идеи за едноседми4на по4ивка
идеи за едноседми4на по4ивка
искаме да отидем за около седмица на по4ивка. ако знаете или сте били някъде и ви е харесало, моля споделете. тъй като ще ни е за първи път, ако може да ни ориентирате и за какви пари приблизително става въпрос. живеем в отава и предпо4итаме с кола. благодаря.
- Ivet
- Обратна връзка:
Много зависи какъв тип почивка търсите, също така зависи дали предпочитате къмпинг или мотел и т.н. Къмпингуването е около 25$ на вечер, мотелите стартират от 80-90$. На час северозападно от Отава е Калабоги лейк, приятно място за почивка, на 5 часа е Квебек сити, около него също става за почивка, а в зависимост от сезона, може да гледате и китовете, на около 5-6- часа е Ниагара ривър, района й също е много приятен за почивка. Също така се предлагат много вили за почивка, мисля, че има обяви в Отава цитизен.
За една седмица може и до Куба да отскочите, ама с кола ще е малко трудна тая работа.

За една седмица може и до Куба да отскочите, ама с кола ще е малко трудна тая работа.

Let it go...
-
В съботния вестник отпреди седмица-две имаше цял раздел посветен на туристически места около Отава. Зависи дали сте сами или с деца. Ако ви се пътува и прибира, можете да отидете един ден до водния парк в Гатино (на около 20 минути от Отава). Друго приятно място е Upper Canada Village - на около час път с кола. Там може да прекарате 1 ден. Калабоги лейк - има много места за почивка - къмпинги, хотели. Монреал не е много далеч, а там определено има какво да се види.
Всяка събота във вестника има раздел "туризъм", където предлагат пакети на доста приемливи цени. Разгледайте вестника.
Всяка събота във вестника има раздел "туризъм", където предлагат пакети на доста приемливи цени. Разгледайте вестника.
..
Не зная с какви средства разполагате, но за 3 дни може да се отиде до Ниагара с автобус, спане, храна, гид, към 300$ на човек излиза от Монреал, значи при вас може и да е по-евтино.
Куба или Доминиканската република за по 1000$ грубо за 1 седмица all encloused.
Куба или Доминиканската република за по 1000$ грубо за 1 седмица all encloused.
-
- Обратна връзка:
- hankroum
- Обратна връзка:
Az vi predlagam da si napravite edin trip iz canada. mnogo krasivi mesta ima. Posetete nai golemite gradove i tova 6te vi ostane kato mnogo hubavo izjiviavane. Az pone poobikolih malko Canada i mnogo sam dovolen. Ostava da vidia nai zapadnata provincia.
АЗ СЕ ГОРДЕЯ ЧЕ СЪМ БЪЛГАРИН!!!
НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ ОТ КЪДЕ ИДВАТЕ!!!
НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ ОТ КЪДЕ ИДВАТЕ!!!
- Pate Jaki
- Обратна връзка:

1000 Islands - в река St. Lawrence, между Канада и САЩ.
До градчето Кингстън са, съвсем близо до Отава, казват - много хубаво.
http://www.ontariooutdoor.com/en/landscapes/1000/
Потвърждавам, наистина е много хубаво. Аз бях там преди 2 седмици.1000 Islands - в река St. Lawrence, между Канада и САЩ.
До градчето Кингстън са, съвсем близо до Отава, казват - много хубаво.
Единствения кусур е че повече от 1 ден няма какво да правиш
Защо предпочитат Квебек?
Защото ги е страх от Алберта.
Kоя е Aлберта?
Жената, дето ги пресява на интервюто за Монреал и Торонто
Защото ги е страх от Алберта.
Kоя е Aлберта?
Жената, дето ги пресява на интервюто за Монреал и Торонто
- Lub0
- Обратна връзка:
1000 айлъндс си е готино място за къмпинг и риболов, но ако търсиш нощен живот просто забрави, най-големият град - Кингстън е пълна гробница, вторник вечер съм обикалял с няколко колеги да търсим стриптийз бар цяла вечер по улиците и нищо не намерихме, единствената що годе сносна кръчма се казва MYBAR, обаче е пълна с малолетни, а и всички пият бира милуоки 

Lub0 for President!
###############
"Геврек, геврек", викаха децата, без да знаят, че питката е смъртно ранена...
###############
"Геврек, геврек", викаха децата, без да знаят, че питката е смъртно ранена...
-
- Обратна връзка: