Imam nuzda ot pismo ot priatel v Quebec
Извинявай, но вън от темата.IRA написа: ... puk i tazi 1 to4ka ne mislia 4e tolkova vagna za kandidaturata ...
Та ако за познат имаш 1 точка това значе ли че за 2-ма ще имаш 2 т. и съответно за 3-ма ще са 3 т. ??
Защото до колкото си спомням полетата за познати бяха три на брой. Дали това ина някакво значение?
Последно промяна от Botzo на Пон Яну 19, 2004 11:41 pm, променено общо 1 път.
Така ако посещаваш бгканада.ком ще можеш да събереш точките без да имаш другите изисквания: дипломи, владеене на езици, години, деца и т.н. Спокойно можеш да се запознаеш с 70 човека от форума и да събереш точките.Botzo написа:Извинявай, но вън от темата.IRA написа: ... puk i tazi 1 to4ka ne mislia 4e tolkova vagna za kandidaturata ...
Та ако за познат имаш 1 точка това значе ли че за 2-ма ще имаш 2 т. и съответно за 3-ма ще са 3 т. ??

-
- Администратор
- Обратна връзка:
[ edited
]
Иначе ако някой смята да злоупотребява с адреси на хора, които не познава, нека не използва адреса на Пламен, а да си хареса произволно избрано име на адрес www.411.ca Ефектът ще е същия (нулев).

Иначе ако някой смята да злоупотребява с адреси на хора, които не познава, нека не използва адреса на Пламен, а да си хареса произволно избрано име на адрес www.411.ca Ефектът ще е същия (нулев).
Последно промяна от ssttoo на Вто Яну 20, 2004 10:00 am, променено общо 1 път.
Re: Imam nuzda ot pismo ot priatel v Quebec
Това май си е наглост!dino55 написа:na 17.02 imam data za interviu.v momenta se podgotviam.moze li nikoi,koito e tam da ni pomogne.
vlado55@mail.bg[/i]
ssttoo написа: Иначе ако някой смята да злоупотребява с адреси на хора, които не познава, нека не използва адреса на Пламен, а да си хареса произволно избрано име на адрес www.411.ca Ефектът ще е същия (нулев).

- gez
- Обратна връзка:
Пламене, искам да ти кажа, че просто си чеша езика, когато имам настроение...иначе и аз гледам да давам инфо, за да помогна. И друго - сигурен съм, че доста помагате на хората, когато имат нужда...е, може би поне на хората, които заслужават...Plamen написа:Гец, незнам какво ви става на последък, но за ваша скромна информация искам да ви кажа, че ние тука помагаме и то немалко...просто никой не тръби и не се бие в гърдите като Кинг-Конг колко е велик.

Но знаеш ли какво се случва, откакто така да се каже се рекламирам в твоя сайт? Ами получавам доста e-mail-и и лични съобщения с молби за каква ли не помощ. Нямам спечелени клиенти от тук, но затова пък на никой не съм отказал помощ или инфо (основно инфо). Дори - напротив - давам го с удоволствие....но и аз също като вас не съм започнал да тръбя - ехеееее - вижте ме какво правя!!!!! А признай, че и това си е помощ, нали? С това мога да съм полезен на този етап - с такива неща помагам!!! Когато съм в Канада живот и здраве - ще видим как ще мога да помагам, но няма да спра - в това съм убеден!!! Къмсет на всички и много успехи пожелавам, защото никъде не е лесно....и много, много здраве...

Мисли за най-лошото, за да стане най-хубавото
За този форум научих ,след като бях минала интервюто и медицинските.В него намерих отговорите на въпроси,за които бях похабила много нерви,време и енергия.Всичката тая информация,която наготово черпим от форума има цена-тя е около 2000$ американски и някои правят добри пари от това.
Ето защо не приемам упреците на някои съфорумци ,че модераторите на форума не помагат.НАПРОТИВ!ЗА МЕН ТОЗИ ФОРУМ Е ФОРМА НА БЛАГОТВОРИТЕЛНОСТ ОТ ТЯХНА СТРАНА КЪМ ОСТАНАЛИТЕ,кото сме в България.
Благодаря на Пламен и останалите,които не познавам лично,за това ,което са направили за нас- персонално за мен. Защото те не ни го дължат!!!
А за приятел-не се притеснявай,аз не бях посочила такъв,но пък изглежда,че имах достатъчен брой точки и липсата на такъв не се оказа решаваща.
Желая успех!
Ето защо не приемам упреците на някои съфорумци ,че модераторите на форума не помагат.НАПРОТИВ!ЗА МЕН ТОЗИ ФОРУМ Е ФОРМА НА БЛАГОТВОРИТЕЛНОСТ ОТ ТЯХНА СТРАНА КЪМ ОСТАНАЛИТЕ,кото сме в България.
Благодаря на Пламен и останалите,които не познавам лично,за това ,което са направили за нас- персонално за мен. Защото те не ни го дължат!!!
А за приятел-не се притеснявай,аз не бях посочила такъв,но пък изглежда,че имах достатъчен брой точки и липсата на такъв не се оказа решаваща.
Желая успех!
-
По въпроса за приятелите в Канада, които могат да ви окажат помощ.
Ако ти е трудно да намериш, не се отчайвай - името на въпросния "приятел" влиза в досието ти и, ако не дай си Боже, един ден опреш до получаването на социални помощи, властите имат право да го търсят за обещаното - това го пише и в официалния им сайт. Така че - сигурно ги разбираш хората, които предпочитат спорове за българския патриотизъм пред конкретните действия...
Друго - ние не бяхме писали, че имаме приятели. На интервюто (09.12.03) Мосюто отново повдигна въпроса, но ние пак си нямахме. С други думи - ако вече си писал, че нямаш приятели, по-добре не се напъвай. Не мисля, че ако бяхме се изпортили на интервюто, номерът с "приятелите" щеше да наклони везните в наша полза. Това поне сочи нашият опит.
Желаем ви много успех на интервюто (което, между другото, никак не е сложно).
Ако ти е трудно да намериш, не се отчайвай - името на въпросния "приятел" влиза в досието ти и, ако не дай си Боже, един ден опреш до получаването на социални помощи, властите имат право да го търсят за обещаното - това го пише и в официалния им сайт. Така че - сигурно ги разбираш хората, които предпочитат спорове за българския патриотизъм пред конкретните действия...
Друго - ние не бяхме писали, че имаме приятели. На интервюто (09.12.03) Мосюто отново повдигна въпроса, но ние пак си нямахме. С други думи - ако вече си писал, че нямаш приятели, по-добре не се напъвай. Не мисля, че ако бяхме се изпортили на интервюто, номерът с "приятелите" щеше да наклони везните в наша полза. Това поне сочи нашият опит.
Желаем ви много успех на интервюто (което, между другото, никак не е сложно).
i az o4akvah takava reaktsia na vaprosa si,no tova niama zna4enie.mezdu drugoto ne znam dali bih izpolzval adres na priatel,ako imih takav.
niakoi pledira6e 4e priabva da buden 4estni,kato 6te imigrirane.az 4te pitam ne6to:koi otiva sas iztinski bankovi,parite da sa negovi,a kolko 4oveka si pi6at sami preporaki ot rabota?az sam OK i po dvata pokazatelia-tova go kazvam nabortsite za pravdata,ta da ne me hokat.
niakoi pledira6e 4e priabva da buden 4estni,kato 6te imigrirane.az 4te pitam ne6to:koi otiva sas iztinski bankovi,parite da sa negovi,a kolko 4oveka si pi6at sami preporaki ot rabota?az sam OK i po dvata pokazatelia-tova go kazvam nabortsite za pravdata,ta da ne me hokat.
- Sneji
- Най-любезен форумец
Ние - наши пари + истински препоръки! Това обаче теб какво те топли? Не живей с илюзията, че тук е много по-различно от в България и че хората са по-различни. Това за честността не го разбрах - "priabva da buden 4estni,kato 6te imigrirane". За мен човек трябва да си е честен по принцип, а не защото така му изнася в момента.dino55 написа: niakoi pledira6e 4e priabva da buden 4estni,kato 6te imigrirane.az 4te pitam ne6to:koi otiva sas iztinski bankovi,parite da sa negovi,a kolko 4oveka si pi6at sami preporaki ot rabota?