Мотивация

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Аватар
filipne
Изгонен от форума
Обратна връзка:

Мнение от filipne »

iliana написа: Аз като новозавършила (в БГ) за 1 година не си намерих работа по специалността.
Само че вместо да се оплаквам взех че смених държавата.
I tuka kato dojde v Canada i si nameri rabota po- specialnostta bez nikakv opit ?
iliana написа: Не вярвам да седиш в Квебек град заради хубавата му архитектура и любовта към френския език.
NE SAM v Quebec City ! V Montreal sam !
Аватар
iliana
Обратна връзка:

Мнение от iliana »

Това което работя сега и това което съм учила нямат НИКАКВИ допирни точки.
Това не ми пречи да съм доволна от това което правя.
Останала съм с впечатление че си в Квебек. Или те бъркам с някой друг.
Защо предпочитат Квебек?
Защото ги е страх от Алберта.
Kоя е Aлберта?
Жената, дето ги пресява на интервюто за Монреал и Торонто
engi

Мнение от engi »

Кримон да ти призная за значението на думата "мотивация " в тълковния речник не мога да взема отношение тъй като всяка секунда използвам за да работя /по твой съвет/ за да успея да си набавя средсва за процедурата. Овсен това с човек с педагогически стаж изобщо не ми се спори. Ако искаш приеми горенаписаното за заяждане, но средностатистическо семейство в България в момента 2006 година е такова с 1000 лв чист доход. Истина е че" който търси начин намира" , също че почти всеки има или наследствен имот или собствен, но разбери това което удовлетворява теб като ниво на живот може за мен да е равносилно на абсолютна мизерия за мен. Помисли пишеш без да познаваш човек, говориш само от твоята гледна точка. Следейки темата виждам че имаш нравоучителни способности които не са коректни според мен, така че спирам да пиша и отварям тълковния речник.
Големи надежди...
Аватар
krimon
гугуле

Мнение от krimon »

Сори, енджи, нямам педагогически стаж, не съм завършила бг филология и изобщо не съм те съветвала да работиш, за да събереш необходимите средства (цитирай ме ако греша). Четеш написаното от мен както ти изнася и не вникваш в смисъла, който съм вложила. Ако щеш спори, живей както намериш за добре. Нямам какво повече да ти кажа.

п.п. ако искаш го приеми като заяждане, но способностите на хората не могат да бъдат "коректни" или "некоректни" :wink:

и втори послепис: и ти не знаеш с кого спориш виртуално, но едва ли сме толкова различни, за да съм потънала в мизерия :wink: Разликата идва оттам, че някой хора предпочитат да дойдат с повечко пари, за да могат да си купят веднага мебели от ИКЕА, кола и т.н., т.е. да имат всички необходими удобства.
engi

Мнение от engi »

Съжалявам че започнах спор с толкова способен човек. Ако за теб мотивацията се изчерпва до купуване на нови мебели добре. Разбрах че нямаш педагогически стаж, а по скоро психологически. Много се радвам за специализацията ти във Франция.
Моля те нека всеки сам решава как да живее. Аз също съм поел тежкият път на емиграцията, но не за да си купя мебели или да изхарча някаква сума пари за охолен живот, както ти реши незнам поради какви причини. Не ми харесва нравоучителният ти тон. Не знам дали е коректно или не да ти го кажа, но сори ако те обиждам. Просто в момента не се нуждая от твоите препоръки как да продължа живота си.
Големи надежди...
Аватар
filipne
Изгонен от форума
Обратна връзка:

Мнение от filipne »

iliana написа:Това което работя сега и това което съм учила нямат НИКАКВИ допирни точки.
Това не ми пречи да съм доволна от това което правя.
Останала съм с впечатление че си в Квебек. Или те бъркам с някой друг.
Iliana, to si e napisano pod Nik-a : Montreal !

Dano da niamash i drugi pogreshni vpechatlenia za men :lol:
Владислав

Мнение от Владислав »

Тодоре,много болезнена тема си отворил! Дано и ние,които сме още в България да успеем да се СПАСИМ от тази държава...жалко за страната! Да,<СПАСИМ>е най-точната дума! Всички нормални Хора в тази страна в крайна сметка стигат до решението,че трябва да емигрират! Колкото по-вече Хора емигрират,толкова живота тук става по-труден! Аз се чувствам като имигрант тук,който владее български!!!
Следователно,ако науча френски и се измъкна от тук целия този кошмар ще свърши! Господ да ни е на помощ в това начинание!!!
Аватар
bbb

Мнение от bbb »

Владислав написа: Следователно,ако науча френски и се измъкна от тук целия този кошмар ще свърши! !
Edin shte svurshi, drug shte zapochne.... :D :D :D
Стойте далече от прожекторите.После ще е късно. :) :) :)
Владислав

Мнение от Владислав »

:D :D :D bbb,дано да не си прав братле! Аз гледам по-оптимистично!
Godis

Мнение от Godis »

Владислав написа::D :D :D bbb,дано да не си прав братле! Аз гледам по-оптимистично!
Просто гледай реалистично.
Аватар
Joana

Мнение от Joana »

По-внимателно с нападенията над filipne и група, моля, защото ще ударя едно рамо и ще разбия на пух и прах всички илюзии. Засега, бъдете щастливи - светът е изцяло в розови оттенъци. :wink:

Чаровни усмивки,
Joana
bravo

Мнение от bravo »

Joana написа:По-внимателно с нападенията над filipne и група, моля, защото ще ударя едно рамо и ще разбия на пух и прах всички илюзии. Засега, бъдете щастливи - светът е изцяло в розови оттенъци. :wink:

Чаровни усмивки,
Joana
aide be! da ne se barka6 ne6to, a?
Аватар
Joana

Мнение от Joana »

Никак даже, скъпа. Ужасно ми липсваш. Но розовият цвят до такава степен ме заслепява, че не мога да страдам от липсата ти. :lol: :rotate: :rotfl:

Чаровни усмивки,
Joana
Аватар
krimon
гугуле

Мнение от krimon »

айде, Джо, удари едно рамо, че няма добра конкуренция :wink:
Аватар
Joana

Мнение от Joana »

Имам работа, krimon. И ме е обзел мързел да споря. Трябва да се напънете, за да ме вдъхновите. :wink:

Чаровни усмивки,
Joana
Заключено