МНОГО ВЪПРОСИ ИМАМ КЪМ ВАС
МНОГО ВЪПРОСИ ИМАМ КЪМ ВАС
1- за да си пиша 2 точки от въпроса за изучаване на френски език в средно образование трябва да съм завършил френска гимназия или не
2 - имам над 5 години трудов стаж но професията ми НЕ Е от търсените професии в Квебек да си пиша ли 10 точки или не
3- при условие че ти си си направил сметката събираш необходимия брой точки могат ли въобще да не те викнат на интервю
4 -знае ли някои много ли късат на интервютата и основно за какво интервюращите добронамерени ли са или те забиват
БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО
2 - имам над 5 години трудов стаж но професията ми НЕ Е от търсените професии в Квебек да си пиша ли 10 точки или не
3- при условие че ти си си направил сметката събираш необходимия брой точки могат ли въобще да не те викнат на интервю
4 -знае ли някои много ли късат на интервютата и основно за какво интервюращите добронамерени ли са или те забиват
БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО
За интервюто - целта е да установят, че това което си написал е точно така, като дати, професия, образование и т.н., затова те питат, но по този начин установяват и нивото ти на френски. Трябва да покриеш все пак това ниво, което ки отбелязал в документите, което според мен означава, че ако е 5/6, трябва да можеш да разбираш и макар и с кратки изречения да отговаряш, т.е., да стане разговор. За отношението им - различно е. Не бих казала, че са напълно добронамерени, по скоро си вършат работата, може и да изгрубеят може и да са любезни, но зависи и от поведението на кандидата. Аз съветвам всички да отиват със самочувствие и да бъдат по-напористи. За какво връщат - за ниво на език много често и за недостатъчен стаж, но има и разни други подробности. Ние останахме с впечатление, че ако си събираш точките, няма мърдане, ще ти дадат сертификата, както и да те въртят. Късмет!
QUI VIVRA, VERRA
По т.4 да добронамерени са.Връщат за слаб френски основно
т.3 Могат да не те викнат,но ще ти дадат обяснение защо и срок примерно 60 дена да им докажеш че не е така,затова добре си смятаи точките
http://geocities.com/go_to_quebec/index02a.htm
А за ниво Д използваи търсачката има писано ,с две думи това беше работа за която не се изисква някакво специално обучение като продавач и т.н. и не се зачита за трудов стаж от тях
т.3 Могат да не те викнат,но ще ти дадат обяснение защо и срок примерно 60 дена да им докажеш че не е така,затова добре си смятаи точките
http://geocities.com/go_to_quebec/index02a.htm
А за ниво Д използваи търсачката има писано ,с две думи това беше работа за която не се изисква някакво специално обучение като продавач и т.н. и не се зачита за трудов стаж от тях
Разгледай този раздел - Major Group 66 ELEMENTAL SALES AND SERVICE OCCUPATIONS в този сайт.nvterziev написа:а би ли ми казал каде да го намеря това ниво Д
"Нищо велико на този свят не е постигнато без страст"
Георг Вилхелм Фридрих Хегел
Георг Вилхелм Фридрих Хегел
Бихте ли могли да проверите вярно ли се оценявам : Имам от търсените професии и стаж по нея 1 година и общ стаж 18 месеца,
бакалавър- 4 години
1 Обучение (g) 3 годишно висше обучение 8
дали да прибавям
1.3 предпочитано образование - 4 при положение че специалноста ми е от търсените. (няма да го влучвам за сега)
2 Работа B. Търсена професия в Квебек 12
3 Опит 18 месеца общо 3
4.5 връзки с Квебек - приятели 1
5 Възраст 22-30 год. 10
6 Владеене на
6.1 френски (a) разбиране - да кажем 5
(b) говорене - също 5
(e) изучаване на френски след средно о-ние 2
6.2 английски
(a) разбиране 3
(b) говорене 3
9 Финансова
независимост
за 3 месеца и повече 1
= 53
трябва ли да добавя и 1.3 Предпочитано образование - не го разбирам този въпрос, дали искам там да продължавам да уча или ..... ?
и ако имам греша , надценил съм се или подценил моля да ме поправите
Благодаря предварително
бакалавър- 4 години
1 Обучение (g) 3 годишно висше обучение 8
дали да прибавям
1.3 предпочитано образование - 4 при положение че специалноста ми е от търсените. (няма да го влучвам за сега)
2 Работа B. Търсена професия в Квебек 12
3 Опит 18 месеца общо 3
4.5 връзки с Квебек - приятели 1
5 Възраст 22-30 год. 10
6 Владеене на
6.1 френски (a) разбиране - да кажем 5
(b) говорене - също 5
(e) изучаване на френски след средно о-ние 2
6.2 английски
(a) разбиране 3
(b) говорене 3
9 Финансова
независимост
за 3 месеца и повече 1
= 53
трябва ли да добавя и 1.3 Предпочитано образование - не го разбирам този въпрос, дали искам там да продължавам да уча или ..... ?
и ако имам греша , надценил съм се или подценил моля да ме поправите
Благодаря предварително
Искам да попитам ако имам завършено образование бакалавър и хващам 8 точки за това, и имам и диплома за втора специалност, която съответно различна от първата, дали трябва да си прибавя и 4 точки за нея?И най-общо искам да попитам, кога се взимат точки по критериите:
1.2 втора специалност
(a) 1 год.
2 т.
(b) 2 или повече години
4 т.
1.3 предпочитано образование
(a) висше
4 т.
(b) друго
4 т.
1.2 втора специалност
(a) 1 год.