как точно да намеря посолството в Букорещ?

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
boriss

Мнение от boriss »

Що не си отворите нова тема и да си мерите градовете.
Сега конкретно по въпроса:
От гара Норд до посолството на Канада е около 20 мин. пеша върви се по улица(калеа) Гривитей докато се стигне до кръстовището с булевард Дачия (там имаше голям музей май на изобразителното изкуство) тръгва се по булевард Дачия, посолството е голямо и едната му страна е на булеварда има голямо знаме на Канада на ъгъла на бул. Дачия с ул. Николае Йорга (на 50-на метра е площад Романа (пиаца Романа, му казват румънците). По този маршрут се движи и автобус 133.
Тук има линк на интерактивна карта:
http://www.salutbucuresti.ro/planoras/
Отиваш на Administratii след това избираш Ambasade, Consulate и намираш Ambasada Canadei. Това ще те ориентира. Гледай да стигнеш до Гарата и там попитай, не е далеч.
Успех!
Аватар
Ivet
Обратна връзка:

Мнение от Ivet »

boriss написа:Що не си отворите нова тема и да си мерите градовете.

....
Пречим ли ти нещо?
Let it go...
Аватар
krimon
гугуле

Мнение от krimon »

eстествено, че пречим, нали това ни е основната функция :wink:
Ivet написа:Кримон, кои държави влизат в така наречената "Югоизточна Европа"?

сега, нали учим за изпита за администратори към ЕС и трябва да научим това-онова за големината на градовете, даже и на портокалите в Испания и годишният им търговски обмен :lol:

та Югоизточна Европа, а.к.а. Западните Балкани + Румъния

абе с една думи, изключват Гърция и Турция, та и Албания ... Монтенегро, а.к.а. Черна гора май също, щото не ми се вижда много на запад

то какво остана :roll:

значи, предпоследно:

Западните Балкани : Албания, Босна и Херцеговина, Хърватия, Македония, Сърбия и Черна гора, България и Румъния.
Аватар
Ivet
Обратна връзка:

Мнение от Ivet »

Много съм зле с тези нови "разпределения" :oops: По какъв фактор са я събрали тази сговорна дружина?
Let it go...
Аватар
krimon
гугуле

Мнение от krimon »

ма незнам, аз случайно попаднам на разни работи, чудя се, мая се ... явно са нови политически преразпределения, но историците и въобще хората кой знае кога ще научат кой на кого са подарили новите тирани :lol:
corsar

Мнение от corsar »

boriss написа:Що не си отворите нова тема и да си мерите градовете.
Сега конкретно по въпроса:
От гара Норд до посолството на Канада е около 20 мин. пеша върви се по улица(калеа) Гривитей докато се стигне до кръстовището с булевард Дачия (там имаше голям музей май на изобразителното изкуство) тръгва се по булевард Дачия, посолството е голямо и едната му страна е на булеварда има голямо знаме на Канада на ъгъла на бул. Дачия с ул. Николае Йорга (на 50-на метра е площад Романа (пиаца Романа, му казват румънците). По този маршрут се движи и автобус 133.
Тук има линк на интерактивна карта:
http://www.salutbucuresti.ro/planoras/
Отиваш на Administratii след това избираш Ambasade, Consulate и намираш Ambasada Canadei. Това ще те ориентира. Гледай да стигнеш до Гарата и там попитай, не е далеч.
Успех!
Много ти благодаря, Борис. Твоята помощ ще ми е много полезна! А за другите--ако ме интересуваше дали Букорещ е най-големия град, щях да си питам :wink:
Заключено