Каква кола карате?

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Заключено
Аватар
totev

Мнение от totev »

Муха, съвсем си загубил чувство за хумор :wink: първо знаеш че се избазиках, и затова съм сложил подходящ емотиком.
Сега сериозно, нова кола утре сутринта мога да си купя, верно-Рено, Пежо или Ситроен, но нова.Друго живея в град 80К насаление с автобуси на всеки 2минути, толкова влакове, самолети за по едно евро и т.н. не можеш да ме разбереш, но знай че съм прав.Просто предпочитам да не давам пари за нещо което не ми трябва изобщо.
ааа ти си селянин брато с подобно отношение към който и да било
...мразя мастика без айрян...
Аватар
myha

Мнение от myha »

taka e !
imat si koli i patyvat i s reisove ,prosto s kakvoto im e kef !!
a ne za da spestiavat pari:)))))
Vseki normalen chovek da hvanesh ot ylicata shte ti kaje che kolata ne e lyx a neobhodimost !!

Geek ti imash li kola ?:))
Ili i ti SPESTIAVASH ??? )))))))))))))))))
Na edna vrata pishelo ''Ne razbivai, ne vlizai ,niama nishto za kradene '' a ot doly pishelo
'' nie sme dlajni da proverim '' !!!
Cherna Kosmata Raka se e spysnala nad foryma
Аватар
KolioBalkanski
Marquis de Suhindol
Обратна връзка:

Мнение от KolioBalkanski »

най хубавата кола е новата

най изгодно излиза човек да си купи кола на 1-2 години от авто аукцион и да я кара докъм 4-5

аз в момента съм беден и карам кола на 6 години която почва да си иска своето
добре че имам приятел механик ама оня ден се наложи да я водя в дилъра за един сензор - 200 кинта

време и е за смяна ама ще трябва да си я къткам като не съм си правил правилно сметките

най отвратното нещо в онтарио е застраховката - искат някакви безбожни суми

аз догодина съм се навил на трък...стига бензина да не е ударил 2 долара плюс на литър.
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.
Аватар
THC
СЕКСИ ПИЧ

Мнение от THC »

мухъла е корифей/ка :)

ни нам що реши че трябва да е стара служебната кола :nenam:

мисля, че е бот нещо

градски ( бекс) недей излага варна с таквиз теми , че ей на - блеснахме като селяни :) ;)

плюс тва тука и 3 ферарита и да ги форсираш на мегдана пред планет-а, ароганса и т.н. или кое да е модно заведение в момента - никой не му пука.

бе от варна нещо много ме излагат с темите - къф телефон , ква кола...
остааа ква марка дрехи да пуснат
ще ни се смеят ( да кажа ) шопландците
Последно промяна от THC на Вто Юли 04, 2006 4:15 pm, променено общо 1 път.
Пари на заем - само взимаме.

http://www.thc-ministry.net/untoldstory/#INDEX
kevin

Мнение от kevin »

Mark написа: Problema s edna marka idwa kogato ja ima6 i zapo4ne6 da hodi6 do serviza po-4esto.

Interesno ako zwanne6 w otoriziran serviz na Honda ili Toyota za sled kolko dni 6te bade parwoto swobodno randewu ?

Ina4e za wseki negowata e naj-hubawata, estestweno :beer: :beer: :beer:

Togawa, kogato akumulira6 wremeto i parite, koito ti kostwa hodeneto do tam, prawi6 realnata ocenka kakwa e markata i stawa li za twoite nujdi ili ne.

Drug faktor e i kasmeta ti s twojata kola, niakoga Markata ni6to ne zna4i, kato e darwarsko izpalnenie kolata ti.

Hubawata kola za wseki e razli4no poniatie, razni hora, razni nujdi.

A za honda Civic - wozil sam se w nowa, i w stara - ami po-twardo wozi w srawnenie primerno s Hyundai Elantra.
Az zasega si ostawam na VAN :"))
Syglasen sym s gornoto - da ne ostavish s vpechatlenie, che vechno sym ti oponent :D :beer: :beer: :beer:

A za servizite i randevutata - NE VINAGI vinagi zaetite chasove znachat mnogo problemi - ako prodavat (kakto se okazva) vse poveche koli pri edin i sysht broi servizi, normalno e da ima poveche chakane.

A inache, i az sym za van pred kola po otnoshenie na komforta :beer:
Аватар
KolioBalkanski
Marquis de Suhindol
Обратна връзка:

Мнение от KolioBalkanski »

THC написа: шопландците
хехехе, следващият път като ме питат откъде съм - казвам шопландия :-)
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.
Аватар
MrGeek
Путлер Капут

Мнение от MrGeek »

myha написа:...

Geek ti imash li kola ?:))
Ili i ti SPESTIAVASH ??? )))))))))))))))))
Как мислиш, дали имам кола? :lol: :rotfl: :rotfl:
Аватар
totev

Мнение от totev »

така е Муха, спестявам и то много.Една нова кола е има-няма 2 заплати.Кой както се уреди.Успехи с новата ти кола за 1500Е
...мразя мастика без айрян...
becks

Мнение от becks »

THC написа: градски ( бекс) недей излага варна с таквиз теми , че ей на - блеснахме като селяни :) ;)

плюс тва тука и 3 ферарита и да ги форсираш на мегдана пред планет-а, ароганса и т.н. или кое да е модно заведение в момента - никой не му пука.

бе от варна нещо много ме излагат с темите - къф телефон , ква кола...
остааа ква марка дрехи да пуснат
ще ни се смеят ( да кажа ) шопландците
хехе THC, що бе, стана чудесна тема за чесане на езици.
за колите пред планета-а и ароганс-а си прав, там често можеш да наблюдаваш новостите в автомобилостроенето, ама повечето момчета дето ги карат тези коли живеят кратко ;)
аз искам по-евтина кола, но по-дълъг живот :)

и по принцип предпочитам да си чеша езика и пръстите тука (шопландците ако искат да смеят :D ), вместо да питам как да пръдна в "Имиграция в Квебек" ;)

Поздрави от Варна и морето !!!!!!!!!! :D
vanko22

Мнение от vanko22 »

Muha kato ti gledam broia na mneniata i si vikam "O boje ,kolko muka ima na toia sviat"Dano vsichkite ne sa tolkova bezmisleni,kato teia tuk.Niama znachenie ot kade sum i kakuv sum,shtom ti prilicham na selianin,znachi sum takuv.Nikoga ne sum jivial na selo i mnogo sajaliavam za tova.Edno neshto se chudia,kak si izmamil imigracionnia oficer deto ti e vodil interviuto.No kakto i da e.S hora deto nisjto ne razbirat ot avtomobili,ne jelaia da sporia.Ako mnogo ti haresvat koli sas zadno predavane,kupi si takava i zimata si slagai verigi.I ne davai kvalifikacii za horata,koito se voziat na avtobusite.Prosto izkazvaniata ti sa mnogo smeshni i sashtevremenno tujni.Molia te ne hodi po drugi forumi,a si stoi samo tuk,che da ne izlagash Bg emigrantite.Ne se obijdai.Are sas zdrave.
Na kriv emigrant,Kanada mu vinovna.I zatvariaite prozorcite,che vlizat mnogo muhi.
Аватар
myha

Мнение от myha »

Mi ti ne si izlizal ot selo ve :))
Asenovgrad si e jivo selo ,vsekigo znae tova :)
Stoi si tam ,naliagai si parcalkite i davai akali na horata za vsichko,ti si goliama rabota!!!:)))
I ne si misli che si otkril toplata voda ,mneniata mi za horata koito patyvat s avtobysite ,zasiaga tezi koito imat pari no si gi katat da ne se minat
ne zasiagam bednite !!!
Vseki normalen chovek se stremi kam po dobro !!!
Ama ti nali da se napravish tyka na maj v foryma vze da gi nadyvash edni baloni:))))))))))
Na edna vrata pishelo ''Ne razbivai, ne vlizai ,niama nishto za kradene '' a ot doly pishelo
'' nie sme dlajni da proverim '' !!!
Cherna Kosmata Raka se e spysnala nad foryma
Аватар
Doktora

Мнение от Doktora »

Jeeves написа:Има една римска поговорка "За опаковки /вкусове/ не се спори". Та така... :lol:
DE GUSTIBUS ET COLORIS NON DISPUTANDUM

Док............
П.С.
Моля Ви не се заяждайте с Мухата.Мой човек е!
TROUBLEMAKER
vanko22

Мнение от vanko22 »

Doktore,kato e tvoi chovek Muhata,kaji mu da ne obijda Asenovgrad.Eiiiiiiiiiiii taia jega ne proshtava na nikogo. :lol: :lol: :lol:
Na kriv emigrant,Kanada mu vinovna.I zatvariaite prozorcite,che vlizat mnogo muhi.
Заключено