Предложение покрай срещата с кмета на ville de Quebec
-
- Обратна връзка:
Здравейте приятели. Тъй като това е първото ми влизане във форума първо да се представя.
Казвам се Любен и съм на 34г. Не съм женен и отпрашвам сам за Квебек. На 25.06.2003г минах интервю и съвсем изненадващо получих сертификат за селекция. Получих и покана за тази среща.
Разбира се че съм съгласен да се срещнем колкото може повече хора за да се опознаем. 12:30 пред НДК е О.К.
Казвам се Любен и съм на 34г. Не съм женен и отпрашвам сам за Квебек. На 25.06.2003г минах интервю и съвсем изненадващо получих сертификат за селекция. Получих и покана за тази среща.
Разбира се че съм съгласен да се срещнем колкото може повече хора за да се опознаем. 12:30 пред НДК е О.К.
-
- Обратна връзка:
Отговор за M@ria
Доколкото знам не всички, които са минали интервю са получили такива покани. Не знам защо. Сигурно ни подбират по специалности или по някакви критерии. Във всеки случай не мисля, че това е някаква привилегия. Не вярвам обаче да има проблем да дойдат и други, които нямат такива покани. 

- IvHaydu
- Хайдутин на годината
Не всички, Любо, не всички!
Явно, по-тъпите не ни канят, защо да си развалят хубавия лаф...
Марийке, това не важи за теб, при теб е техническа грешка...
Ами като мера на гр. Квебек не ни кани, нема да му стъпваме в *****ия град!
А сега да види той за какво става реч!
Има да си скубе брадата! (ако има такава)...

Явно, по-тъпите не ни канят, защо да си развалят хубавия лаф...
Марийке, това не важи за теб, при теб е техническа грешка...
Ами като мера на гр. Квебек не ни кани, нема да му стъпваме в *****ия град!
А сега да види той за какво става реч!
Има да си скубе брадата! (ако има такава)...

Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
Адашке, не се притеснявай! Проучванията показват, че общо взето такива покани получават кандидатите, минали интервюта през 2003г.Hei, ostana li njakoi sas sertificat i bez pokana? Az vece ochakvam viza, no njamam pokana. Zapochvam da se pritesnjavam. Posle nali shte razkazete podrobno?!
На срещата на варненци се оказа, че тези, които са били на интервю през 2002г. и в момента са на етап очакване на виза, също не са получили покани.
Към поканените: последно какво, в 12.30 пред НДК ли? И къде всъщност е това "пред НДК" - там, където имаше шадравани ли? Понеже нали сме от провинцията, а и не веднъж сме се губили из столичните сокаци, уточнете, моля.

- IvHaydu
- Хайдутин на годината
Любо,Любо написа:Каква е тази липса на самочувствие Iv?Естествено, че не е заради интелекта.
А за мястото на срещата по-добре някой софиянец да каже, а ние ще го намерим.
бъзикам се бе брат!

От ходене по такива срещи файда няма, според мен.
Колко е хубаво в гр. Квебек, много зелени и водни площи, много по-малък стрес от Монреал...
На нас не ни требат срещи, ние си го знаем!

А пък едва ли някой след срещата си с кмета ще каже : Ей, да бе, аре в гр. Квебек!
Но все пак съм му сърдит на кмета, може ли такива работи, да ми разваля реномето, пък и сме колеги-общинари, не е колегиално!

Как е варненското пиво тази година?

Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
-
- Обратна връзка:

А иначе варненското пиво е ОК, но мен повече ме интересува шопското, че като дойдем там да знаем какво ще пием

- IvHaydu
- Хайдутин на годината
Любо,
кажи на кмета, моля те, да ми звънне вечерта на домашния, да не звъни на мобилния да се набутва.
Айде, пък после разкажете за срещата, ако не е секретна!
кажи на кмета, моля те, да ми звънне вечерта на домашния, да не звъни на мобилния да се набутва.

Айде, пък после разкажете за срещата, ако не е секретна!

мястото - ПИЛОНИТЕ ПРЕД НДК
тъй като фонтаните са много дълго нещо и пред НДК също е общо понятие предлагам да погледнете в дясно от НДК като застанете пред главния вход и там се виждат да стърчат 3 ПИЛОНА за знамена. та ТАМ ДА Е СРЕЩАТА ПРЕД ПИЛОНИТЕ
Pitane
Ima li niakoi koito misli da otide na srechtata bez pokana?Az imam "Certificat de selection"no niamam pokana i neznaia dali da ne se otbia.