как точно да намеря посолството в Букорещ?
как точно да намеря посолството в Букорещ?
Някой може ли да ми обясни как точно се стига ако се пътува с кола? Къде точно в Букорещ? Къде да свия, по кой път, и т.н. Мерси! Чувал съм, че е доста голям град 

- Ivet
- Обратна връзка:
Аха, Букурещ е най-големия град на Балканите. Ето ти карта на Букурещ, за ориентация - посолството се намира близо до жпгарата.
http://www.harta-bucuresti.com/
http://www.harta-bucuresti.com/
Let it go...
ммм, Ивет, никога не съм знаела, че Букурещ е най-големият град на Балканите
Абе ти сигурна ли си
, щото аз май даже не ги причислявам румънците към Балканите (едно на ръка), второ Истанбул на око ми се вижда по-голям (второ на две ръце) и освен това като знам, че от Искъро по-дълбоко нема, а от Черни връх - по-високо и се замислям (това не е третата ми ръка
) дали най-големия град не е София
Я да видим какво казва гугъл 

- Ivet
- Обратна връзка:
И кво каза гуглетооооо?
Да ти кажа, може и да си права, май границата минаваше по Дунава. Ама Истанбул май само половината е на балканите?Сега като се замислих, то и Атина се води на балканите.
Бе я кажи кой е най-големия град.
Ама мисля, че си права, а викито се е пообъркало нещо. И аз, де.
, та към твойте ръце слагам и два крака. 

викито написа: Букурещ е също така най-големият град в Югоизточна Европа (Балканския полуостров) по брой на населението.
Ама мисля, че си права, а викито се е пообъркало нещо. И аз, де.

Let it go...
Ивет, Викито го е писал някой заклет румънофил-националист

Най-големият е Истанбул, над 15 милиона жители. Атина е над 3,5 милиона жители, Букурещ според викито е над 2 милиона ... Ако искаш можем да ги видим и по разбери градовете, ама то жителите си говорят сами по себе си, ако въобще говорят един език

Най-големият е Истанбул, над 15 милиона жители. Атина е над 3,5 милиона жители, Букурещ според викито е над 2 милиона ... Ако искаш можем да ги видим и по разбери градовете, ама то жителите си говорят сами по себе си, ако въобще говорят един език

Последно промяна от krimon на Вто Юли 25, 2006 2:00 pm, променено общо 1 път.
абе аз имам една колежка румънка - ни е циганка, ни е мадама ...
ето от гугъл
ето от гугъл
съгласна с бекс, географски - не, полит и култ - да, но с днешното наименование "Югоизточна Европа"Полуостров в Южна Европа, от устието на Изонцо (Соча), по реките Сава и Дунав до Черно море. На запад, юг и изток е ограничен от Адриатическо, Йонийско, Егейско, Мраморно и Черно море. Площ (с островите) 505 578 km2, дължина 1280 km, широчина 930 km.