Пускам темата и тук като се надявам на повече отговори!!
Привет на всички проверих назад в темите но не намерих отговор на въпроса ми. Моля, ако някой има информация нека сподели.
Какво биха го разпитвали на летището във връзка с документи и пари като основния кандидат вече е деклерирал сумата за двамата?
Ще ми е полезна всякаква информация по въпроса
Благодаря предварително за вниманието ви!
Пристигане след основния кандидат!!!!!
- galin
- Обратна връзка:
Пристигане на втория кандидат
Здравей, гледам ,че никой не ти е отговорил. Та значи ние бяхме така : аз като водещ кандидат пристигнах по-рано и самичък. Съпругата ми и детето пристигнаха след 2 месеца и тях за пари не са ги питали въобще, тъй като аз бях декларирал цялата сума при влизането ми в Канада. На тях само им бяха искали необходимите документи: паспорти с визи и сертификатите за селекция, а така също и адрес за кореспонденция на който да изпратят PR картите. Това е , няма нищо сложно или страшно. Успех!!!
/
Az pak napravo im kazah, 4e prestigam s 0$ i 4e maza mi e ve4e tuk. Daze e trudno da se kaze, 4e ima kazah ne6to, 6toto togava i frenski tolkova razbirah 

Re: /
holy написа:Az pak napravo im kazah, 4e prestigam s 0$ i 4e maza mi e ve4e tuk. Daze e trudno da se kaze, 4e ima kazah ne6to, 6toto togava i frenski tolkova razbirah