Здравейте,съфорумци! Ние летим на 08.09 в 14.35 с British.
Ако някой от вас се е запътил към Монреал по същото време
,ще се радваме да драсне някой ред!
На всички пожелаваме бърза и успешна процедура и лек път!
timmon написа:Здравейте,съфорумци! Ние летим на 08.09 в 14.35 с British.
Ако някой от вас се е запътил към Монреал по същото време
,ще се радваме да драсне някой ред!
На всички пожелаваме бърза и успешна процедура и лек път!
timmon написа:Ами паспортите трябва да дойдат всеки момент. Може би до края на тази седмица.
A mi kak vi dadoha bilet kato niamate kopia na vizite ??? :nenam:
Na edna vrata pishelo ''Ne razbivai, ne vlizai ,niama nishto za kradene '' a ot doly pishelo
'' nie sme dlajni da proverim '' !!!
Cherna Kosmata Raka se e spysnala nad foryma
е че това кой го иска??? агенцията гледа да си продаде билета, пъ другото си е твой проблем, чисто визовия и имиграционния
Да де ама не е баш така.
Авиокомпаниите много внимават, щото отнасят солена глоба (10000 долара май) ако качат пътник дето няма право да влезе в съответната страна.
Защо предпочитат Квебек?
Защото ги е страх от Алберта.
Kоя е Aлберта?
Жената, дето ги пресява на интервюто за Монреал и Торонто
интересно като си купя билета по интернет, как да им изпратя фотокопие на визата.Моите билети ги купихме по телефона, казахме че сме българи, питаха ни дали ни трябват визи, отговорихме положително и че вече имаме такива и това беше...
iliana написа:Тотев споко, ще ти я гледат като се чекираш. Мен канадците не ми гледаха така вниматлно визата както по разните му там летища
със сигурност ще е така...
Тези които ще пътуват през Лондон, да погледнат статията http://news.netinfo.bg/?tid=40&oid=920917
макар че, става въпрос за полети до УСА, не ми се вярва пътуващите за Канада да нямат допълнителни проверки за съгурност.
Дали е вярно,че няма ръчен багаж