ДО ЧИКАГО И НАЗАД ........
- sara
- Рошава гарга
ако мога да перефразирам един бг автор и популярна фраза: "боже, колко омраза и нетърпимост има в българите по света, боже"
много е тъжно, ама много. и грозно, мда... колко сме били обединени и добри и как сме били толерантни и такива и онакива българите...
добре че не знаят чужденците български и не могат да прочетат тук, че иначе тръгни и обяснявай какви сме хубави и умни хора българите но как се мразим и обиждаме като почнем да говорим за България, и то дето сме я напуснали за по-добър живот. Да, като цяло ние сме добри хора, но ... другите са лошите!
да, тъжно е, много е тъжно. поне на мен ми става тъжно. и жално... и не от това, че съм тук...
Това е лично мнение и всеки има право на свое такова. съгласието или несъгласието на 1, 2 , та дори и на всички няма да ми промени становището ми.
останете си със здраве!
П.С. за езика на някои от изказванията също оставам без думи и с преклонение към българския език!
много е тъжно, ама много. и грозно, мда... колко сме били обединени и добри и как сме били толерантни и такива и онакива българите...
добре че не знаят чужденците български и не могат да прочетат тук, че иначе тръгни и обяснявай какви сме хубави и умни хора българите но как се мразим и обиждаме като почнем да говорим за България, и то дето сме я напуснали за по-добър живот. Да, като цяло ние сме добри хора, но ... другите са лошите!
да, тъжно е, много е тъжно. поне на мен ми става тъжно. и жално... и не от това, че съм тук...
Това е лично мнение и всеки има право на свое такова. съгласието или несъгласието на 1, 2 , та дори и на всички няма да ми промени становището ми.
останете си със здраве!
П.С. за езика на някои от изказванията също оставам без думи и с преклонение към българския език!
- gez
- Обратна връзка:
Здравей Сараsara написа:Това е лично мнение и всеки има право на свое такова. съгласието или несъгласието на 1, 2 , та дори и на всички няма да ми промени становището ми.
Та нали и аз това се опитвам в цели две теми да покажа - ВСЕКИ ИМА ПРАВО НА МНЕНИЕ. Но явно когато моето мнение не съвпада с това, на някой индивиди от форума, то веднага се започва. Ти им казваш - абе добре бе хора, мислете както намерите за добре и ме оставете да правя същото...и те още повече ругаят и не чуват!!!! Та нали това е форум, та нали това е идеята тук?!?!?!?!?!
Gez
Мисли за най-лошото, за да стане най-хубавото
- gez
- Обратна връзка:
Lub0 написа:Щом сте толкова отворени, що не вземете вие да споделите нещо "по-така", пак после да обвинявате другите?
GERMANY написа:Zashto gonite horata , koito kazvat istinata.....!?
Ne vi li pisna da igraite , zashto ne ste istinski - tolkova li e sramno ???
- gez
- Обратна връзка:
Ombudsman написа:Не в близките години, а в близките десетилетия няма да се оправи. Това не зависи от някой "Дядо Иван" или "цар", който като дойде на власт с вълшебна пръчица ще възстанови реда и законността в страната, съсипаната икономика или взаимотношенията между хората.
За съжаление българските политици "копаят" надолу - държавата отива на още по-зле - към досъсипване и доограбване. Липсва и всякаква надежда у хората. Ценностната система се е изпарила, а моралът е на все по-трагично ниво.![]()
![]()
Vijdam, che ste me razbrali...znaeh si...sega veche sym dovolen i spokoen!!!poumpy написа:Ombudsman написа:Не в близките години, а в близките десетилетия няма да се оправи. Това не зависи от някой "Дядо Иван" или "цар", който като дойде на власт с вълшебна пръчица ще възстанови реда и законността в страната, съсипаната икономика или взаимотношенията между хората.
За съжаление българските политици "копаят" надолу - държавата отива на още по-зле - към досъсипване и доограбване. Липсва и всякаква надежда у хората. Ценностната система се е изпарила, а моралът е на все по-трагично ниво.![]()
![]()
точно там е цаката да разберем че зависи то нас самите и да се стегнем. всичко останало е бягство, включително и нашето в канада, колкото и да ме е жал да го кажа.
- Lub0
- Обратна връзка:
Gez, знаеш ти как да подходиш, спор няма... ОК, Ако е в Торонто кръчмата избираш ти, ако е в Монтреал избирам я аз, лулата от тебе, "билките" от мен, който падне първи под масата, плаща сметкатаgez написа:Ta nakraq shte se okajem v niakoi biraria na po halba!!! Da izpushim lulata na mira......nai-posle??????

Наздраве!
Lub0 for President!
###############
"Геврек, геврек", викаха децата, без да знаят, че питката е смъртно ранена...
###############
Леле мале,
Гец,
просто те виждам как ще духаш супата в Канада...
А, за България, ами в момента един 100 кв.м. апартамент в центъра на Варна, нов, на тапа и замазка, с хубава дограма и неизмазан вътре
(почваш, от нулата да го правиш), струва от порядъка на
-- 100'000 CAD
ха, честито, на гурбетчиите !!!
Гец,
А, за България, ами в момента един 100 кв.м. апартамент в центъра на Варна, нов, на тапа и замазка, с хубава дограма и неизмазан вътре
(почваш, от нулата да го правиш), струва от порядъка на
-- 100'000 CAD
ха, честито, на гурбетчиите !!!
- gez
- Обратна връзка:
Ти пък кой си ве човеко?????Еееееееееееееииииииииииииии нямаше край туй духане, еййй!!!!! Я кажи поне приятно ли да духаш супата?????Патриот написа:Леле мале,
Гец,
Аз предлагам ако ще се събаряме под масата, то да е с коняк, а не с трева - става ли????? Че така може и повече да се съберем!!!!! Иначе солено ще ти излезе!!!!! А аз мога да ти донеса като за начало някой "Велики Преслав" - 15 годишен, че да се отсърдиш наистина и докрай!!!!!Lubo написа:Gez, знаеш ти как да подходиш, спор няма... ОК, Ако е в Торонто кръчмата избираш ти, ако е в Монтреал избирам я аз, лулата от тебе, "билките" от мен, който падне първи под масата, плаща сметката
Наздраве!
- Lub0
- Обратна връзка:
ОК, споразомяхме се!gez написа: Аз предлагам ако ще се събаряме под масата, то да е с коняк, а не с трева - става ли????? Че така може и повече да се съберем!!!!! Иначе солено ще ти излезе!!!!! А аз мога да ти донеса като за начало някой "Велики Преслав" - 15 годишен, че да се отсърдиш наистина и докрай!!!!!
Lub0 for President!
###############
###############
- gez
- Обратна връзка:
OkLub0 написа:ОК, споразомяхме се!
Kazana duma, hvarlen kamak!!!
Shte vzema i edna butilka ot sashtoto na Plamen i Ssttoo. Te shte badat pochitnite gosti na zapivaneto, nadpivaneto!!!!! Ama shte ima i desetina moi hora, bilo to v Montreal, ili Toronto, che da ne vzemete da me razpnete tam....

Gez
- gez
- Обратна връзка:
Daaaaa
Imalo i oshte hora na moeto mnenie:

Imalo i oshte hora na moeto mnenie:
anito написа:Google, ti se 4udi6 na Botzo, a az se 4udia na teb i ostanalite... Twoite postingi ne sa mnogo, no puk sa dosta dalgi4ki, ta i towa otnema wreme.
I Botzo ako e edi-kakaw-si, wie kakwi ste? 4ak i tema si otworihte, za da go pluete... Ej towa naprawo me ubi!
Zna4i Botzoe tolkowa opasen wrag, 4ebtriqbwa da bade zakleimen na wsiaka cena, nawrian w mi6a dupka...
S kakwo prawo pretendirate, 4e ste ne6to powe4e ot nego? Ia se wijte s kakwo zanimawate horata...
Namerihte na kogo da si uprajniawate "krasnore4ieto" i sega dowolni li ste?
Botzo, stiga otgowaria, ni6to niama da postigne6, samo nowi obidi 6te si nawle4e6. Ne si habi nerwite, priatelu, 6te ti triabwat za tuk.
Puk kato doide6, 6te oprawim politikata po na niakoia
A tova si e napravo varha na sladoleda:anito написа:Или аз не се изразявам както трябва, или ти толкова схващаш... Никакви тези не изграждам, не коментирам възгледите на никого, само отбелязвам начина, по който се държите - ти и още няколко други.Strelets написа:Anito - изграждаш, моме, някакви нестройни тези, бъркаш причина със следствие, връзваш каруцата пред коня...
По какво се различаваме от боцо ли? Ами по това, че не се срамуваме от себе си, а и от бащите си. По това, че ако обиждаме някой, то това е само бозо. Той от своя страна плюе всички (и себе си, но не го зацепва). Чета форума от месеци, но вече ми писна и написах пет приказки. Кой кого е провокирал? Защото са жалки такива слагачески излеяния за страна, която дори не си виждал и след като вече си се обяснил на друга...
Писахте срещу Боцо, писахте, ама не ви стигна, и тема отворихте специална, че да си го плюете на воля. Той бил пълнел форума с глупости, а вие с какво го пълните? Доказвате, че сте големи патриоти? Пред кого? Сигурно пред себе си, защото на всички останали тези безплодни спорове са омръзнали, както и участниците в тях. Боцо не си прави сам спора, нали?
И като сте дошли на другия край на света, не ми говорете толкова за патриотизъм! И на мен ми харесва да се кича (май това е точната дума) пред чуждоземците с великата ни история и красивата природа, за които нямам никаква заслуга, но явно не съм патриот, щом съм тук за мое благо ( и на близките ми, което е същото), а не на България.
Истината боли, а? Но бъдете доблестни да си я признаете, както правя аз.
dissidente написа:survivor, proshtavai, ako sum te zasegnala, ne e bilo umishleno !!!survivor написа:Botzo, edin savet ot men - ne pishi poveche na takiva temi i nedey da otgovaryash sega. Znaesh li kakvo se poluchava - sazdavash iljuziyata u nyakoi hora, che kato se "boryat geroyski"sreshtu teb vav foruma izpalnyavat dalga si kam Rodinata.
![]()
To nyama losho da si mislyat taka, ama neka si zasluzhat udovletvortenieto kato napravyat neshto realno za neya - da se varnat ili ostanat v Bg, che da i opravyat malko demografiyata.Biah zabravila, 4e mujut ti vadi hliaba na vasheto semeistvo, plueiki BULGARIA v razni sumnitelni amerikanski sitove:
Anytime you're asked, "How are you?" the politically correct answer in Bulgaria should be "Bad" or "So-so". Answers like "Fine, thank you" or "Very well, and you?" will suddenly make you a target for unhealthy curiosity concerning your financial situation and may even inflict unsolicited night visits inside your property by some unpleasant people.
http://www.escapeartist.com/efam/45/Liv ... garia.html
Na Bozo, nima kakavo da otgovariam, za poreden put se ubedjdavam v bezo4ieto mu.Puk i vijdam, 4e si e izbral podhodiashtite "friend-ove".
I az kato Strelts, s tezi si dumi, spiram dotuk.
MechoPuh написа:Znaeh s az che ima zashto chovek i da se sramuva che e balgarin. Samo BG-in e v sastoianie da bade tolkova gaden...Da, dissidente, za tebe stava duma. Napravo uma mi ne pobira otkade tolkova zloba edin kam drug. I posle mi se chudiat che se kria kato doiavol ot tamian koi sam...samo se opitai da kajesh koi si i vednaga shte se nameri niakoi "umnik" da ti pripomni kakvo e pravil diado ti il maja ti...dissidente написа: survivor, proshtavai, ako sum te zasegnala, ne e bilo umishleno !!!Biah zabravila, 4e mujut ti vadi hliaba na vasheto semeistvo, plueiki BULGARIA v razni sumnitelni amerikanski sitove:
I az kato Strelts, s tezi si dumi, spiram dotuk.
Ne poznavam survivor-a, no spored mene e redno adminite da iztriat "beztsennoto" mnenie po-gore, poradi fakta che sadarja lichna informatsia i che e sram i pozor za pisalia go. Jalko che si misleh po drug nachin za tebe uvajaema dissidente...neznam kak ti bi se pochustvala ako niakoi koito te poznava te iztiposa taka pred vsichki. Mnogo podlo.![]()

Гец, наистина не разбирам какъв е смисъла или каква е идеята да се копират части от други теми в тази?gez написа:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Be yourself - no one else is more qualified.
"Accountant" - Someone who does precision guesswork based on unreliable data provided by those of questionable knowledge. (See also: Wizard, Magician)
"Accountant" - Someone who does precision guesswork based on unreliable data provided by those of questionable knowledge. (See also: Wizard, Magician)