А сега съм хврлила око на това:

Истинският оффроудър на Jeep е Wrangler/TJ. Това е сериозна машина, особено ако се дооборудва с някои специални подобрения (лифт на окачването, подобрения по ходовата част, дори цели мостове). Проблема на Вранглера е, че е дървена каруца - изобщо забрави за какъвто и да било комфорт. Иначе офрроуд възможностите са му забележителни. Гранд Черокито е доста луксозно, но за офроуд изобщо не става. Черокито е нещо по средата.Jeeves написа:Абе вие Jeep ги направихте... мамма миа
Няма проблеми!Аз не се обиждам.Ognen_led написа: Doki, snimkite na Mark sa krasnorechivi... vij ako beshe kazal za dobro staro vino shtiah da se saglassia
E то и Рено сега води в Формула 1 -ама да си видял Рено да се продава в Америка? Сигурно някаде има-ама е бялата лястови4каVanBC написа:Хм, абе гле'ам аз статистиките на световния рали шампионат и нещо не виждам Магарце ... тъй де - Мерцедесо да се споменава много често :nenam: ...
![]()
![]()
Ти пък нали работеше нещо с колите свързано и незнаеш защо няма Рено тукtodor73 написа:[quote="bp_de
E то и Рено сега води в Формула 1 -ама да си видял Рено да се продава в Америка? Сигурно някаде има-ама е бялата лястови4ка![]()