Искам да питам от кога се полагат детските от влизането или не
Питам защото аз подадох документи и разбира се забравих да пратя за доходите извън Канада и сега са ми писали да пратя и вътре пише че имам право но детски от юни а ние влезнахме май месец.
Месеца на влизанито(ими там дните от него) не се ли брои?
Незнам как е при влизане в Канада,но при раждане на дете детските ти ги дават за пълен месец-например ако се роди на първо число губиш целия месец и ти ги изплащат от следващия.
И си запишете някъде какви суми пишете като доходи извън Канада ,защото после ще се налага пак да ги пишете.
И това с доходите е проблем защото аз пуснах едните документи където се пишат доходи и не си спомням какви писах
Помних уж да си ги запиша и не съм та тези ще са други и сега какво става в този случай
То в крайна сметка като новодошли ние не им покриваме доходете за които не се дават детски
И това с доходите е проблем защото аз пуснах едните документи където се пишат доходи и не си спомням какви писах
Помних уж да си ги запиша и не съм та тези ще са други и сега какво става в този случай
То в крайна сметка като новодошли ние не им покриваме доходете за които не се дават детски