бира
бира
Добри хора кажете моля ви знаете ли как се прави бира и от къде се купува материал за направата и .... Щото се разорих в тая жега....
ем4о
ем4о
от умората ми омръзна.....
- Дякон Игнатий
Re: бира
Завърти се в Сентр д'аша Сен Лоран и ако не са го заворили този магазин... ще има да ни черпиш с твойте орити...em4o написа:Добри хора кажете моля ви знаете ли как се прави бира и от къде се купува материал за направата и .... Щото се разорих в тая жега....
ем4о
Трябва ти специално буренце, смес и мая... и търпение. Един приятел много ги успяваше! С инвестиция 100$ му излизаха по един долар бирата...
Със здраве
А за жегата опитай таратор...
То в жегата и лимонадата много помага, и рецептата е лесна.em4o написа:Добри хора кажете моля ви знаете ли как се прави бира и от къде се купува материал за направата и .... Щото се разорих в тая жега....
ем4о
"Книгата на живота започва с един мъж и една жена в една градина, а завършва с Апокалипсиса." - Оскар Уайлд
Ако е един долар малката бутилка, то и на магазина е толковаrock написа:Завърти се в Сентр д'аша Сен Лоран и ако не са го заворили този магазин... ще има да ни черпиш с твойте орити...em4o написа:Добри хора кажете моля ви знаете ли как се прави бира и от къде се купува материал за направата и .... Щото се разорих в тая жега....
ем4о
Трябва ти специално буренце, смес и мая... и търпение. Един приятел много ги успяваше! С инвестиция 100$ му излизаха по един долар бирата...
Със здраве
А за жегата опитай таратор...

от един месец насам 24 -ката е 21,90 + такси, само гледаш публиксака, една седмица е в супер це, другата в максито

Верно че нещо съм ги объркал цените. Но знам че беше много изгодно: 5-8 пъти по ефтино.todor73 написа:
Ако е един долар малката бутилка, то и на магазина е толкова![]()
от един месец насам 24 -ката е 21,90 + такси, само гледаш публиксака, една седмица е в супер це, другата в максито
Извинете ме и ако някой знае сегашните цени да изчислим отново.
На мен 45 бири (по 500 г.) ми излизат около 15-16 долара и 3-4 часа работаrock написа: Верно че нещо съм ги объркал цените. Но знам че беше много изгодно: 5-8 пъти по ефтино.
Извинете ме и ако някой знае сегашните цени да изчислим отново.

Obey gravity ... It's the law!
- Bily T
аре влачи Емчо тук ще намериш инфо:
береш си хмел, малко малц ечемичен, бирена мая и водичка и си готов остава само да извариш всичко в един казан охлаждаш газираш с един патрон и наздраве
сигурно ше стане гадно ама кво важно да е домашно произведено щом не можеш да отделиш долар и да си купиш действай. Ако решиш водка, уиски или джин да си праиш пак ше ти изровим нещо споко 
береш си хмел, малко малц ечемичен, бирена мая и водичка и си готов остава само да извариш всичко в един казан охлаждаш газираш с един патрон и наздраве

NO PAIN NO GAIN
Ето още един сайт с подробни инструкции: http://www.howtobrew.com/intro.html
Obey gravity ... It's the law!