Колко пари очаквате да правите идвайки в Канада?

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)

Колко пари очаквате да правите идвайки в Канада?

8-9 $/час
1
2%
10-15 $/час
4
7%
16-24 $/час
4
7%
25-40 $/час
18
32%
41-60 $/час
4
7%
61-100 и повече $/час
6
11%
Не ща на час, дошъл съм да правя собствен бизнес!
4
7%
Искам да полежа на социал, пък после ще видим...
2
4%
Не съм дошъл за пари
14
25%
 
Общо гласове: 57
Аватар
Koko
Мнения: 8033
Регистриран на: Съб Юли 26, 2003 2:47 pm

Re: Колко пари очаквате да правите идвайки в Канада?

Мнение от Koko »

Kirilius написа:Напоследък са се заредили едни дъъъъъъълги теми, в които основният спор е може ли или не може да се живее с 8$ на час в Канада. Човек ще остане с впечатлението, че средностатистическият емигрант мечтае за въпросните 8 долара и по-нагоре не смее да погледне. Та затова заповядайте на анкетата...

:lol:
Средностатистическия имигрант мечтае ако може да бере парите от дърветата.
Be yourself - no one else is more qualified.

"Accountant" - Someone who does precision guesswork based on unreliable data provided by those of questionable knowledge. (See also: Wizard, Magician)
Stoni

Мнение от Stoni »

Йо, обещавам да ти дам ключа от касичката, гледам Гика е навит за парите обаче има един малък проблем :wink:
Нещо не е чиста работата, Гика се е договорил с шампиона за превозването на Кракозиянците с помоща на боклукчийски камиони, които се управляват от представящ се за ром, групенфурер :shock:
Как ти се вижда тая работа :?: :wink:
Аватар
Joana
Мнения: 1434
Регистриран на: Вто Фев 14, 2006 10:00 pm

Мнение от Joana »

MrGeek написа:
Stoni написа: Гика, какво ще кажеш за една фондация с комерсиалната цел твоите милиони и на останалите милионери, (гледайки анкетата) да си купим територията под дунава :idea:
Аз се предлагам за шеф на касичката и се заклевам, че нямам нищо общо с поп Кръстьовите наследници :D :wink: :beer: :beer:
Стони, аз тези 111,000 квадратни километри ги купувам от раз без проблем и без ортаци. Има само едно нещо, което ме притеснява. Кой ще се оправя с всички правозащитни организации, когато натиря онези няколко милиона нещастници в Сибир (вече съм се разбрал с Путин за операцията). ;) :D :rotfl:

Ами тая тяхната работа, Стони, ми се вижда умряла. За щастие GRUPENNFURER- рите и техните психопатични ръководители са били натикани там, където им е мястото, още, когато са почнали да се размножават, от предшествениците на Путин, поради което смятам, че той няма да участва в операцията на Гийка. Айде, наздраве. Да си лижат раните, ако искат, още 100 000 години след тия събития. Ще кажа още - аман от недолюбени мъже, които ги избива на желания за масово изтребление. А, когато тези мераци са насочени към населението на държавата ти по произход, за тези отклонения на мен лично не ми стигат медицинските познания, за да мога да ги квалифицирам. Уауу. Мислех, че подобни персонажи има само в хрониките.

Чаровни усмивки,
Joana
Аватар
MrGeek
Путлер Капут
Мнения: 16508
Регистриран на: Вто Мар 01, 2005 4:20 am
Местоположение: The Red Square

Мнение от MrGeek »

Joana написа:Ами тая тяхната работа, Стони, ми се вижда умряла. За щастие GRUPENNFURER- рите и техните психопатични ръководители са били натикани там, където им е мястото, още, когато са почнали да се размножават, от предшествениците на Путин, поради което смятам, че той няма да участва в операцията на Гийка. Айде, наздраве. Да си лижат раните, ако искат, още 100 000 години след тия събития. Ще кажа още - аман от недолюбени мъже, които ги избива на желания за масово изтребление. А, когато тези мераци са насочени към населението на държавата ти по произход, за тези отклонения на мен лично не ми стигат медицинските познания, за да мога да ги квалифицирам. Уауу. Мислех, че подобни персонажи има само в хрониките.

Чаровни усмивки,
Joana
Джоана, ако ми позволиш само няколко, но съществени поправки (очевидно ти е трудно да четеш български език). Първо, хората с много власт и пари са всичко друго, но не и недолюбени - по всяко време на денонощието около тях пърха всякакво колоритно обкръжение и е достатъчно само да се пресегнеш леко. Недолюбените обикновено си фантазират недостъпни образи (като този на Чарлийз Терън да речем ;) ). Второ, разликата между преселение и изтребление е огромна и би трябвало дори на теб да ти направи впечатление. Трето и най-важно, ако ти липсва онова чувство, което кара хората да се смеят, не е задължително да ставаш обект на същия този смях. ;) :lol: :rotfl: :rotfl:
Аватар
Joana
Мнения: 1434
Регистриран на: Вто Фев 14, 2006 10:00 pm

Мнение от Joana »

MrGeek написа: Джоана, ако ми позволиш само няколко, но съществени поправки (очевидно ти е трудно да четеш български език). Първо, хората с много власт и пари са всичко друго, но не и недолюбени - по всяко време на денонощието около тях пърха всякакво колоритно обкръжение и е достатъчно само да се пресегнеш леко. Недолюбените обикновено си фантазират недостъпни образи (като този на Чарлийз Терън да речем ;) ). Второ, разликата между преселение и изтребление е огромна и би трябвало дори на теб да ти направи впечатление. Трето и най-важно, ако ти липсва онова чувство, което кара хората да се смеят, не е задължително да ставаш обект на същия този смях. ;) :lol: :rotfl: :rotfl:
Първо, Гийк, аз правя съществена разлика между понятията любов и секс, които ти очевидно смесваш. Може да си сексуално абсолютно задоволен и в същото време да си оставаш недолюбен, приятел. За теб, обаче, явно разлика не съществува. Второ, приемам втората ти забележка - не знаех, че се изживяваш като Хан Аспарух, само, дето аз пак правя разлика между доброволно преселение и насилствено изселване. Трето, може би наистина ми липсва чувство за хумор и не можах да се разсмея. Но не се извинявам за тази липса в случая. :beer:

Чаровни усмивки,
Joana
Аватар
MrGeek
Путлер Капут
Мнения: 16508
Регистриран на: Вто Мар 01, 2005 4:20 am
Местоположение: The Red Square

Мнение от MrGeek »

Joana написа:Първо, Гийк, аз правя съществена разлика между понятията любов и секс, които ти очевидно смесваш. Може да си сексуално абсолютно задоволен и в същото време да си оставаш недолюбен, приятел. За теб, обаче, явно разлика не съществува. Второ, приемам втората ти забележка - не знаех, че се изживяваш като Хан Аспарух, само, дето аз пак правя разлика между доброволно преселение и насилствено изселване. Трето, може би наистина ми липсва чувство за хумор и не можах да се разсмея. Но не се извинявам за тази липса в случая. :beer:

Чаровни усмивки,
Joana
Мухахахаха, най-сетне отбелязваме прогрес. Не е лошо като начало. Стигнахме до фината разлика между секса и любовта и до насилственото изселване, което все пак е значителен напредък в сравнение с предишното изтребление.
Продлължавай в същия дух, Джоана! Може и да схванеш същественото някой ден. ;) :lol: :rotfl: :rotfl:
Аватар
maria.com
Мнения: 123
Регистриран на: Пет Юли 15, 2005 8:18 am
Местоположение: Toronto / ON

Мнение от maria.com »

С пари не можем да си купим всичко, но поне ни карат да се чувстваме спокойни в известен смисъл а и просто са необходимост...

а колко пари биха накарали тебе "човече" да бъдеш спокоен...?...

:evil:
* * *
“Ако искаш да прегърнеш света, купи си глобус.”...
potrebitel
Мнения: 471
Регистриран на: Съб Апр 23, 2005 9:14 pm
Местоположение: Торонто
Обратна връзка:

Мнение от potrebitel »

Vizdam gospodata policai/bivshi/sa se razvihrili pak.A kolezkata Joana,shto li ne moga da te vidia niakade iz Toronto,da te vidia kolko si otvorena/kato kufar na mitnica/.Ama obiknoveno vinagi e taka....Draskachki karo teb gi e sram da se pokazhat pred horata..... :lol: :lol: :lol:
Последно промяна от potrebitel на Пет Авг 04, 2006 9:54 pm, променено общо 3 пъти.
kakвото потърсило,такова намерило
potrebitel
Мнения: 471
Регистриран на: Съб Апр 23, 2005 9:14 pm
Местоположение: Торонто
Обратна връзка:

Мнение от potrebitel »

A na teb Stoni li si koj si tam...varvi nali znaesh kakvo da napravish?Prez onaja rabota si mi.Mrazia chengeta/osobeno/bivshi.
kakвото потърсило,такова намерило
Аватар
Joana
Мнения: 1434
Регистриран на: Вто Фев 14, 2006 10:00 pm

Мнение от Joana »

potrebitel написа:Vizdam gospodata policai/bivshi/sa se razvihrili pak.A kolezkata Joana,shto li ne moga da te vidia niakade iz Toronto,da te vidia kolko si otvorena/kato kufar na mitnica/.Ama obiknoveno vinagi e taka....Draskachki karo teb gi e sram da se pokazhat pred horata..... :lol: :lol: :lol:
Хей, хей, potrebitel. Успокой се малко. Нищо лично против теб. Не обичам нацизма, това е. Както виждаш дори не съм те споменала в постинга си - напълно умишлено. Ама на теб това не знам защо ти убягна. :wink:
Искаш ли да се срещнем в Торонто? Ако ти разреша да ме видиш, аз какво ще спечеля от цялата случка? :P Спокойно, пич. Не ме е страх от теб. С удоволствие бих те убедила на място да промениш грешната си гледна точка. Това е само виртуална дискусия, не скачай така. Ок? Ще ми доставиш голямо удоволствие, ако се усмихнеш - аз ти се усмихвам, точно тук... :D

Чаровни усмивки за теб,
Joana
Аватар
Joana
Мнения: 1434
Регистриран на: Вто Фев 14, 2006 10:00 pm

Мнение от Joana »

За да завърша спора, който съвсем не беше по темата, но който не можеше да бъде отминат, поради естеството на разговорите, и за да не останат двамата "шегобийци" с погрешна представа от последния ми постинг, бих искала да им препоръчам да изгледат един филм. Казва се "Изборът на Софи". Американски е. Там има една сцена, която може да трогне и каменно сърце. Смятам, че следващият път двамата "шегобийци" ще внимават с шегите, особено в публичното пространство. Дано да не съм се излъгала.

Чаровни усмивки,
Joana
bravo

Мнение от bravo »

Firelight, s Isabelle Adjani, strahoten film, strahotna rolia
potrebitel
Мнения: 471
Регистриран на: Съб Апр 23, 2005 9:14 pm
Местоположение: Торонто
Обратна връзка:

Мнение от potrebitel »

Joana...Az podskacham samo kato me nastapiat po opashkata.Vsichko e nared,malko izbuhnah no mi pootmina....Ajde nazdrave. :D :D :D
kakвото потърсило,такова намерило
Заключено