...имал ли е някой удоволствието да получи обещетение от авиокомпания (чехите ме интересуват по-конкретно, но вска др. инфо е добре дошла), поради загубен багаж и в какъв размер
Аз съм получавала обезщетение от чехите при полет в Европа. Платиха ми за времето, през което ме оставиха без багажа ми, въпреки, че ми го доставиха в хотела. Разбира се, времето беше кратко, тъй като ставаше въпрос за бизнес-командировка, но все пак не избягаха от отговорността си. Платиха ми също чантата, която беше съсипана и тъй като не можаха да намерят на пазара в България такава, за да я заменят, ми платиха стойността. Нямаше никакъв проблем - просто трябва да отидеш на място в офиса им и да си предявиш правата. Не мога да ти кажа какъв беше размерът на сумата, тъй като беше преди около 2 години, но на място те ще ти кажат - имат си определени тарифи. Трябва, разбира се, да си настоятелна в исканията си и да обясниш в каква неблагоприятна ситуация са те поставили. При мен ситуацията наистина си беше ужасно неблагоприятна, тъй като трябваше да присъствам на "висока" среща с облеклото, с което пътувах. Кошмарно преживяване. Надявам се, обаче, че на летището веднага си декларирала за липсата на багажа. Аз декларирах веднага, в момента, в който установих, че друг полет на Чехите в тази дестинация няма (което означаваше, че няма как да пристигне с друг полет) и след като вдигнах на крак всички служители на въпросното летище, които ми показаха всички възможни складове, в които би могъл да се намира багажът ми (при условие, че е пристигнал с по-ранен полет), защото бях ужасена от разкриващата се пред мен перспектива за пътуването ми. Оставих също адреса на хотела, в който веднага да ми бъде доставен багажа, ако се намери и той наистина беше доставен. Желая ти успех. Ако имаш допълнителни въпроси, питай. И не забравяй - бъди настоятелна. Правата да изискваш обезщетение ти принадлежат и нито една авиокомпания не може да ги пренебрегва.
nikolovata, за повечето пътувания до чужди страни (международни пътувания, вкл. вътрешните отсечки в чуждите страни) лимитът на отговорност за багажите, т. е. размерът на обезщетението е приблизително 20 щ. д. на кг за регистриран багаж. Това е информацията, която в момента мога да ти дам. В зависимост от килограмите на твоя загубен багаж, можеш да пресметнеш каква ще бъде сумата. За 32 кг следва да получиш около 640 щ. долара. Не претендирам за изчерпателност на информацията. Подробни сведения можеш да получиш от превозвача или от пътническата агенция, от която си закупила билета. Успех!
Аз имах проблем с 4ехите , та ми се върти нещо в главата 4е плащат до 1500 USD, за загубен багаж,ама не съм сигурен де. Ето и малко инфо:
In international air transport, the carrier’s liability follows so called “Montreal Convention” of 28 May 1999 and also the European Parliament and European Union Council regulation no. 2027/97 as amended by the regulation no. 889/2002 of 13 May 2002, pursuant to the Montreal Convention applicable to both international and domestic air transport.
"In case of a total damage, loss or damage to checked or cabin baggage the carrier is responsible for damage up to 1,000 SDR (approximately 1,230 EUR or its equivalent in local currency) per passenger except for the cases of general use or cases where the baggage is damaged or faulty before the commencement of the journey."
"Най-добрият сред хората е оня, който е най-полезен" - А. ДЖАМИ
V momenta sadia ALITALIA I BRITISH sa saguben bagaj. British sakasniaha s poleta do London i ottam me prehvarliha sa MILANO o SOfia s AlITALIA. ALITALIA sagubi bagaja mi 32 kg i mi predlaga 420 evro sled 2 meseca 4akane i mnogo grubo otno6enie.
Naeh advokat, koito iska 1250 evro ili ne6to podobno i e opisal to4no po koi 4eln i na koi sakon gi iska tesi pari. Eto kopie na pokanata sa sporasumenie, koeto im e ispratil...ama nadali 6te se sporasumeem
До Aвиокомпания АЛИТАЛИЯ
П О К А Н А
На 19.03.2006г. пътувах със самолет на вашата авиокомпания с полет от Лондон до София, прехвърляйки се от друг полет от Монреал до Лондон. С мен носех багаж в два куфара по около 31 килограма всеки, които бяха чекирани на летището в Монреал и ми бяха издадени документи за тях. След това в Лондон не съм имала достъп до куфарите, а те е следвало да бъдат предадени на вас и от там на татък вие имате грижата и носите отговорността за тяхната повреда или липса. В последствие след пристигането ми на летището в София се установи, че единия от куфарите ми липсва, за което аз подадох декларация и бе съставен протокол по надлежния ред. В последствие причината за липсата на куфара не се установи и последният не бе намерен. По силата на приложимото към случая право вие сте отговорни за вредите, които са ми причинени в резултат на липсата на куфара ми и дължите тяхното обезщетяване. Предложеното от вас обезщетение във ваше писмо от 13.06.2006г. в никакъв случай не покрива нанесените ми вреди, за размера на които съм ви изпратила подробно описание. Към конкретния случай приложими са разпоредбите на Конвенцията за уеднаквяване на някои правила за международния въздушен превоз, която е ратифицирана и влязла в сила за Република България. Приложим е и Законът за гражданското въздухоплаване /ЗГВ/, доколкото не противоречи на спомената конвенция, според чл. 5, ал. 4 от Конституцията на Република България. Цитираният закон е приложим в конкретния случай по силата на изричната разпоредба на чл. 94, ал.3, пр. 2 от Кодекса на международното частно право. По силата на чл. 76, ал. 3 от ЗГВ, който не е в противоречие с Конвенцията, при липса на багаж превозвачът връща и заплатената превозна цена, която в случая е в размер на 600 евро и дори само неиният размер е повече от предлаганото от вас обезщетение, което вие сте признали в писмото си. Сами разбирате, че няма начин да пазя фактурите за вещите, които са били в куфара, а и изобщо не съм задължена като физическо лице да искам издаване на фактури при покупката на тези вещи. Ето защо не смятам, че искането от ваша страна на тези фактури е обосновано и основателно, а по скоро е средство за избягване от отговорност. Изброените от мен вещи в списъка, който съм ви изпратила са съвсем обикновени и свързани с ежедневието. Ето защо един около 31 килограмов куфар пълен със съвсем нормален багаж, служещ за всекидневните ми нужди е напълно нормално да има стойност значително по – висока от предлаганото от вас обезщетение.
Въпреки това, за да бъде въпросът уреден бързо, съм склонна да намаля претенцията си към Вас от действителната стойност на багажа /2815 канадски долара/ до нормативно предвиденото - 1250 евро, представляващо нормативно определяемата стойност на липсващия ми багаж и платената цена за извършения превоз.
Обезщетение в този размер моля да ми заплатите в седемдневен срок от получаване на настоящото, като начина на плащане уговорете с упълномощения от мен адвокат. Надявам се, че ще успеем да уредим заплащането на обезщетението чрез споразумение. Посоченото обезщетение е в границите на лимитите на отговорността на превозвача според споменатата Конвенция и българското законодателство и ако не бъде изплатено в определения по – горе срок ще бъда принудена да предприема всички допустими от закона действия за реализиране на вашата отговорност за нанесените ми вреди пред компетентните съдилища в град София, където ще бъдете допълнително натоварени със заплащането на лихви и разноски.
Прилагам пълномощно.
11.07.2006г. С уважение:
гр.София
ALITALIA наистина са 'мангали'. Аз също съм имал проблеми с тях. Обезщетенията, които предлагат, са супер мизерни. Моя случай - полет до Милано, трябва да излети 6 сутринта, а самолетът излита 6 вечерта! През деня не е предлагано нищо - нито ваучери за храна, абе нищо. Изпускаш си деловите срещи за деня и това е.
После жалба до тях. Те не дават нищо. И в момента се колебаем за жалба в съда. Та, Алиталия са мангали, верно е.
Благодарско на всички за изчерпателната информация.
Куфарът се намери днес, месец и половина след полета, което не означава, че няма да предприема съответните мерки, но е по-добрият вариант.