Първо - здравейте на всички, които все още не познавам както се полага за новак, но тепърва, надявам се, предстои да познавам. Ако не наживо, поне като никове.
Имам следния въпрос - точките за оценка на възрастта се пресмятат въз основа на възрастта по времето на подаване на документите или на времето, в което си на интервю? Т.е. ако датата на интервюто е след като си сложил още един лазарник и съответно, като старо куче, това се отразява на точките за възраст, коя възраст е тази, която взимат предвид емиграционните?
Благодарско предварително за отговори
Според мен има шансове и също смятам, че зависи от нивото на френски, който покажете на интервюто, защото за възрастта над определена граница, мисля 35г вземат точки, а това може да се компенсира с нивото на езика
Michaela, po princip sluchalite sa nai-razlichni i nikoi ne moje da ti kaje neshto sus sigurnost. No kolkoto poveche informacia dadesh za sebe si, tolkvoa poveche mnenia shte poluchish.
Naprimer - kakvi sa profesiite vi, kakuv e staja vi, na kolko godini sa decata vi, s kolko pari mislite da vlezete v canada, kakvo vuznameriavate da pravite tam, na kakvo nivo sa ezicite vi?
Vsichki tezi vuprosi shte si gi zadade i interviuirashtia. Za nego e vajno kakvo shte pravite tam. Ako niamate tursena profesia, to kakvo shte pravite, za da izkarvate pari?
Ako decata vi sa na po 3-4 godini, tova vednaga znachi, che edinia ne moje da raboti, za da gi gleda. AKo sa na po 20, to moje bi te shte mogat da rabotiat
I t.n. i t.n., ima mnogo neshta, a s tova koeto si dala kato info nadali niakoi moje da ti dade suvet.