигурен пилот!

- MrGeek
- Путлер Капут
Аз ако съм ня мястото на ssttoо, изобщо не бих се възползвал от предложението на Джой (за тези, които не знаят и се чудят защо - виж тук). Единствено има смисъл ако си прежалил тъщата и я пускаш сама.

MrGeek написа:Аз ако съм ня мястото на ssttoо, изобщо не бих се възползвал от предложението на Джой (за тези, които не знаят и се чудят защо - виж тук). Единствено има смисъл ако си прежалил тъщата и я пускаш сама.![]()
![]()
![]()
![]()

о, много подбивате цените на пазара
моят приятел-пилот взема за 40 мин. 60 долара и то на човек :idea:

моят приятел-пилот взема за 40 мин. 60 долара и то на човек :idea:
Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че вече сме се квалифицирали да правим всичко от нищо. (KИ, 1881)