Right of Permanent Residence Fee

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Аватар
zz-top

Right of Permanent Residence Fee

Мнение от zz-top »

Днес платих 447$ Right of Permanent Residence Fee в Юнион Банк - Варна.

Навсякъде пише, че таксата е 490$. http://www.cic.gc.ca/english/applications/fees.html

Не, че са ми излишни 50$, но...

Може ли да каже някой, който е плащал скоро колко е сумата?
I know God will not give me anything I can't handle. I just wish that He didn't trust me so much.
Mother Teresa
vlado^
Обратна връзка:

Мнение от vlado^ »

taksata e 445+2$ taksa za prevod.Az kogato pla6tah be6e 410$,neznam dali shi mi iskat ostanalite 35$,zasega se oslu6vam,to ako iskat o6te horata si kazvat,spoko
Аватар
VanBC
Модератор

Re: Right of Permanent Residence Fee

Мнение от VanBC »

zz-top написа:Днес платих 447$ Right of Permanent Residence Fee в Юнион Банк - Варна.

Навсякъде пише, че таксата е 490$. http://www.cic.gc.ca/english/applications/fees.html
Обърни внимание какво пише в началото на страницата към която си дал линк: "Note: All amounts are in Canadian dollars"
Таксата е 490 Канадски долара. Ти си платил 447 Щатски долара, нали?
vlado^ написа: ... Az kogato pla6tah be6e 410$,neznam dali shi mi iskat ostanalite 35$,zasega se oslu6vam,to ako iskat o6te horata si kazvat,spoko
Когато ти си плащал, канадския долар беше по-евтин спрямо щатския, затова за 490 Канадски долара са ти взели само 410 Щатски, но напоследък канадския долар се вдигна. Не бой се, нищо няма да ти искат :D.
Obey gravity ... It's the law!
Аватар
Jeeves

Мнение от Jeeves »

Виж тук и сам прецени: http://www.dfait-maeci.gc.ca/canada-eur ... guages.pdf
Аватар
zz-top

RPRF

Мнение от zz-top »

Мерси! Точно така е. Наистина сумите са в канадски долари, а аз преведох ам :idea: .
I know God will not give me anything I can't handle. I just wish that He didn't trust me so much.
Mother Teresa
vlado^
Обратна връзка:

Мнение от vlado^ »

E,ve4e mi gi poiskaha,toku 6to polu4ih e-mail ot Bukure6t,kudeto pi6e da im pratq vuzmojno po-skoro ostanalite 70$ za dvama 4oveka.Az kogato pla6tah taksata si be6e 410,no posle gi vdignaha sus zadna data na 445 i te sega zatova mi gi iskat,ina4e ako ne be6e sus zadna data,shtqh da mina metur,ama aide....da sa jivi i zdravi
Аватар
zz-top

RPRF

Мнение от zz-top »

Голям майтап. Не знам защо ще ти искат още $$ ако си правил превода по курса за деня?!?

Ама както и да е. Свиркай си. Все пак хората направиха 50% намаление :P
Mother Teresa
valiaveleva
Обратна връзка:

Re: RPRF

Мнение от valiaveleva »

zz-top написа:Голям майтап. Не знам защо ще ти искат още $$ ако си правил превода по курса за деня?!?

Ама както и да е. Свиркай си. Все пак хората направиха 50% намаление :P
Ами искат ни още $ защото вдигнаха таксите със ЗАДНА ДАТА, /което не е никак честно/а ние ги платихме веднага щом ги свалиха .
немисля че вината е в нас , но какво да се прави . Свиркам си ;)))
Заключено