Въпрос за Куба ???
Въпрос за Куба ???
Здрасти, да знаете кой вид сапун обичат кубинките точно, че ще ходя за 2 седмици, искам да ги зарадвам, а съм чувал за тоя номер със сака, пълен със сапун, само, че не зная коя марка беше??
Моля за помощ, някой ако е ходил, или е чувал да сподели !!
Мерси !!!
Моля за помощ, някой ако е ходил, или е чувал да сподели !!
Мерси !!!
за сапуна не знам, ама при мен една хартисала тубичка със аспирин и типсове от по 2$ направиха престоя ми песен
също така в Хавана е шоу да идеш, тъкмо ще се върнеш в средата на 60-те. Тъй че повече дребни , едни гащи и една фанелка , а по възможност и без жена си и ...ще се върнеш нов човек , гаранция 

Кир по врат0 е стилът ми, брат0!
Не вярвам те да четат. Но на мен ще ми е тъжно да отида на такова място, и да подхвърлям жизненоважни и евтини предмети срещу услуги
. Предпочитам да плащам само в пари и да не виждам мизерия и хора които страдат и те гледат в ръцете, напомня ми на друго място от което вече се махнах.

Циганите - на Сатурн !
Няма промяна от преди 3 години явно !!
Питах нещо, дойдоха доктори, философи, психолози да се изказват.
Имах нужда от конкретна информация бе, хора, осъзнайте се се малко, време е нравоучителите и дървените философи да осъзнаят, че живеят в северна америка, това тук не ви е дружинен съвет да ми давате акъл кво да правя !!!
Мерси на отговорилите по темата, а и на други, които ще се включат в последствие.
На тези които ще се опитат да се направят на умни, моле ви спестете си го, няма нужда да пълним темата с булшет !!
Благодаря !
Имах нужда от конкретна информация бе, хора, осъзнайте се се малко, време е нравоучителите и дървените философи да осъзнаят, че живеят в северна америка, това тук не ви е дружинен съвет да ми давате акъл кво да правя !!!
Мерси на отговорилите по темата, а и на други, които ще се включат в последствие.
На тези които ще се опитат да се направят на умни, моле ви спестете си го, няма нужда да пълним темата с булшет !!
Благодаря !
Щом със сапунчета си тръгнал да гониш мадами, ясно на кой континент си още. Темата ти е изключително тъпа и обижда (най-малко жените) и заслужава да стане "булшет"...Papi написа:Няма промяна от преди 3 години явно !!
Благодаря !

Хей, пич, ти на мацките от други региони какво им подаряваш като ходиш при тях? 100 долара май е тарифата. Или по една кола или къща за по-елитните. Обаче, нали знаеш, за да има такива, дето да могат да се продават само за лимузини и къщи, трябва да има и такива, дето се продават за сапуни. Тя, разликата не е много съществена. Айде, наздраве. Следващият път дано ти се отвори парашутът и да можеш с добрите си финанси да си позволиш "по-елитни" мадами.
P.S. Всъщност и ти май не се продаваш добре. Защо така?!
Чаровни усмивки,
Joana

P.S. Всъщност и ти май не се продаваш добре. Защо така?!

Чаровни усмивки,
Joana
Kakva e razlikata mejdu "po-elitnite " madami i "po-neelitnite "? V cenata.....Joana написа:Хей, пич, ти на мацките от други региони какво им подаряваш като ходиш при тях? 100 долара май е тарифата. Или по една кола или къща за по-елитните. Обаче, нали знаеш, за да има такива, дето да могат да се продават само за лимузини и къщи, трябва да има и такива, дето се продават за сапуни. Тя, разликата не е много съществена. Айде, наздраве. Следващият път дано ти се отвори парашутът и да можеш с добрите си финанси да си позволиш "по-елитни" мадами.![]()
P.S. Всъщност и ти май не се продаваш добре. Защо така?!![]()
Чаровни усмивки,
Joana
THE LAST LINE OF DEFENSE