Как да си поискам парите обратно?
Как да си поискам парите обратно?
Здравейте!
Тй като се отказахме да заминаване, пък и дата за това изтече, моля който знае как да си поискам парите обратно, да ми кажа.
Може би трябва e-mail някакъв, но не го зная. Има ли някой минал и тази процедура? Бавно ли става?
Тй като се отказахме да заминаване, пък и дата за това изтече, моля който знае как да си поискам парите обратно, да ми кажа.
Може би трябва e-mail някакъв, но не го зная. Има ли някой минал и тази процедура? Бавно ли става?
re
Koi pari to4no 6te si iska6 obratno?
-
- Обратна връзка:
Да, въпроса е интересен кои пари точно ще си искаш. Ако сте минали процедурата, и си имате визите, и след това сте изпуснали срока. В такъв случай не мисля че някой може да ти върне пари, все пак работата за която си платила с тези пари е свършена, и парите са усвоени. Не знам дали имаш шанс
Но може да опиташ.

ако и да имаш визите, ако не влезеш в Канада сумата е възстановима - трябва да си я поискаш и да изчакаш да ти я върнат, въпроса е как ?Svilko написа:Да, въпроса е интересен кои пари точно ще си искаш. Ако сте минали процедурата, и си имате визите, и след това сте изпуснали срока. В такъв случай не мисля че някой може да ти върне пари, все пак работата за която си платила с тези пари е свършена, и парите са усвоени. Не знам дали имаш шансНо може да опиташ.
Ауууу...те тия колко са по връщането....между другото сумата за лендинг фий е 490$ вече./плюс минус 25$-30$/.Това за Онтарио де..в Квебек може и да е по-различно.poumpy написа:ако и да имаш визите, ако не влезеш в Канада сумата е възстановима - трябва да си я поискаш и да изчакаш да ти я върнат, въпроса е как ?Svilko написа:Да, въпроса е интересен кои пари точно ще си искаш. Ако сте минали процедурата, и си имате визите, и след това сте изпуснали срока. В такъв случай не мисля че някой може да ти върне пари, все пак работата за която си платила с тези пари е свършена, и парите са усвоени. Не знам дали имаш шансНо може да опиташ.
"Книгата на живота започва с един мъж и една жена в една градина, а завършва с Апокалипсиса." - Оскар Уайлд
Връщат парите. Процедурата отнема няколко месеца. Пишете на адрес:
Ambassade du Canada, Service d'immigration
Adresse : 36, rue Nicolae Iorga, Bucarest
Adresse Postale : C.P. 117, Bureau de poste no 22, Bucarest, Roumanie
Tél. : 40 (21) 307-5000
Télécopieur : 40 (21) 307-5010
Courriel : bucst@international.gc.ca
Ambassade du Canada, Service d'immigration
Adresse : 36, rue Nicolae Iorga, Bucarest
Adresse Postale : C.P. 117, Bureau de poste no 22, Bucarest, Roumanie
Tél. : 40 (21) 307-5000
Télécopieur : 40 (21) 307-5010